Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Hm.... Apple Music felajánlott 3 hónapot ingyen (holott mikor bejött, már egyszer volt egy ilyen és ki is használtam). Lássuk, ki tudja-e már váltani a Spotify-t, ennyi idő alatt úgyis kiderül.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
Gsx-rr
veterán
Portrefotot,hogy lehet lementeni a gepre? Kabellel osszekotve ugy atmasolva sima fotokent jelenik meg
-
aprokaroka87
nagyúr
-
Hunt3r22
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kép komponálás 5-ös.
⭐ Stella
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #174385 üzenetére
Szerinted 20 millió forintért rendben van egy műbőr ülés?Szar lámpa, Zajos utastér. Manuális csomagtartó? A teljesítményhez nem optimalizált futómű?(Németek ezt felültervezik inkább)Azért rendesen elismerte a minőség erősen kritizálható! Ha ilyen 1 éves korában milyen lesz 6-8 évesen?
Szervíz hiánya hab a tortán.
Mellesleg az utcai töltéssel már ott vagy mint egy dizel autónál. -
Gsx-rr
veterán
válasz r3dsnake #174387 üzenetére
Én ezt elhiszem ,de itt nem kevés pénzről van szó. Amiért már sokkal jobb minőséget kapsz. Oké önvezetés úgy ahogy jól megy ,de ez az előny is el fog kopni, Nagy gyártóknál van lóvé rendesen.
Ez a Tesla városi autónak már túlzás. Hosszú úton meg ezek a hibák bosszantják az embert. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #174386 üzenetére
Csak megint magadból csinálsz hülyét, már ott vagy i3-at akarsz venni, miközben ezeket agyon fikázod, i3-ba is szar az ülés, 0 hang szigetelés stb stb, használtan is 7-8 milla, amiért már ugye jobb prémium kocsit veszel használtan, akkor mi túrónak akarsz venni már i3-at?
Amúgy elektromosba ami minden szempontból megfelelő lenne neked az nem 20 milla, hanem 80 (Porsche), szóval maradjunk annyiba hasonló paraméterekkel nem kapsz 20 millióért jót jelenleg.
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #174389 üzenetére
Miét csinálok magamból hülyét?
Ja igazad van csak azt én kintről behozom 5 körül. Nem új autót akarok venni 23 millióért.
Mellette van jó prémium autóm ,eszem ágában sinc eladni ,max az ujjúbb modellre cserélem le.ezt második harmadik autónak akarom.
De mondtam már csak akkor ha megfelel az igényeimnek.
Hülyét az csinál magából aki rajong valamiért tapasztalat nélkül és a youtube videók alapján mond véleményt.
A Teslás közösség egy elvakult csoport mint az a barom Handrás.
Aki ért az autókhoz és racionálisan gondolkozik az látja ennek az árnyoldalát.Az a legnagyobb baj ,mikor valaki nem kezeli ezt az elektromos autó kérdést a helyén és többet képzel bele ,mint ami.
Nézd meg mennyire estek vissza az eladások világszinten.Teslát fikázom ennyi pénzért! Előbb vennék egy Konát 13 millióért
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Gsx-rr #174392 üzenetére
De végig az elektromos autó ellen haknizol már évek óta, most fikázod a Teslát, szar, az ülés, szar a hangszigetelés...stb erre akarsz egy olyat amibe szintén ezek sz@rok, ez mi ha nem szembe köpöd magad? Ha kirázna a hideg mint téged az elektromos kocsiktól eleve nem vennék, de még nem is fikáznám agyon ha feljön. De már megszoktuk érdekes ember vagy te.
[ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem gondoltam volna hogy a mosogép gyártok állnak a háttérben
-
Gsx-rr
veterán
válasz B-L-A-C-K #174393 üzenetére
Te miről beszélsz? Többször leírtam észszerű körülmények között ,megoldott töltés,ár vennék olyan autót ami nekem megfelel.
De nem 23 milliót költenék egy kompromisszumos autóra.
Elektromos autót akkor éri meg ma venni ,ha olcsón vagy ingyen tudod tölteni. 79 forinttért már nem.
Azért annyi eszem van úgy venném mint mindíg ,ha nem jön be akkor is haszonnal kiszállok belőle.Tesla szar.ez nem fikázás ezek a tények sok dologban szar minőség.
I3 ra ezt nem mondtam Az I3s kifejezetten tetszik. -
Gergőke88
addikt
Sírok
Azt a 30-t
mindezt ho elején...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs