Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #186300 üzenetére
Yes, meg eddig egy régi 500-as digim volt, most fogják optikára kötni meg már automatikusan 1000-es lesz, ami meg a Zenbook-ba van nem tud csak 867Mbps max. Most így Digi500-zal 350/300-at lát a gép, ha felmenne majd Digi1000-el meg az új kártyával 700/300-ra már elégedett lennék.
-
gyuromoj
veterán
válasz #20749568 #186307 üzenetére
Amúgy én is, nem vagyok szakértője csak fogyasztom.
Anno vettem valami Bayernkrone nevű sört, hatos csomagban volt és műanyag flakonos, fél literes és 100 forint alá jött ki akciósan. Viszont simán hozta a Kőbányait.szerk.:
Kint nekem a fő a Paulaner volt mellette pedig Augustinerbrau München.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
tothjozsi96
addikt
válasz B-L-A-C-K #186304 üzenetére
Nálam Lenovo T560 van, Intel 8260-as wlan kártyával. TP-LINK AX20 router, 500/22 internetcsomagot simán tudja, a Speedtest is kiméri. Nem lehet hogy nem AC-n vagy? Ha 1 ssid van 2,4 és 5Ghz-re akkor lehet ilyen “kavarodás” mert kisebb MHz-en tud működni. Elvileg akkor csak 40 MHz-en megy az 5Ghz is.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #186315 üzenetére
Ő mindent tud, nem kéri a Digi szeretlőt sem a 0. percnél hogy tegye bridge módba a digis eszközt, inkább majd az ügyfélszolgálaton keresztül kéri.
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #186316 üzenetére
Bocs hogy nem vagyok jós hogy hogy adják ide a routerüket (mert ugye jelenleg csak egy UTP kábel jön be a digitől nekem, routert sose adtak eddig), azt gondoltam nekem is lesz hozzáférésem hozzá, de akkor így már gondolom nem.
tothjozsi96: Tudtam, és tegnap említett hálózat beállításaim is jó. Amúgy nem vagyok sík hülye az egészhez, informatikus vagyok. :/
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #186317 üzenetére
A digis routert szerintem felejtsd el. Főleg ha érdekes neked a Wifi. A szerelőt meg kell kérni, hogy rakassa bridge módba, aztán olyan routert kötsz rá amilyet akarsz.Nekem egy budget routerem van egyedi firmware-el. Szuperül kiszolgálja az igényeket. Igaz a Wifije csak 500 mbites, de nekem elég, mert csak Zenbook van wifin meg a mobilok. Minden más drótozva van.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #186318 üzenetére
De ezt eddig is így akartam, pont azért kérdeztem hogy adnak hozzáférést a routerükhöz vagy nem. Mert gondoltam én hülye ha adnak egy routert akkor a felhasználó is tudja konfigurálni, pl ha egy wifi jelszót akar generálni magának. De akkor gondolom nem így van ha már ilyen gúnyosan mondtad.
Amúgy egy Asus RT-AC65P van most, ez se annyira gáz, de akkor lehet lecserélem egy AX-esre, bár lehet nincs sok értelme.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #186319 üzenetére
Nem tudom, hogy adnak-e. Azt tudom hogy akinek van routere nem érdemes foglalkozni egyáltalán vele, mert bridge módba a szolgáltató tudja tenni.
Ja hogy nem is AX-es routered van most? Akkor sok javulást nem várhattál volna a Zenbook wifi cserével.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
válasz GreenGoblin #186321 üzenetére
Most utána olvasva tényleg csak a szolgáltató tudja elvileg (vagy a szerelő mikor kijön, vagy telefonon), vagy:
"2021. szeptember óta a DIGI ügyfélkapuba bejelentkezve, a Szolgáltatások / Eszközkezelés menüben, az előfizető is át tudja állítani az ONT üzemmódját. Mivel friss a dolog, egyelőre még nem tudjuk, hogy ez minden típusnál és mindenkinél elérhető-e már, ha esetleg nálad még nem, akkor marad a fentebb áthúzott telefonos megoldás."
radi8tor: Azért 700/300-at így is illene majd látnia.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz GreenGoblin #186321 üzenetére
Úgy rémlik, ha te rakod be bridge-be, akkor egy frissítés alkalmával vissza állhat. De nem mélyedtem bele a témába mert nem érintett. Megkértem a szerelőt, amikor itt volt rá. Felhívta a központot és ennyi.
⭐ Stella
-
tothjozsi96
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #186324 üzenetére
Nincs is ezzel baj, mindenkinek más a szakterülete. Emiatt szerintem ne szekáld.
Én csak azért szálltam be a témába, mert tényleg a Digis eszköz csak annak való akinek nincs routere pl. nagymama. Mindenki más bridge módban használja 0. perctől.⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tothjozsi96 #186324 üzenetére
Már látom megint megy flegmáskodást...:/
De levezetem neked. Panelban lakom, 5000 hálózat megy át rajtam, akár hogy állítottam a csatornát (hidd el 1 hétig baszakodtam vele), Wifin 350-nél nem tudtam többet kihozni. Na most ha AX vonalon megy ki majd az egész sokkal stabilabb is lesz. Én elhiszem hogy neked király, de nekem itt ez van.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
(#186334) Luck Dragon
Mint a függetlenség napja ahogyan kifosztják a boltokat...
És milyen ajtó ez ami beszakad egy rúgástól?Am ott lent az összes mobil demo készülék ,meg amúgy is a műszaki max. 25%-ot érnek minden nélkül ,hatalmas paliság amit elkövettek ,fent a másodikon meg az igazi raktár csak ahhoz több ész kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tothjozsi96 #186332 üzenetére
Jelenleg is pont így van, ez volt a legjobb, de 350-et lát még közvetlen a router mellett is.
-
-
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #186342 üzenetére
Igen, eladtam az itthoni gépem, aztán vettem egy M1-es Mac-et, kipróbálni a MacOS-t, meg hogy mennyire élhető nekem az egész. Azért van még pár dolog, amivel küzdenem kell, de okés lesz ez. 16 GB RAM-al vettem, biztos, ami biztos, szerencsére melóra is teljesen rendben, Pshop, Blender, Substance (ez még csak Rosettával), stb vajsimán futnak. Persze nem munkára vettem, arra itt van 2 céges gépem is (nem látszik a képen, balra vannak, egymás tetején), de jó tudni, hogy megfelel tökéletesen arra is.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
nagyúr
válasz Luck Dragon #186344 üzenetére
Attól függ, miket használsz. Itt egy lista, csekkolhatod: [link]
Sok program már natív, már a Spotify is.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Luck Dragon #186348 üzenetére
Ez volt az egyetlen monitor a boltban ami fehér és elfér még mellette kényelmesen a mac ,amúgy nagyon szép képe van de az Asus monitoroknak általában mindig az van ,viszont ezt is 2x cseréltettem mert az első kettő felhős volt fekete képernyőn mint az állat.
-secret-
Nem akarok itt panaszkodni ,írok privátban.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest