Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz Totheground #161150 üzenetére
Szintén fülhallgatós?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Totheground
addikt
válasz Cyberpunk #161151 üzenetére
Nah, vagy öngyilkos vagy ügyetlen fotós. A Shinkansen síneket nem keresztezi semmi és 2.5 méteres szögesdrót kerítés van mindenhol, ahol nem eleve emelt a pálya. Ráadásul feltehetően alagútban történt és a következő állomásig észre sem vették. Mondjuk 300 körül valszeg olyan lehetett, mint amikor egy légy koppan a szélvédőn.
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
Katonadolog.
-
MasterMark
titán
Na azt hiszem elértük a teljes transzcendenciát és szingularitást, az iPhone X tudományosan csúnya, és akinek tetszik az mentális beteg.
Switch Tax
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #161152 üzenetére
"következő állomásig észre sem vették"
Azt lehet hogy nem de a roncsolódott orkup úgy lerontotta az aerodinamikát mintha fékező ernyő nyílt volna. Azért gurult a következő állomásig mert a nyílt pálya megközelíthetetlen.
-
lugosi
MODERÁTOR
Szerencsétlen, sajnálom
-
SÖ
addikt
Nem is értem az ilyen ultra modern zárt pályán ami tele van érzékelőkkel miért nem jelzik a kb 40 kg tömegű idegen "tárgyak" jelenlétét a pályán ami akár vészféket is aktiválhatna . Ugyan is az utasok élete is veszélyben lehet ekkora sebességű ütközésnél. A legyes példa meg demagóg . Az akkorát szólhatott hogy még az utastérben is hallhatták. YouTube on láttam ahogy mozdony ütött el teheneket az oroszoknál és nem 300-al Puffant. Azt a 2000t-as mozdonyt is belengette. Ugrált a fedélzeti kamera, pedig csak kb 40 50-el ment a teher vonat.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Drágább lenne a jelző rendszert üzemeltetni, mint a vasutat. Azért nem jelzik.
Metróban sincs semmi ilyen. Leesik a szerencsétlen, ha elkapja a fázis vezetőt, akkor annyi. Állomásoknál legalább van védő burkolat a fázis sín felett.Japánban elég magas az öngyilkossági ráta. Túl hajtják magukat, nulla pihenő, stb, stb. Oda nem véletlenül ment az a valaki.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
SÖ
addikt
válasz radi8tor #161160 üzenetére
Mocskos poszkommunisták 4-es mertoján van peron figyelő, az egész vonalon indukciós nyomkövető rendszer működik az automata vezető nélküli megoldás miatt. Ott ha valaki a sínekre öngyilkol, az rácseszik mert túléli . Az állomásra 10-el halad be a szerelvény és az érzékelők rögtön meg tudják állítani ha kell. Ezzel szemben a nép megmentője az emberek védelmezője a keresztény konzervatív értékeket magáénak mondó gittegylet balkáni szemetet adott vissza (3-as metró) amin még klíma sincs mivel tahotarlos szerint a föld alatt nem süt a nap. Az nem fog megállni. Románia már nem is tudom mennyi új metrót adott át míg ezeknek a felújítás is tízszer annyiba kerül és kritikán aluli minőségben .
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Type C-re vált az Apple és lesz e-sim. Minden hol ezt írják, akkor most pletyka? Előnyök - átjárható kiegészítők . Hátrányok - presztízs vesztés.
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #161166 üzenetére
Hát igen ezt egyszer már eljátszották, de szerintem is sok mindent egységesíteni kéne .
Mit szólsz a hangszóró nélküli 96%-os kijelzőkhöz. Engem hidegen hagy a sziget, jó ha van de jóbb ha nincs. VIVO-ban megoldották. Ami viszont nagyon is érdekel az a csontvezetéses megoldás . Viccek kívül - erről kb 8 évvel ezelőtt írtam cikket, akkor egy fülhallgató volt az alany. Én örülnék ha elterjed, kérdés hogy tudják megoldani az alacsony sugárzást mikor a fejedhez szorítod. Egy nagy elvitathatatlan előnye van. Tisztán belülről hallod a hangot, bármilyen hangos környezetbe.
[ Szerkesztve ]
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz madgie #161175 üzenetére
Szuper, akkor megvetették velem az mfi-s lightning kábeleket x ezerért, a micro USB - lightning átalakítót valami 6-8k-ért, és az új szifonnal vehetek újakat. Ja, de a régit is meg kell tartanom, hogy a családban levő SE-t, meg az esetleg másodtelefonnak meghagyott szifont tölteni tudjam. Köszike Apple.
Az a véleményem erről, hogy ha már beütötték a fejüket hogy szabványok is vannak a világon (amikre ugye hagyományosan magasról tesznek általában), akkor miért nem lehetett a lightning helyett is szabványos megoldást választani? Mindegy... 😡 -
-
madgie
titán
válasz lugosi #161177 üzenetére
Ezt már egyszer átéltük az iPhone 5-nél, akkor sem volt kellemesebb váltás Múltkor dobáltam ki a régi 31 pines kábeleket, mert minek tartogassam már.
Amúgy ha belegondolunk, mire állt volna át a Lightning helyett anno? Micro USB-re? Amiből végül a Lightninghoz hasonlóan szimmetrikus USB-C lett?
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nekem már több éve volt ilyen FON routerem.
Valami spanyol cég találta ki. Vettél egy ilyen routert, osztottad a netet és külföldön ingyen használhattad más ilyen wifi hotspostját cserébe.
Aztán Telekom megvette(?) a céget és beépítette a wifi routerjeibe ezt a funkciót.⭐ Stella
-
-
Cyberpunk
félisten
Egy kis nézeteltérés. 😂 [link]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nord_
veterán
válasz lugosi #161190 üzenetére
Ó, dehogynem. Ezer és egy sebből vérzett: aszimmetria, pocsék minőség, alacsony áramfelvételi lehetőség, szar adattovábbítási lehetőségek. Sok mindenért lehet szidni az Apple-t, de a lightning mindenben alázta azt a szörnyű korszakot, amikor a(z elvileg...) szabvány USB ezerféle változatban készült.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Totheground #161196 üzenetére
Ezt nem tudtam. Nekem nem volt vele bajom eddig.
-
madgie
titán
Na, most, hogy napok óta használom a tizest, talán már leírhatom róla a véleményem (eddig azt mondtátok, próbáljam ki, használjam )
Először is: csúnya. Illetve nem modern, inkább retró. Olyan, mintha a 3G házát fogták volna, friss köntösbe csomagolják és rácsapnak az elejére egy kompromisszumos falról falig kijelzőt. Mert igen, a notch ronda, most használat közben is szúrja a szemem. De egyébként a készülék összképét tekintve is tiszta demó feeling, az S8 úgy hat mellette, mint egy Concorde egy cicomázott kétfedelű mellett. Ez persze addig tart, míg be nem kapcsolja az ember a telefont, mert a gesztusvezerlés eszméletlenül jól sikerült, sokkal jobb érzés suhintani, mint mondjuk az S8 alsó virtuális gombjaival szórakozni. Tudom, ott is van külsős megoldás, de az nem az igazi.
Nyilván szubjektív vélemény, de szerintem az 5/5S/SE forma az, aminek a modernizálását erőltetni kéne, eszméletlenül jól nézne ki egy SE2, notch ide, vagy oda.
Az X üzemideje amúgy parádés az S8 után, tegnap félve nézegettem, kibírja-e hajnalig a lagziban, de röhögve végigbírta a napot, pedig ha üresjárat volt, sokat nyomkodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Cambridge Audio MXN10 hálózati lejátszó eladó, személyesen vagy ingyenes szállítással
- GAMER PC - GTX 1050 Ti 4GB - Ryzen 2400G - 16GB DDR4 - 120GB SSD - 500GB HDD
- Pioneer DJ DDJ RB rekordbox licensz + decksaver
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- KERESEK: Synology DS224 v DS223
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs