Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni Apple iPhone 11 Pro éjzöld készülékre üvegfóliát, ami teljesen körbe védi a kijelzőt, talán 3D-nek hívják, tudnátok ajánlani jó ár érték arányú fóliát ebből a típusból? Illetve érdemes kameravédőt venni rá, ha igen milyet? Előre is köszi.
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz tothjozsi96 #175657 üzenetére
Mi ebben a furcsa?
-
gyuromoj
veterán
Galaxy Z Flip - 1380$ péntektől
Aweriot
Nekem tetszik, de még idő amíg kiforrja magát.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Elvileg az egész stream S20 szériás telefonokról történik.
szerk.:
Kezemben a Galaxy S20 család[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz #20749568 #175664 üzenetére
Ilyen konstrukcióban nekem sem kéne még. Egyébként jobban megfogott a Surface Duo, nem feltétlen kell az a hajtogatós kijelző, lehet ezt így is. De az meg jó ha az év végén kijön, ja van LG-nek hasonló tokos megoldása. De nem vonz annyira az LG.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
válasz #20749568 #175666 üzenetére
Engem 3 hónap alatt visszarángatott az android. Mondjuk, pár feature, amik annyira fontosak, hogy cserébe elnézem a hüeségeket. Bár az is biztos, hogy a 3 hónap iOS is érdekes volt, smooth továbbra is meg minden, de olyan bugok, fagyások vannak, hogy ebben egészen egy szerinte kerültek a droiddal (droid feljavult, iOS romlott, így közelítenek szépen).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
-
nagyúr
válasz Gsx-rr #175670 üzenetére
Trollkodni nem kell, azért nyilván van különbség, nem egy kategória... Én sem azt mondtam,hogy egy alja droid rángatott vissza, hanem egy Note 10+, amit ráadásul Samsung Store-ban vettem, így az árban sem volt nagy difi (mármint iPhone-hoz hasonlítva).
Bár, ha azt mondod, hogy az A20 ahhoz képest mennyire olcsó, mégis totál vállalható, azt megértem. Mikor Asszony A50-ét vettük, még Note 9-em volt, totál jó telefon az előbbi, akkor összevetve a Note 9 volt az, ami nagyon nem érte meg a felárat, mert annyival többet nem nyújtott.
Persze tegyük hozzá, nekem megérte, biztosan hülyét kaptam volna egy A50-től hosszútávon (miközben másnak tökéletesen elég).[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz #20749568 #175673 üzenetére
Nem nagy dolgok, de van pár, régebben írtam párat, most ami eszembe jut: időzített sms küldés (iOS-en ez külön valami akku zabáló appal lehet ment volna , ahogy után néztem), hely/eszköz alapú feloldás, kiírja, mennyi idő múlva lesz feltöltve, always on display, stb.
Csomó kis szarság. Nyilván cserébe viselnem kell a nagyobb IDLE fogyasztást, és néhaány esetben a szarabb kamerát (mert hát hiába benne a potenciál, ha még mindig nem hozták fel a szoftvert annira, mint azt tették Note 9 esetében).Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
gyuromoj
veterán
“SE2” március 24? [link]
-
Gsx-rr
veterán
válasz icecave #175672 üzenetére
Mivel trollkodnek mikor 11 Pro-m van?
Lehet a mindennapokban egesz nap nyomkodva mas lenne a Samsungrol a velemenyem, csak vicc ,hogy igazabol apropenzert is van nagyon jol hasznalhato keszulek es annyival nem jobb egy sima Xr vagy sima 11 mint amennyivel tobbe kerul.[ Szerkesztve ]
-
-
Gsx-rr
veterán
Nezem ezt az uj S20-at.
Arulja el valaki minek a 8k videofelvetel? -
nagyúr
Ugyan már, mindig mindent el kell adni valami használható vagy kevésbé használható feature-el. Pl. Apple is ezt csinálja csak még durvábban a "revolutionary" 16 színárnyalatú táncoló kula-emojikkal egy-egy ios főverzió megjelenésnél.
-
nagyúr
válasz nord_ #175687 üzenetére
Nem csak az Apple-ről van szó egyébként (bármelyik gyártót hozhattam volna példának) , azt akartam kihozni ebből,hogy mindenki ezt csinálja, felesleges egy-egy gyártót fikázni azért, mert "useless features" hadával próbál eladni valamit.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Gsx-rr #175682 üzenetére
4K-nál is mindenki ezt kérdezte. Most meg alap elvárás.
icecave: Az Apple-nek semmi köze hozzá, hogy milyen emojik vannak.
Gsx-rr: Amúgy kíváncsi leszek mit mondasz az olcsó mobilodra 1-2 év múlva. Idővel az olcsó droidoknál mindenféle random hülyeség elő szokott jönni.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Gsx-rr #175670 üzenetére
Hmm ez így most kicsit furcsa Tőled. Az összes nagy szifont kis túlzással szidtad, valami sosem tetszett bennük de egy olcsó(bb) androidossal "megelégszel"? (No offense, nem azért mondom!)
Mondjuk ha csak telefonálsz akkor végülis mindegy.
Én úgy látszik nem váltok 11 Pro-ra... nem is érzem a késztetést idén, mondjuk mindig így kezdődött.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz tothjozsi96 #175657 üzenetére
Jah, hogy arra értetted, hogy csak szeretnék ilyen telefont! Én, meg úgy vettem ki, hogy szeretnék ilyen tokot. Ezért nem is értettem. Ha ismernél nem kérdeztél volna ilyesmit.
Ez itt nem a dedó, azért, mert off topik. Kis túlzással nekem már akkor volt pro max, mikor a legtöbb örült, hogy leadhatta a rendelését.
De attól még ez a kamera megoldás ormótlan és a mai napig gáz. Ahogy olvastam, Gsx-rr fórumtársnak sem jön be a dizájn.
Nekem sem jön be, mert ez már xs (max)-nál is lényegében elavultnak mondható volt, de ott még elment, Egyébként azt is használom, sőt gyakrabban, mint a bugosabb pro max-ot. De ez nem android, hogy 725 féle készülékből lehet választani. Itt egy évben csak egyszer van frissítés mobilra, nos ez nem az volt.
Ha note10+ mellé teszem az xs - pro max-ot, kb mintha valahol leragadtak volna az őskorban apple-ék.
Ettől függetlenül, én nem tartozom azok közé, ha birtoklok egy terméket, akkor nem fogok róla negatív kritikát írni, mert nem vagyok elfogult. A kamera megoldás meg az egyik legormótlanabb része az egész készüléknek. Szerencsére a hátlapját nem kell sokat bámulnom. -
nagyúr
válasz r3dsnake #175691 üzenetére
Nem kell leragadni ennél, csak egy példa volt bármi mást mondhattam volna, bármi más gyártóval. Később kifejtettem.
Szerencsére én nem vagyok (és nem is voltam soha) elvakult azzal a termékkel szemben, amit épp használtam (legtöbben azok, mert ha már ennyi pénzt kiadtak érte, egyszerűen nem ismerik be,ha valami mégsem olyan király).
Pontosan tisztában vagyok azokkal a dolgokkal, amik bizony nem a legjobbak Note-on, ugyanúgy, ahogy iPhone vonalon is megvannak ezek.[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz -secret- #175692 üzenetére
Mint irtam 11 Pro-m van es a megjeleneskor azonnal cserelek.
Cegnek vettem nem magamnak. Max telefonalni fogunk vele meg Whatsapp uzenetek mennek rajta. Fixen az irodaba lesz
Nem erted a lenyeget. Nem voltam tisztaban az arakkal es mas gyartokkal es meglepodtem, hogy egy olyasmi telefont mint az Xr mennyivel olcsobban lehet venni ja es 5x jobban nez ki.
A dizajnrol felesleges vitazni naponta szembesulok vele milyen borzaszto az Iphone a baratnom S10-mellett.De azt nem olvastad,hogy X-rol valtottam es ez volt az elso telefon amivel meg igy a folosleges valtas utan is meg voltam elegedve. A forma mar X-nel is gagyi volt egyedul ezzel nem vagyok kibekulve.
Szidtam az Iphone-okat? Persze mert az X gyari szar volt 1 evet szivtam vele egyik legnagyobb problemaja az volt,hogy a lockscreen allandoan elfordult fekvo nezetbe. Masnal ez nem jelentkezett.Erdekes modon mikor kicsereltettem 1 ev utan az uj nem produkalta. Annak meg 1 ev utan tonkrement a toltocsatlakozoja
Ja meg az S20.
Hat ez valami hanyadek ami a hatlapot illeti. Mi az a borzalom a kamerakkal?[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
válasz ΞΔGLΞ #175698 üzenetére
Pletykálják hogy visszakanyarodnak valamennyire az iPhone 4 szögletesebb formáihoz, aztán kérdés, hogy ebből mi valósul meg. Szerintem ekkora méretben azok az élek már kényelmetlenné teszik a hosszan tartó használatot, de mást meg lehet nem zavar a dolog.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
Új hozzászólás Aktív témák
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest