Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz Totheground #23547 üzenetére
Ez olyan mint egy rossz reklám, a tavalyi 4 pengés borotva szar, már az 5 pengés a jó. Összekevered a megszokassal.
Az a 10 perc amiről beszélsz nem kevés egy olyan embernek aki már évek óta használ iPhone-t, es van némi rálátása a márkára. Nehogy félreértsetek nem irigylem tőletek a legújabb modellt, csak ne alkitsatok már külön kasztot annál is inkább mert jövőre az i5 is tavalyi típus lesz. Ez van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #23552 üzenetére
Milyen külön kaszt kellene?
Pusztán a tapasztalatról volt szó, leginkább arról, hogy hosszabb i5 használat után már kicsit más (előbb le lettek írva a jelzők) kézbe venni az i4/i4S-t. Senki nem mondta, hogy el kell hajítaná jó messzire, ha most vissza kellene váltania. Erre mondtam, hogy ebben csak annyi van, hogy a jót könnyű megszokni. Pl. mint egy vw egyegy szériájának új modellje (polo, passat, etc). Az új csak kicsit máshogy néz ki, itt-ot faragtak rajta, de ott is az van, hogy ezeket akkor v eszed észre igazán, amikor az újat használod egy ideje, és visszaültetnek a régebbibe....
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
válasz vadászcsiga #23555 üzenetére
Azt csak megjegyeztem. Attól, hogy beszélünk a különbségekről, még egy közösségnek számít az iPhone használók tábora. Viszont, akkor is, lehessen már beszélni a tapasztalatokról, bármennyire is b*ssza az a másik csőrét, hisz ahány ember, annyiféleképp éli meg. Pl. valaki kardjába dől a térkép miatt, engem nem érdekel. Bár, pont egyik monitoromat vittem szervízbe, nem találtam az utcát. Mondom zsir, akkor iOS6 maps, majd mutatja. Ja, mutatta is, csak ha a mellettem lévő utcát is akartam, hogy mutassa, már úgy bele kellett zoomolni, hogy nem fért el egy képernyőn az egész, nem tudtam, akkor merre menjek. Ott bénáztam. Mondom ok, akkor google maps, és láss csodát, minden zsir volt. Persze, azt normális mobilnet nélkül cseszhettem volna...
-
SÖ
addikt
Drágulnak az appok! Mondjuk ez még mindig alatta van az átlagnak. [link] Persze erre nekünk még rájön a tranzakciós adó is.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz icecave #23556 üzenetére
azért érdemes visszaolvasni, néhány ember mennyire mondogatta korábban, hogy jó a 4/4s vastagsága és súlya, meg nem baj, hogy nehéz, legalább jó a fogása, kellemes kézben tartani, van tekintélye...stb, de most hirtelen vastag és nehéz lett a 4/4s az 5 mellett!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
kristee
tag
Ha már tok, ilyet hol lehet kapni?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
-
legenda
jut eszembe; igazam lett, nem készült 4s 8gb, legalább ebben haladtak a korral!
-
manchester85
veterán
Szerintetek sincs összefüggés ebben? Bármiféle Android-iOS flame szándék nélkül kérdem.
i6 Silver
-
Mr.Csizmás
titán
válasz manchester85 #23564 üzenetére
"másik" oldali aspektusból egy kutyának/gyereknek játszani való klón vs. mondjuk razr család, az polkorrekt
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
TheMarci
addikt
válasz manchester85 #23564 üzenetére
Ennyi erővel az iphonenak is biztos van olyan alkatrésze, amit abban a gyárban, vagy a környékén gyártanak, mint a gagyi kínai cuccokét..
Do You Dream?
-
manchester85
veterán
válasz TheMarci #23566 üzenetére
Azért ez nem egészen ugyanaz. Itt a gép "lelkéről" van szó, vagyis az oprendszerről. Kiadnak egy gagyi iPad mini klónt, amin Android fut, vagyis alapjaiban egy ugyanolyan rendszer, mint más okostelefonon. Egy utánzat, egy hamisítvány, és alatta Android. Nekem az ilyen dolgok mindig elveszik a kedvem attól, hogy kipróbáljak (értem ez alatt, hogy vegyek, mert ismerősök révén természetesen már próbáltam) egy Androidos telót. Ezzel nyilván nem a droidos gépeket akarom leszólni, de exkluzivitás tekintetében hatalmas visszalépés lenne. Nyilván vannak jó és rossz droidos telók, de pont az ilyen dolgok miatt (iPad mini klón Androiddal) ez a szó, hogy "Android" gyakorlatilag értéktelen fogalom. A rendszer önmagában nem képvisel értéket, csak az adott készülék, adott hardver, gyártó optimalizálása függvényében, önmagában viszont nem.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
McCartman
őstag
válasz manchester85 #23567 üzenetére
Annak aki észérvek felsorakoztatása után választ terméket ez nem szempont. Ő a tudatos vásárló.
Akinek meg az "exkluzivitás" a fontos.. nos az úgyis felépíti a maga érvrendszerét.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
SÖ
addikt
válasz McCartman #23568 üzenetére
Észérvek
Ma már..
- A gyártó által hardverre optimalizált OS (gyors pontos működés)
- Fejlesztői (akár külső) támogatás
- Rendszeres frissítések
- Kapcsolódó alkalmazásbolt, és külső szolgáltatások
- Kiegészítők nagy választékaExlusivítás
- Terminál használat
- Egyedi rendszer (nem elterjedt, vagy annyira új)
- Szokatlan megoldások alkalmazásaEzek közül egy sem igaz Ophone, és hasonló klóngyártók vásárlóira. Egy cél vezérli őket. Az elérhetőség illúziója.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Pontosan, leírtad a lényeget: "de most hirtelen vastag és nehéz lett a 4/4s az 5 mellett! "
Ezen mit kell magyarázni nem értem... továbbra is azt mondom, jó volt a 4S vastagsága, nehézsége. Viszont i5 mellett meg valóban vastag és nehéz. Tehát egyszerű összehasonlítás az egész.
Mondhatnám, hogy önmagában jó egy mittudomén HTC telefon vastagsága, de egy úgy moto, vagy bármi mellett meg vastag.
Hogy mondjam még el? Önmagában mindkettő jó, de egymás mellett meg már összehasonlítva nyilvánvaló különbség van.
Ennyi.
-
legenda
válasz icecave #23570 üzenetére
igen ám, de volt olyan, aki olyan telefonhoz mérte akkor a 4/4s adott tulajdonságait, amilyen paraméterekkel hozzávetőlegesen bír most az 5!
akkor, ahhoz a telefonhoz képest jobb volt a nehéz és vastag 4/4s, de az 5 mellett már nem?
értem én, hogy tetszik/bejött valakinek az 5, csak közben változott a szemlélet?[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
http://mobilarena.hu/tema/re_csokkeno_iphone_es_ipad_eladasok/friss.html
Egyre biztosabb vagyok abban, hogy egy bizonyos azonos termékeket előtérben tartó emberekkel nagyon nincs valami rendben..
Do You Dream?
-
McCartman
őstag
Nem a klónokkal való összehasonlításra utalt az előttem hozzászóló így én sem, hanem a szerinte a klónok miatt elcsépelt, értékét vesztett android telefonok en bloc és ios termékek összehasonlítására.
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
nagyúr
válasz TheMarci #23573 üzenetére
Ilyen cikkeket nem is olvasok, tökéletes talaj ez a trolloknak meg a flamelőknek. Egyszerűen annyi a történet, hogy egy idő után más arányban lesznek az új vásárlók és egy adott, már meglévő terméket újabbra cserélők. Mi ebben a probléma, várható dolog ez, és mindennel így van ezen a területen. Igen kevesen vannak, akik minden évben cserélnek, így ha az új vásárlók kezét már "feltöltötték" termékekkel, akkor csak akkor adnak el nekik újat,ha az előzőt cserélik...
-
SÖ
addikt
válasz TheMarci #23573 üzenetére
Ez ráhúzható a droidra is.
De ami a legszomorúbb, hogy a mai politikára is. Ezzel egy időben vissza megyünk a sötét középkorba, és kezdődhetnek a keresztes hadjáratok. Az emberek fanatizálható, ahol már az ész érveknek nincs helyük.
Mi erre az orvosság? A magas színvonalú oktatási rendszer (amit ma tűzzel vassal irtanak) hogy a mézes mázas ideológiák mögé lásson a Nép.
[ Szerkesztve ]
-
kristee
tag
Az baj, hogy amíg az oktatási rendszerben senki nem gondol tovább a saját kerítésénél, nem lehet semmit elérni benne, nem lesz magas szintű.
Az egyik csapat elkezd valamit, a következő azt lenullázza és elkezd tök mást és ez így megy 2-10 éves ciklusokban mióta demokrácia van a világon.
Normális oktatási rendszer kialakításához évtizedek, ha nem évszázadok kellenek, ezt kizárólag olyan helyen lehet megcsinálni, ahol vagy diktatorikus rendszer (pl királyság) van vagy több ezer éve stabil gazdaság és nyugodt emberek, mert ott már képes az akár másik oldalról jövő következő oktatási tárca megnézni, hogy mit akart az előző és azt építeni tovább, befoltozni a lukakat, amit talál rajta. Ezzel szemben egy olyan országban, mint édes hazánk még az azonos kormány egymást követő miniszterei is buldózerrel indítanak, lsd Hiller és Magyar tárca...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
Tibee86
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #23580 üzenetére
Jóval több kollégát lehetne találni a droid táborból szerintem.
Mert ugye most se csak a fikázás megy a cikk alatt, ugyanazoktól, akik minden cikknél jelen vannak. Persze még nagyon sokan nem jelentek meg közülük, már alig várom, hogy feltűnjenek.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz kristee #23579 üzenetére
Diktatúrához semmiféleképpen nem kötném. Egyesült Királyságban is parlamenti monarchia van ahol a király nem kormányoz. Az államhatalmat a miniszterelnök és a parlament gyakorolja. Az igaz, hogy nálunk kormányok jönnek mennek, és szétvernek mindent, de ilyen amikor a tanult proli hatalmat kap. De meg kell nézni az első kormányok munkáját. Akkor még mi voltunk az etalon a térségben. Utána felváltva rombolta az országot a jobb bal oldal. De ami most folyik teljesem más, mindent felül ír.
Oktatásra visszatérve meg lehet nézni az amerikai v. angliai egyetemeket, ahol demokrácia van, és pénz.
[ Szerkesztve ]
-
Malachi
addikt
válasz Mr.Csizmás #23580 üzenetére
1, 2, 3, 5, 7, 10, 12... és így tovább, és így tovább.
de a tököm foglalkozik már velük, van nekem jobb dolgom is, mint az, hogy görcsös tinikkel vitázzak, vagy jelentgessem őket.
örülök, hogy te még lelkes vagy és nem hagyod kihunyni a lángot. csak így tovább!
-
kristee
tag
A diktatúrában viszont kétség kívül meg lehetne valósítani...
Ha az eddigiek is mindent előröl kezdtek akkor most miben van teljesen máshogy? Ebben kicsit ellentmondást érzek, attól még, hogy valakinek nagyon tetszik, vagy éppen nagyon nem, amit most csinálnak, tökéletesen megegyezik az eddigi módszerrel: hibásnak látják az eddigit és ezért felépítenek nulláról egy olyat, amiben ők hisznek. Igazuk van, hogy az előző szar volt, azt viszont előre hiába fikázzuk nem tudjuk megmondani, hogy jó lesz-e. Mikor bevezették a bolonyait mindenki ellene volt, tényleg ma is szar úgy ahogy van, de amikor most el akarják törölni a mostani rendszert ami ontja a diplomás munkanélkülit, akkor mindenki megint harcol ellene. Ez így van rendjén egy ilyen politikai múltú országban.
Angliában királyság van, ami ugye az egyik pontom volt, de a másik is adott, régi jól működő kiegyensúlyozott gazdaság is van. Az amerikai oktatási rendszer katasztrófálisan rossz, botrányos, említésre sem méltó. Van 3 egyetemük, ahol nagyjából európai szintű képzést kapnak a baromi sokat fizető diákok, de ezen kívül semmijük sincs, sok pénzért itthon vagy más országban is azt tanulsz amit akarsz és azoktól a profoktól akiktől akarod...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kristee
-
nagyúr
válasz kristee #23585 üzenetére
Istenem, csak politizálni ne kezdjünk itt el... éppen elég az, hogy jó ismerősök értesítéseit kell megszüntetnem a facebookon, mert állandóan ott nyomják a politikai szarságaikat, képeiket, stb... mindennnek megvan a maga helye.
-
Kommy
veterán
Ne jelenleg visszatértem egy iPhone 4-el (ez csak kölcsönbe van) és nyomogattam ma egy fekete iPhone 5-öt, szerintem gyönyörű. Semmi hiba nem volt rajta. Sok időm nem volt mert el kellett mennek, annyi időm volt nyomogatni míg ráraktam a backupot az iPhone 4-ről, meg utána egy keveset.
Ha minden jól megy nemsokára lesz egy saját iPhone 4S-em és várok az új telefon vásárlással a következő kijöveteléig, 3GS utána 4S is óriási ugrás lesz.
Kész kínszenvedés volt ez a 3 nap iPHone nélkül, nagyon hozzászokik az ember, hogy fogja előveszi megnézi amit akar és kész, most nem így volt egy Samsung f480 másolattal (dual simes, ezt találtam aminek jó még az aksija ), semmit nem lehet vele csinálni, de legalább 3 nap után is még mindig teli aksit mutat
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
i5 tulajok, mennyire melegedik nektek a telefon?
Ma csak a google plus-t használtam chat-elésre 3G-n és eléggé felforrósodott az egész hátlap (főleg a közepe).
Vajon mitől? A folyamatos adatforgalom miatt?
Vagy ne foglalkozzak ezzel?PH! addikt since 2004
-
alba-regia
aktív tag
válasz Tomics #23592 üzenetére
Nekem a fényképezés közben, ill. ha a háttérben fut a kamera, akkor szokott melegedni. De nem minden esetben. Más alkalmazásnál is tapasztaltam melegedést, de igazából nem vészes. Az okát nem értem, mert jellemzően nem rendszerigényes dolgok voltak.
Játéknál, netmegosztásnál szerintem természetes jelenség.
-
SÖ
addikt
válasz alba-regia #23594 üzenetére
Elég, ha beugrik egy rosszúl megírt parancssor. A végtelenségig pörgeti a procit, mert nem tud a mondat védére pontot tenni. Mivel teljesen új SoC-ról van szó, ezt valószínűsítem. Idáig minden új iPhone-nál előfordult, majd jönnek a javítások. 6.0.1 6.1 stb.
-
DanielK
addikt
Látjátok, van előnye is, hogy a szar héten készítették a telómat. Nekem eddig még nem melegedett, lehet hogy fél év után pattogzik, de legalább nem süt meg.
(36. hét) -
SÖ
addikt
válasz kristee #23585 üzenetére
"Igazuk van, hogy az előző szar volt, azt viszont előre hiába fikázzuk nem tudjuk megmondani, hogy jó lesz-e"
Ez annyira szakmaiatlan, hogy tudni. Nem véletlen a tanárok felháborodása. Amikor saját ideológiai nézetük erősítésére átírják a történelmet. Ez a meggyőződésből hazudunk, annyira bocsánatos bűn, mint az ittas vezetés. Csökkentik a tananyagot, az alap műveltséghez szükséges tárgyak óraszámát. Ez oda vezet, hogy a következő generáció elveszti identitását, és csak egy hús-vér kalapács lesz, amivel mindent meg lehet tenni. Ehhez csak azok tapsolnak, akik feltétel nélkül hisznek a verbális szólamokban nulla tartalmi érték mellett. Az egész világ részvétét fejezi ki a normális magyarok iránt, keletről nyugatra.
Csak egy példa, hogy működik ma a közigazgatás. Okmányiroda. Interneten kell időpontot kérni, mert sorszámra semmi esélyed. Rendben. Ott ücsörgök - mert mint felvilágosul 21. sz-i polgár, nem görgethetnek elém technikai akadályt (mit nekem regisztráció) . Jönnek mennek az emberek, mert rendszám, személyi, lakcímkártya, és egyéb ügyeiket szerették volna elintézni. A biztonsági őr, aki egyben ügyfélkarbantartó is, mindenkit elhajtott. Miért? Mert nem volt sorszám, és nem jelentkeztek be. A poén most jön. A 150 férőhelyes váróban, kb. 15 ablakos ügyintézés mellett 4 ember várakozott, és legalább 20-at küldtek el, arra hivatkozva, hogy nincs hely.
-
SÖ
addikt
Pályakezdő halászok figyelem Érdemes elolvasni
Egyszer volt, hol nem volt.
A halász hazatér fatörzsből vájt csónakján a napi halászatból és találkozik egy külföldi piackutató szakemberrel, aki ebben a fejlődő országban dolgozik. A piackutató azt kérdezi a halásztól, hogy miért jött haza olyan korán. A halász azt feleli, hogy tovább is maradhatott volna, de elég halat fogott ahhoz, hogy gondoskodjon a családjáról.
- Mivel tölti az idejét? - kérdezi a szakember.
- Hát, például halászgatok. Játszom a gyerekeimmel. Amikor nagy a forróság, lepihenünk. Este együtt vacsorázunk. Összejövünk a barátainkkal és zenélünk egy kicsit - feleli a halász. A piackutató itt közbevág, és ezt mondja:
- Nézze, nekem egyetemi diplomám van, és tanultam ezekről a dolgokról. Segíteni akarok magának. Hosszabb ideig kellene halásznia. Akkor több pénzt keresne, és hamarosan egy nagyobb csónakot tudna vásárolni ennél a kis kivájt fatörzsnél.
Nagyobb csónakkal még több pénzt tudna keresni, és nem kellene hozzá sok idő, máris szert tudna tenni egy több csónakból álló halászflottára.
- És azután? - kérdezi a halász.
- Azután ahelyett, hogy viszonteladón keresztül árulná a halait, közvetlenül a gyárnak tudná eladni, amit fogott, vagy beindíthatna egy saját halfeldolgozó üzemet. Akkor el tudna menni ebből a porfészekből Párizsba vagy New Yorkba, és onnan irányíthatná a vállalkozást. Még azt is fontolóra vehetné, hogy bevezesse a tőzsdére az üzletet, és akkor már milliókat kereshetne.
- Mennyi idő alatt tudnám ezt elérni? - érdeklődik a halász.
- Úgy 15-20 év alatt - válaszolja a piackutató.
- És azután? - folytatja a kérdezősködést a halász.
- Ekkor kezd érdekessé válni az élet - magyarázza a szakember. - Nyugdíjba vonulhatna. Otthagyhatná a városi rohanó életformát, és egy távoleső faluba költözhetne.
- És azután mi lenne? - kérdezi a halász.
- Akkor volna ideje halászgatni, játszani a gyermekeivel, a nagy forróság idején lepihenni, együtt vacsorázni a családjával és összejönni a barátaival zenélgetni kicsit... Itt a vége fuss el véle.Ha nem lennének előre leosztva a pályázati munkák, így működne.
-
GALARDO
addikt
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest