Új hozzászólás Aktív témák

  • őstag

    válasz Totheground #23768 üzenetére

    Tényleg? A Századvég hány milliárdot hívót már le, a kormányzati tanácsadásaiért? Ezeket az anyagokat hány évre titkosították? Mi ez ha nem extraprofit, egy silány munkáét - falazása.

    A bankok sok esetben nagyobb tranzakciós díjat számoltak fel mint maga a törlesztő részlet. Mind ezt hasraütésre. Mi ez ha nem extra profit, hogy finanszírozzák a még fizetőképes adósokkal a bedőlt hiteleket.

    De a sor végtelen. A szarost nem kellett volna áthúzni. 2/3-os többségi parlamenti fölénnyel átírják a történelmet, új törvényeket hoznak, megreformálják az Alkotmány (teljesen dilettáns módon) csak hogy legalizálják a törvénytelen rendeleteiket. Mindent elkövetnek, hogy a hatalomba maradjanak. Átírják a szavazó körzeteket, csak hogy nagyobb esélyt kapjanak. Regisztrációhoz kötik a szavazást, mert vidéken még problémás az internet, és az öregeket ezzel kizárják. De ezt is megváltoztathatják az utolsó pillanatban, ha olyan helyzet alakul ki ami számukra nem kedvező.

    Malachi

    Akartam írni egyébként. Pl. a sok milliós luxus telefonok ára elvileg reálisabb, mert értéket képvisel. Gyémántokkal kirakva, arany használattal, még akkor is ha csak az órát mutatja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák