Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz zack #19288 üzenetére

    Nem hogy örülnél,hogy neked nem jön be, így nem kell megvenned, és válogathatsz a doridosok közül, ami jó, hisz már úgyis megszoktad gondolom :)

    Ez a baj egyébként ezzel az évi egy telefon dologgal. Az emberek elvárásai az egekbe szöknek (ami köszönhető részben a találgató oldalaknak), aztán csalódnak. Ez a mobil szépen le fogja nyomni a hiperszuper droidos csúcsmobilokat, persze,ha nem tenné, akkor is azt mondhatnám, hogy ki nem sz*rja le. Mivel csak iPhone-on fut iOS, ezért mást nem fogok venni...

    Mindig lesznek olyanok, hogy tökmindegy, mennyit fejleszt az Apple, akkor is azt mondják, hogy "Jajj, hát A126-os proci, 64 maggal? Csak? Miért nem jobb?" stb.

    Értem én,hogy nincs olyan innováció, mint a 3gs - i4 között, ott a kinézet és a retina ami ütött, meg flash, stb. de ha egszer ezeket meglépték, akkor mégegyszer nem lehet. Raktak volna "double retinát" ~2,2kx1,3k felbontást egy ekkora display-re?

    Egyébként még mindig tartom magam ahhoz,hogy a legtöbb ember azért csalódott, mert egyrészt kiszivárgott a telefon, másrészt meg azért, mert nem drasztikusan változott a kinézet és így nem látja ám MINDENKI elsőre, hogy ő bizony már az i5-el rohangál. Ha feleennyire változott volna a belső, de atom máshogy nézne ki az egész telefon, mint eddig, akkor meg álló brével verné mindenki a billentyűzetet, hogy ez igen, ne végre.

Új hozzászólás Aktív témák