Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gsx-rr
veterán
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Luck Dragon #185903 üzenetére
Függ attól is ,hogy ki mennyire vigyázz a cuccaira ,asszonyt sem érdekli ,neki is 11 pro max van és csak a gyári 18w-os töltőt használta amitől már 86%-os az akkumulátora míg nekem 96% több mint egy évesen.
Nem áll szándékomban eladni ,így szeretném ha a családban maradna még jó sokáig és nem is lenne belenyúlva még egy akkumlátor cserére sem pár évig.Nyilván az általam megszokott és ajánlott akkumulátor kiemelés nem lehetséges:
ha gyári 18 / 20w-os vagy még nagyobb noname töltőt használunk ,vagy ha vezeték nélküli és Magsafe töltőt használunk ,vagy ha az autónk szivargyújtójáról pumpáljuk.(#185905) icecave
Kapott az a telefon valaha egy tiszta telepítést vagy csak mindig frissítetted?[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz TechN7ne #185906 üzenetére
Mindig fullra toltom, es nem szeretem ha 50% ala merul (nem szokott) ezert ha ilyesmi lenne akkor hanarabb toltom nem csak este.
Elozo 2 telo 10 honaposan 97-98% akkus volt, mostani 10 honaposan 100%-os. Elozo tulaj csak feltette tolteni este, reggel meg levette.. Nem foglalkozott vele tobbet.
Mostani akksik a teljes lemerulest nem szeretik, es ha valaki sokat tolti vezetekmentesen a nagyobb ho miatt tobb degradaciora szamithat,
A tobbi kb vudu kategoria. -
nagyúr
Kapott, nem is túl rég. Persze a backupom visszatettem iCloudból, ahhoz ragaszkodom
Viszont felmerült bennem a kérdés, hogy van ez a dolgo,hogy egymás mellé teszed a régi ás új iPhone-t akkor felajánlja,hogy átmozgat mindent. Mi van, ha Apple watch is van párosítva?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
radi8tor
MODERÁTOR
Képzeljétek nekem még mindig nincs semmilyen tok az XS-en és így járok vele villanyszerelni is.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #185910 üzenetére
Na hát kb emiatt nem használok tokot. Azon minden meglátszik.
A fúró szerintem megy majd szervizbe ha kész vagyok ezzel a melóval. 2 napi vésés után hangosabban kalapál. Mintha valami kilazult volna benne.
Amúgy nagyon baba a sebességszabályzója. Csak nyomod csutkára, ő meg tartja a fordulatot.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tothjozsi96 #185912 üzenetére
Ja, az zsíros, de nem onnan hallom a hangosabb kalapáló hangot hanem valahol a törzsben ahol a kalapács dolgozik.
⭐ Stella
-
w333
félisten
válasz TechN7ne #185900 üzenetére
Én is a 12W gyári ipad töltővel töltöm ... éjszakára mondjuk soha nem kapcsolom ki és hasonlóan este 90-95% -ra töltöm majd lefekvés előtt lehúzom a töltőről így nekem a 12 Mini ami (Nov.12 -én lesz 1 éves) most van 99% az akkukapacitás
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
TechN7ne
nagyúr
Csaba kint van ,és a 12 pro láthatóan szebb képet csinál ,nagyon nem győzött meg a cucc.
-
TechN7ne
nagyúr
Sima képekre értem ,nem a zoom se nem a makróra.
-
Nyilván megértelek , de ha ennyire fan vagy ezen a téren akkor tudod mennyi idő kell a 20-tól ; 85%-ig terjedő feltöltésig és akkor bevetnék egy ilyen kütyüt . [kép] Innentől fogva könnyebb lesz ez a hobbid.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
tothjozsi96
addikt
Mennyi idős az a 11 Pro ami 86%-os?
Azért azt ne gondold hogy abban a 6w különbségben rejlik a megoldás. Minden felhasználás kérdése, ha úgy teszed fel a telefont töltőre hogy 3 órája facetime-ozol és dög meleg az egész, majd töltőn folytatod a hívást, na az roncsolja az akkumulátort. De, az hogyha fürdés után ráteszed a 18W töltőre, attól semmi baja nem lesz, az egészen biztos. Ez a 18W ez nem gyorstöltés, inkább ez egy standard érték. Nálam pár nap és 2 éves lesz a 11 Pro, most van 87%-on az akkumulátor, érezhetően rosszabb mint új korában, de 2 éves az akkumulátor. 1 éves korában nálam ha jól emlékszem 94%-on volt. De ne feledjük el azt sem hogy ezek a számok iránymutatók. Ahhoz hogy pontos legyen a kalibrált érték ahhoz nulláznod kell az akkumulátort, tehát teljesen lemeríteni és 100%-ra tölteni.
Amúgy, én az akkus szerszámaimat dupla gyorstöltővel töltöm, arról is készültek ilyen tesztek hogy mennyire roncsolja az akkukat, valóban roncsolja de az is csak 4-500 ciklus után lesz látható. Azt nem szabad elfelejteni hogy az idő sokszor a legfontosabb.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Luck Dragon #185922 üzenetére
Most voltam meglesni a Pro Max-ot ,sajnos ezüstöt nem találtam kirakva csak arany és kék ,[kép]
Ami elsőre feltűnt ,hogy nagy és nehéz még a 11 pro max-hoz is mérten ,picit színvak vagyok de a kéknek a szélét lilásnak találom de a hátulját már inkább világos kéknek (mert az is ).
Aranyról egy hosszú műkörmös csaj jut az eszembe ahogyan szelfizi magát ,így igazán egyik szín sem jött be.
Ezüst tutira a legszebb de őt sajnos sehol sem találtam.
Kamerát összemértem a 11 pro max-al és nincs nagy különbség ,inkább csak hogy a 13 pro max kijelzőjén nagyobb a fényerő.(#185924)B-L-A-C-K
Csaba videóján szebbnek látom a sima képeket ,a 13 pro sötétebb és élesebb míg a 12 pro világosabb élénkebb.
Mind ezt egy 27 colos 5k s retina kijelzőn néztem ,te hol szabad megkérdeznem ,
12 minin? -
válasz TechN7ne #185928 üzenetére
Nincs több kérdésem .
Az ezüst tetszik nekem is, de részemről az alap tizenhárom bőven elegendő lenne fehér színben . És végre megszabadulhatnák a Note8-tól és egységes ios palettával rendelkezhetnék .A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz tothjozsi96 #185926 üzenetére
Igen ,ha nem birizgálod töltés közben az már egy jó pont ,és valóban a 18w sem vészesen nagy.
Én megszoktam a gyári 12w os adaptert ,már az iPad ot is azzal töltöm és a gyári töltők meg a dobozokban lapulnak érintetlenül.Asszony 11 pro max a Decemberben lesz 2 éves ,durván félévvel idősebb az enyémnél.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz icecave #185932 üzenetére
Világosabb és nagyobb fényerővel rendelkezik a 13 pro max kijelzője mint a 11 pro max é ,de ez már a 12 es szériánál is így volt ,neki is világosabb és élénkebb a kijelzője és mikor csináltál rajta egy képet megdobta a látványt ,közben meg ha felmásoltad egy gépre a képeket és össze mérted pl. a 11 pro max-al észrevehető volt ,hogy nincs nagy különbség ,sőt ,sokan még a 11 pro max fényképét jobbnak hozták ki (ITT mutattam).
Most a 13 pro nál is ilyesmi a helyzet ,jobb a kamera természetesen ,de nem sokkal ,alig észrevehető a különbség. -
-
Arcképgyáros
válasz TechN7ne #185930 üzenetére
Én is régebben figyelgettem a töltést aztán rájöttem, hogy eladásnál az, hogy 89% helyett 94-es az akksi például azt nem nézik 1 ft-ba se. Azóta nem nézegetem, 2 évnél tovább úgy se nagyon van meg egyik telefonom se. Mondjuk azóta bejött az optimalizált akkutöltés is ugye.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #185942 üzenetére
iStyle-tol kapja a telefonokat ,hogy bemutassa.
Ez egy reklám közös érdekkel ,te láttál már olyan támogatott bemutatót ,ahol lenyomják a terméket?
Én még nem...Egyértelműen látszik Csaba tekintetén ,hogy nagyon nincs kibékülve az új szériával és neki nem tetszik ,de nyilván nem fog beleköpni a saját levesébe.
-
törölt tag
Tegnap volt a melóban egy vidám kis iPhone sztorim, leírom mindenki okulására.
Ugye kézbesítő vagyok a Deutsche Postnál, reggel az autó betöltésekor volt egy fura csomagom. Az utca-házszám át volt tollal satírozva és kézzel átírva, a scanner viszont az eredeti címet mutatta. Az új cím az én körzetem, a régi egy kollégámé, viszont ugye a scannerrel azt is tudom ellenőrizni, hogy melyik körzethez tartozik a küldemény, na ott szintén az enyémet dobta a rendszer. Kis braintorming a kollégával, végül arra jutottunk, hogy magammal viszem, megpróbálok egy személyes kézbesítést, és ha nincsenek otthon a javított címen vagy nem veszik át, visszaküldöm. Otthon voltak, nem vettem át, a scannerben nyomtam egy “fehlgeleitet”-et és ment vissza a furgonba.
Haladtam szépen tovább, egy-két óra múlva utolérnek az ügyfelek az eredeti címről, apja meg lánya, a kollégámtól kérdezték meg, hogy hol találnak. Adom a csomagot, aláírás, fotó, ahogy kell, mondják, hogy ha nem gond, rögtön ki is nyitnák. Mondom persze, már átvették, azt csinálnak vele, amit akarnak. Kibontották ott előttem, nézem, van benne két tok meg egy töltő plusz gyűrt újságpapír. Na itt dobta le a csaj agya az ékszíjat, de az apuka se volt nyugodt, egy használt i12 Pro Maxet vártak privát eladótól, 800€ értékben.
Persze megadtam a nevemet, személyzeti ID-met, számot cseréltünk, meló után az egész sztorit elmondtam a teamleaderemnek meg a kollégának is, aki az eredeti címre szállít. Kíváncsi vagyok, mi sül ki a dologból. Ha tippelnem kell, akkor valahol útközben a feladó és a címzett között lopták ki a készüléket a kartonból, és az se kizárt, hogy az eladónak van kvázi beépített embere a postánál, aki némi haszonért kilopja a dobozból és visszajuttatja neki a telefont, amit így újra eladhat, nekem ez így elég logikusnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs