Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz madgie #186050 üzenetére
Attol fugg, mi a munkad. Amit nalunk a fejlesztok csinalnak, arra tavaly az M1 es az X1 is keves lett volna. (Keves a RAM, keves a CPU, stb.) A mostani felallas mellett (van cloud-alapu fejlesztoi kornyezet, stb.) meg mindketto eleg. Amit 5 eve csinaltam, arra mindketto keves lett volna, amit most csinalok (smuzolok videokonfokon), arra meg boven sok
while (!sleep) sheep++;
-
tothjozsi96
addikt
válasz ittakary #186047 üzenetére
Szerintem nincs baj az iOS 15-el, oké, bug biztos előfordulhat, de azért nem a használhatatlan kategória és nálam például semmilyen probléma nincs vele. Én bugot se vettem észre, amire használom ott nem jelentkezett probléma. Eleinte olyan volt hogy facebook/instagram videóknál nem volt hang, de jött frissítés és megoldotta, szóval szerintem felesleges várni.
Én a Windows 11-et várom már nagyon, kíváncsi leszek milyen lesz. Nézegettem videókat, furi egy kicsit az új felület, mármint amilyen változásokat kapott. Szokni kell majd, remélem megszeretem azt is, anno Windows 7-ről nehéz volt az átállás, a Windows 8-at kifejezetten nem szerettem, nekem nem jött be az a rendszer, nem tetszett.
-
ittakary
nagyúr
válasz tothjozsi96 #186054 üzenetére
én is várom már, de majd megnézzük fel tudom e telepíteni trükkökkel
"csak" i7 6700k-m van
és egyáltalán nem szívesen költenék PCre amikor ez is egy tökéletesen erős vas a mai napig...
i7 6700k
Asus Maximus VIII Gene
32GB 3200MHz
GTX 1080 -
TechN7ne
nagyúr
válasz tothjozsi96 #186054 üzenetére
Vlmit bütykölni kell majd a bios-ban nem?
Fel kell ,hogy menjen Z490-re... -
tothjozsi96
addikt
válasz ittakary #186055 üzenetére
Az egy jó gép, nem kell cserélni. Meg milyen árak vannak ... Egy jobb alaplap 100k, anno tesómnak vettem ASUS 370-A alaplapot, igaz "Prime", de megegyező a STRIX-el a VRM, és 2018-ba volt 60k egy tényleg jó alaplap, most egy STRIX 100 ezer, nagyon drága.
Amúgy tuti felmegy rá, miért ne menne fel? Ha erre a gépre nem megy fel, akkor a fél világnak nem kell feltelepítenie gyakorlatilag. Nézegettem ezt a Health Check alkalmazást, felraktam az új BIOS-t is, azt írja most hogy minden fasza. 32GB munka miatt van benne? Most gondolkodtam hogy lehet cserélni kellene a 16GB-ot, limitbe még nem futottam bele, de azt látom hogy egyre népszerűbb gaming célokra épített gépeknél is a 32GB.
-
-
őstag
Üdv! Egy kis segítség kéne. Ipadot használok és androidos telefont. Eddig külön mozgott a két dolog, mert az ipad munkahelyi, mellette a magán levelezés volt fent, külön programmal. A telefont cserélem iphone-ra és nem tudom hogy lenne a jobb.
Először átköltözés a telefonról és utána ha beírom az apple id-t akkor majd az ipaddal is összehangolja magát? Vagy ezt inkább hanyagoljam, mert minden összekeveredne?
A legnagyobb probléma a kontaktok, mert a telefon 2 fiókból veszi az adatokat: outlook és gmail, az ipad csak az outlook. Tudom ez az én hibám, de elszúrtam pár éve és ez lett az eredmény. Ideje lenne egy helyen tárolni mindent, ami esetleg lehetne az icloud, ami nem tartalmaz egy kontaktot sem.
Szóval úgy érzem az lenne a legjobb megoldás, ha az összes kontaktomat betenném az iCloud fiókba és azzal bejelentkezve a telefonon ott lenne az összes kontakt. Ennek mi lehet a módja?Bármilyen ötletet szívesen fogadok és bocs, ha vannak nem érthető részletek esetleg.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz GreenGoblin #186064 üzenetére
Nekem viszont nagy igényeim vannak, és én is tökéletesen ellennék az M1-es géppel. Szóval a két véglet vagyunk, mégis mindkettőnket kiszolgálna.
Amúgy nekem se tartott semeddig átállni winről macre. Visszafelé nehezebb lenne.
-
Gsx-rr
veterán
válasz TechN7ne #186066 üzenetére
Telekomnal fekete meg ez van csak.
Tboldi: Nem az enyem, nem is tudom pontosan milyen auto ez, a tarsamhoz ment a telo en kicsit tavolabb vagyok ez a problema
Ittakary: Gondoltam,azert is dobtam fel a temat.
Gondolkoztam atmegyek az Usaba megveszem ott,de jo ez igy reszletre ,amugy is oktober 6. meg van egy vizsgam addig nem tudok utazni, a heten meg jon tobb csoportom majd valakivel felveszem a kapcsolatot es kihozza
-
őstag
válasz tothjozsi96 #186073 üzenetére
Mivel a nagy kavarodás, ami van az a saját ötletelés eredménye lett, így gondoltam most kérdezek. Bocs!
Egyébként CSV-t is tud kezelni? Mert az outlook csak azt ismeri az exportáláskor és mint írtam ott van kapcsolat. Köszi! -
TechN7ne
nagyúr
Skacok ,
Ide is berakom a kérdésem hátha hamarabb kapok választ.
-
őstag
válasz TechN7ne #186076 üzenetére
Nem az Intel prociba épített GPU-nak van fenntartva az a 200 mega?
Mert az OK, hogy van dedikált VGA a gépben, de attól még a prociban levő is ott van, és kér némi memóriát. Én azt tapasztaltam, hogy PC laptopon alap Windowsos mókoláshoz az Intel GPU-t használja a rendszer, és csak ha kell a kraft akkor áll át a dedikált VGA-ra.
De nem ismerem a pontos configot, úgyhogy ez csak tipp...Icewolf || kósza ||
-
TechN7ne
nagyúr
válasz mave13 #186077 üzenetére
Már töröltem a Windows-t ,csak a pontos hardver adatokra voltam kiváncsi + játékok , benchmark, hőfokok ,órajelek.
Asztali iMac topikban ragaszkodtak ahhoz ,hogy a gépezetbe csak CL19- es időzítésű ramokat tehetek mert hiába veszek alacsonyabb késleltetésű modulokat nem fogja kihasználni.
Én meg a PC világban jártas vagyok és biztos voltam benne ,hogy ez nem így van ,így már az elején egy “jobb” fajta ram modult vettem bele ami CL15-ös CL19 helyett maradva az eredeti támogatott órajelen ami 2666Mhz.Végül csak nekem lett igazam ,mert a ramok valóban CL15 2667Mhz-en döcögnek:
Sőt ,egy Z490-es chipset alaplap van benne aminél nem lehet kizárt ,hogy akár 4000+Mhz-es ramokat is kezelhet ,viszont a gyári oldalon 2666Mhz van csak ajánlva így azt inkább betartottam.
Mindenesetre fogok csinálni egy probált és belerakok majd egy 3200Mhz-es modult ,kiváncsi vagyok mit kezd vele a Z490-es Apple alaplap.Lényeg ,hogy a CL15 bejött és működik.
[ Szerkesztve ]
-
Van itt valaki aki TopSolid programot használ ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
radi8tor
MODERÁTOR
iCloud mentésből vissza lehet hozni a home screen elrendezést?
A zsebemben átrendezte a telefon magának és nem emlékszem mi volt ott ahol most más van.⭐ Stella
-
Prowler
senior tag
Sziasztok, bankszámlát kéne nyitnom otthon, de nem nagyon követtem a dolgokat az elmúlt időben (külföldön éltem). Van esetleg tapasztalata valamelyikőtöknek e téren? Én OTP Smart számlacsomagra gondoltam. Apple Pay támogatás nem fontos.
Veremivadék Undorkutya
-
Prowler
senior tag
válasz tothjozsi96 #186086 üzenetére
Az nem jó Nekem OTP, K&H és Takarékbank van a közelben. Takarékbankot nem ismerem, K&H pedig elég drága hallomásom szerint. Plusz olyan bankot szeretnék aminek van rendes mobilbank appja, abban meg elvileg az OTP jár élen.
Veremivadék Undorkutya
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #186092 üzenetére
K&H appja szerintem nagyon jó. Cégesem ott van, privátot is átvinném csak az macera a hitel miatt.
⭐ Stella
-
tothjozsi96
addikt
válasz radi8tor #186093 üzenetére
A megújult OTP appot láttad? Kurva jó, van egy ilyen részletező hogy mire mennyit költöttél. És akkor vannak kategóriák, étkezés, utazás, szórakozás és a terminálok alapján beazonosítja hogy melyik kategóriába tartozik és kiírja hogy összesen étkezésre mennyit költöttél. Nekem ez nagyon tetszik hogy átlátható minden és kiírja hogy mondjuk 100 ezret költöttél kajára és visszatudod nézni, kilistázza külön csak azokat.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #186094 üzenetére
Akkor ez kb olyan mint Ersténél a George.
Mondjuk nekem nem ettől lesz egy app jó, hanem hogy érthető menük vannak benne. George appot úgy átdolgozták, hogy szerintem a fele szolgáltatást kivették belőle vagy úgy eldugták hogy nem találni...⭐ Stella
-
Arcképgyáros
Mondjuk ez az átlagos havi költés dolog nem tudom minek kellett oda.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Ezek mondjuk semmire se jók, automatikusan csomót hibázik. Én inkább manuálisan viszem fel a költéseimet moneywizbe.
-
tothjozsi96
addikt
válasz r3dsnake #186097 üzenetére
Én végig néztem az étkezést, abba nem voltak hibák. Mondjuk gondolom ez függ attól is hogy a terminált mennyire tudja beazonosítani, én kb 3 helyre járok összesen, szóval lehet nálam ezért nem jön ki hogy hibázik az app.
#186096 -secret-
Ja, érdekes. De összességében nekem pozitív lett az új app. Látszik hogy fejlesztettek rajta, új a külseje, nekem bejön. Kíváncsi leszek arra hogy tényleg kell-e fizetni majd idővel érte havi 500 forintot, az már annyira nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs