Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
Tesla 23000 Ft-ból jött haza németből, egy 2 literes dizel 26000 Ft-ból. Ha nem lennék zöld azt mondanám, kenjék a hajukra [link]
-
Gsx-rr
veterán
Nem akartam en linkelni. A vegen az osszefoglalo erdekes az arak es a minoseg.
Amugy ingyen jott haza a Tesla csak kalkulaltak egy arat ha nem lett volna Ingyentoltes egy masik elektromosnak mennyi lenne.
De vicc az utcan annyiert merik mar az aramot,mintha kb 4-5 liter benzint fogyasztana az autod. Ja es felejtsd el a 140-es tempotInkabb az a komoly ,hogy majd 5 oraval elobb ert haza a Passat. Ne mondjuk ennyi belefer mert ugy is megallunk mindig pihenni
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
Harmat gyenge az edigital blackfriday akciója. Az mmnél jobbak vannak. Ezért kár volt felkelni...
-
madgie
titán
válasz -secret- #174592 üzenetére
Viszont kib@szott jó lett, végre tényleg normálisan használható munkás cucc. Nem mondom, hogy rászánnék 1,1 milliót erre, de ha belegondolok, az iMac-be is belevertem vagy 800 ezret és másfél-két éve, a megvételkor sem volt igazán erős, ezzel a Macbook-kal ellentétben.
-
XFishboneHUN
senior tag
Hogy nálunk ez a Black Fridaynek nevezett akció mindig egy kész röhej! Egyszerűen szánalmas! Fáj nézni az "akciós" árakat!
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Hunt3r22
őstag
válasz XFishboneHUN #174613 üzenetére
1-1 termék valóban jó áron van,~95%-a az akcióknak ahogy írtad kész röhej.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
TechN7ne
nagyúr
válasz XFishboneHUN #174613 üzenetére
20ft. -al kevesebb az is jó nem?
Sok embert annyi is hazavág. -
SÖ
addikt
BFD ? Minek? Nálunk még mindig emelkedik a GDP. 😂
-
Giovan!
addikt
Szerintetek az iPhone 7plus vagy a sima 8 éri meg jelenleg jobban, ha pusztán a terméktámogatás szempontjából nézzük? A 7 plus mellett szólna a +1 GB RAM, de a 8 meg újabb, szóval nehéz a döntés.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
-
Gsx-rr
veterán
Nincs itt olyan "haverom" vagy annak ismerose aki osszerakna egy egyszeru nyilvantarto programot Win-re?
-
SÖ
addikt
válasz Giovan! #174621 üzenetére
Persze mert ez annyira szubjektív. Én egyiket sem venném mert túl régiek, de gondolom neked kell a tepsi. A kérdésedre a válasz - nyolcas. Vagy 42. Egyedül az iphonnál nem ér semmit a ram mérete. Úgy is azt hazudnak amit akarnak, nincs multitask, és még a tabokat is újra töltögeti, bármekkora a ram.
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
Igen, nekem is a 8 a szimpatikus, csak tartok az üveghátlap sérülékenységétől, de max tokba rakom.
agabe: Sajnos a keretbe az most nem fér bele, használt készüléket meg nem veszek. Persze gyűjthetnék még hozzá, és akkor valóban lehetne 8plus, de nem bírnék már ki még egy hetet sem ezzel az öreg lumia 520-al, amit a tönkrement iPhoneom helyett használok jelenleg.
-
Gergőke88
addikt
-
Ngtx
aktív tag
válasz Giovan! #174620 üzenetére
Nekem eddig az iPhone 7 Plus volt a legjobb telefonom ami volt. Megváltam tőle, hogy újabbra tudjak váltani. Sima iPhone 8-at biztos, hogy nem vennék. Barátnőmnek az van,de kb ugyan azt tudja, mint a 7 Plusom tudott, SŐT.. Kettő közül mindenképpen az I8, mert újabb.
8 Plus viszont nagyon ajánlatos. Több ismerősömnek is az van és nagyon korrekt telefon minden téren. Persze értem én, hogy erre nincs annyi keret. [ Szerkesztve ]
apple user
-
Giovan!
addikt
válasz TechN7ne #174638 üzenetére
Multitask nem igazán érdekel (nem is nagyon érint, van egy ilyen régi WP-s beidegződésem, hogy amit nem használok, abból kilépek ), szóval végül 8 lett a jobb proci, a kisebb kijelző és a nagyobb háttértár miatt.
De köszönöm mindenkinek a válaszokat, és bocs az off témáért, későn jöttem rá, hogy ezt inkább a telefon topikjában kellett volna megkérdeznem.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Lightning kábelt honnan érdemes beszerezni manapság? Kellene egy az irodába.
Let the Zone take me if I am.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest