Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz sunahunter #24599 üzenetére
Csinált az csak még nem látod
-
sunahunter
senior tag
válasz vadászcsiga #24602 üzenetére
Addig jó neki
-
Bling95
őstag
nekünk van 2 macskánk meg 2 kutyánk szóval se egérrel se vakonddal se semmi hasonlóval nincs gondunk
-
b4zsi-
őstag
Nekünk 1 kutya, de a gondot megoldja Ő egyedül nem kell vakond meg macska
Én nekem az tetszett legjobban amikor idegesítette egy sün az udvarban , de ugye nem tudott vele semmit kezdeni. Addig ugatott amíg el nem vittem az udvarból az utcára...
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #24609 üzenetére
Enyémnek a macskák ősellenségei, pedig csomó nagyobb nála
Vakonddal, meg sünnel még nem találkozott, de gyíkot evett volna már meg, csak beteg lehetett a gyík, mert kb alig mozgott, úgyhogy gyorsan kiszedtem a szájából, de addigra már szegény pára elvesztette a farkát, azt a kutya után szaladva vettem észre a földön hevervePrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #24614 üzenetére
Tudtommal nem tudja ledobni a farkát a gyík, csak részben visszanő neki,ha elveszti, bár nem vagyok hüllőszakértő Lehet,h vígan rohangál, bár nemhiszem, mivel ott voltam tőle 2m-re + kutyám se egy észlény, úgyhogy vagy fél percig tartott neki észrevenni a gyíkot úgy,h végül én mutattam meg neki úgy,h arra tereltem, de simán megnyomta az orrával, mire a gyík megmozdult egyáltalán és akkor se futott el
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Kommy
veterán
Kint a fejlesztőknek az iOS 6 beta 2.
Elvileg megy a panoráma mód (persze egy szó sincs a leírásban róla)
Akinek beta 1 van fenn ők tudnak OTA-n frissíteni rá.[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #24615 üzenetére
Hűvös volt, vagy nagyon árnyékos helyen volt? Olyankor csak simán le van lassulva a vérkeringésük, és azért tűnnek kicsit zombinak. : )
A farkát ledobja magától, ha veszélyt érez, főleg a kisebb kígyók miatt, mert ha megmarja, a mérgezett résztől gyorsan megszabadul, mielőtt szétáramlana a testében a méreg. Persze arról fogalma sincs, hogy épp kígyó piszkálja-e, szóval vigyázni is kell nagyon rájuk, ha megfogsz egy gyíkot, hogy ne érezze magát veszélyben. Amúgy nem mindegyik gyík tud ilyet (az óriásgyíkok közül tudtommal egyik sem), tehát inkább csak a kicsik. Amin meg voltam lepődve legutóbb, amikor gyíkot fogtam, hogy ahogy ráharapott az ujjbegyemre, simán megtartotta az egész testét az ujjamon lógva, pedig foga sincs. Szóval erős kis állatkák ezek. : )
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
gmail-en nem tudok i5-n üzenetet küldeni 2-3 napja... aztírja hogy rejected by server ... megjönni megjönnek a mail-ek..
valami ötlet?
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #24617 üzenetére
Nagyjából árnyék volt, amennyire emlékszem, a teraszon volt Mindegy, akkor egy egészséges gyík életét mentettem meg
Erről én nem tudtam, de minden nap tanul valami okosat az ember, akkor egy komodói sárkánygyík farkát már meg lehet fogni, nem fogja ledobni, max beleharap az emberbe egy csöppetPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #24621 üzenetére
Komodói sárkánnyal játszani nem fun, mert a nyálában baktériumok vannak, mérge is van, szóval nem jó érzés, ha megharap.
(Amúgy pont a komodói sárkánnyal kezdődött az érdeklődésem a hüllők iránt még gyerekkoromban. Volt egy tök átlagos állatos albumom, de mindig csak az a nagy, csúnya "szörny" érdekelt belőle )
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
na, megjött a családba az első i5, 16GB fehér. hát, nem rossz. ANNYIRA nem könnyű, a bekapcs gomb kicsit lötyög, amúgy semmi extra. viszont ijesztően gyors.
-
M@te
senior tag
amikor volt kutyám, akkor is voltak menyétek. de majd lehet felviszek egy kutyszőrős pokrócot.
@redsnake én nem mondtam hogy tudják. nyilván nem tudják. de marha bosszantó ha ennyi kárt tesznek és túl okosak ahhoz belemenjenek egy csapdába. egyébként tényleg aranyosak, amíg nem itt randalíroznak + éjszaka nem lehet tőlük aludni, akkor zajt csapnak.
@BoboDJ WOW. megtisztelsz! köszönöm!
na jóéjt mindenkinek, hosszú volt ez a mai nap.
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
nagyúr
válasz Malachi #24631 üzenetére
Dehogy hiba, ilyennel nem cserélnek.... 2 db i4-em közül egyik úgy lötyögött,hogy ha ráztam a telefont,hallottam (nem, nem a megszokott hangra gondolok, amire mindenki gerjed iPhoneok esetében), a másikat meg alig tudtam megnyomni i5 az pont jó, ha 2 körömmel rámarok, én is tudom mozgatni, hisz van valamennyi holtjátéka.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
ittakary
nagyúr
Na ez a beta2 mar kellett Koszi Kommy a figyelmeztetest
-
jimhun
senior tag
Ez de komoly program : NFC for Iphone 5
Ugyanattol a developertol: IntelliscreenX -
M@te
senior tag
hogy valami feldobja a reggelt is [link]
szerk: kedvencem az utolsó
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
Malachi
addikt
-
manchester85
veterán
-
madgie
titán
válasz manchester85 #24648 üzenetére
Ha ez igaz, és ez lesz az új termékfrissítési ciklusuk, akkor valóban szépen elértéktelenedik a használt piacon az apple (mint ahogy az androidos telefonok most). Elég nagy öntökönrúgás lenne, szvsz azért is vesznek sokan almás cuccot, mert ha váltanak, akkor nem gombokért adhatják csak el a régit )persze lehet USA-ban lesz*rják ezt, csak nálunk, Csóróföldén van így)
-
TheMarci
addikt
Vagy erről is kiderül, hogy kamu hír, mint pár hónapja a speckó csavarokról, amit csak egy lap talált ki, hogy megnézze, hogy milyen gyorsan terjednek a kamu apple hírek.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs