Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Jópofa ez a Xiaomi vezetéknélküli asztali töltő. Mondjuk egy kis csúszásgátlót még elviselt volna ott ahol a telefont tartja mert kicsit billeg benne a telefon ha pötyögök rajta.
⭐ Stella
-
TechN7ne
nagyúr
Maszkban ugyan ugy nem ismer fel a 13.5 ,mekkora kamu az egész xD
-
Cyberpunk
félisten
válasz szekra #176912 üzenetére
Ja itt a kulcs a megfejtéshez.
Más! Nem tudom hogy vagytok vele, de én szeretném már ezt az idióta letöltési limitet elhagyn 2020-ban. Jelenleg úgy vagyok vele, hogy nincs vezetékes net (nem is lesz egyelőre) mert korlátlan mobilnet van, erre ez a megkötés nem kicsit gáz nálam.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
.Szaki.
addikt
válasz TechN7ne #176910 üzenetére
Nem volt még FaceID-s telefonom, de feltételezem az is úgy működik, mint egy ujjlenyomatolvasó abban az értelemben, hogy próbálja felismerni a belé táplált ismertetőjeleket, és ha elsőre nem ismeri fel, akkor x alkalommal ezt újrapróbálja, majd utána mivel sikertelen volt a procedúra inkább előhozza a jelkód mezőt, hogy lépj be a kódoddal.
Ez a frissítés a screenshot-od alapján úgy gondolom, hogy az újra próbálások számát csökkenti, tehát ha úgy érzékeli a telefon, hogy túl kicsi a terület amit le tud olvasni az arcodról, akkor - hasamra ütök - nem 5x fog erőlködni, hanem mondjuk a második próbálkozás után inkább felkínálja, hogy írd be a kódod.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Kerdes.
Par honappal ezelott ugye említettem, hogy az öregem nincs túl jol.
Sajnos úgy alakult, hogy mar nincs semmi baja. Es soha nem is lesz.Az egyik (sokadrendu) kerdes az, hogy az iPhone-javal mit lehet kezdeni. Anyum szívesen hasznalna, de ugye ahhoz nem ártana resetelni es az o backupjat visszatenni ra. Viszont az öreg iTunes jelszavat nem tudjuk.
A telos meg en vettem itt Japánban közvetlen az Apple Store-ban.A millii dollaros kerdes: halotti anyakönyvi kivonat benyújtása mellett van esély, hogy az Apple megadja valaki iTunes jelszavat (vagy legalábbis kikapcsolja az iPhone kovetest)?
Amennyire lehet, megprobalnam elokesziteni nekik a terepet...
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #176930 üzenetére
Részvétem!
Lehet próbálkozni, aszem volt már precedens ügy ilyen téren.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
szekra
addikt
Részvétem.
-
Totheground
addikt
Köszi, srácok, már több, mint két hete volt szóval szerintem többe kevésbbé túl vagyok rajta. Én innen nem fogom hívogatni a magyar Apple-t, szóval akkor ezt rájuk bízom.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Arcképgyáros
-
nagyúr
-
Ngtx
aktív tag
#176930) Totheground : Részvétem!
Ma fű nyírás előtt kint felejtettem az asztalon a napon a telefont. 20 perc után észre vettem, természetesen tűz forró volt és ha sikerült is megnyitni a messengert hiába lőttem be a mobil netet kb, mintha nem menne. De a klasszikus hőmérséklet képet nem dobta még be.
apple user
-
gyuromoj
veterán
Részvétem!
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
B-L-A-C-K
titán
Részvétem.
Szerintem járható út, mivel sok ilyen eset volt már sajnos...
-
r3dsnake
nagyúr
Részvétem.
-
madgie
titán
Részvétem e-mail jelszavát se tudjátok? Oda lehet apple pw resetet kérni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest