Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz Rage47 #160152 üzenetére
4.5 éve még biztos volt gond bőven: Link
TechN7ne: Nem is érdemes hasonlítgatni, pláne mostanság, hogy az iOS 11 minden idők eddigi legrosszabb, legproblémásabb főverziója lett.
De talán majd az iOS 12, gagyába rázhatnák, ha ősszel jön valami jó iPhone és megtetszik, akkor emiatt ne kelljen aggódnom.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
SÖ
addikt
válasz aprokaroka87 #160136 üzenetére
1. android 5-ről mikor lassan jön a P ilyen hülyeséget kár volt.
2. Ha a googlnak megadod az engedélyeket durva infokhoz jutsz. Tényleg kitalalja a gondolataidat.
3. Most életbe léptek az új uniós adatfelhasználási szabályok. Minden oldalon újra kell okézni az adatvédelemi változásokat.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
-
legenda
válasz Rage47 #160157 üzenetére
Ettől félek én is, pedig ha megtetszik egy új telefon, akkor nem szeretnék hónapokig várni emiatt a vásárlással.
TechN7ne: Volt már sok iPhone-om, lesz is még, de a helyén kezelem, a hibáival és a hiányosságaival együtt.
7etape: Egy napot sem bírnék ki okostelefon nélkül.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Rage47
veterán
válasz MasterMark #160165 üzenetére
wifivel is el lehet lenni, sok helyen van már, plusz ott a upc wi-free, bár az elég gyenge megoldás, de ha bejön, akkor rendben van
-
MasterMark
titán
válasz Rage47 #160166 üzenetére
Kb. egy hónapig nem volt mobilnetem, mert kártyásra váltottam. Szörnyű volt. És igen, van wifi mindenhol ahol megfordulok, de az nem elég jó. Egyszerűen gagyi folyton wifit keresgetni, mcdonaldsos mindenfélét elfogadni, stb. Plusz jóval biztonságosabbnak érzem a mobilnetet, mint az akármilyen nyílt wifit.
Switch Tax
-
-Ben-
veterán
válasz MasterMark #160174 üzenetére
Azért nem rossz az, ha van. Rengeteg olyan helyzet fordulhat elő, amikor jó, ha az ember zsebében van egy jól használható okostelefon. DE, ettől még simán lehet nélküle élni, ez tény. Azzal viszont nem értek egyet, hogy luxuscikk. Ezzel az erővel a TV, az autó, a jobb minőségű cipő és úgy kb. minden az...
-
szekra
addikt
válasz MasterMark #160174 üzenetére
Jaja, nagyon nagy luxuscikk, már 3-4.000 Ft-ért lehet kapni.
szerk.: látom nálad is vannak gondok:
luxuscikk főnév
1. Nem a létszükséglet kielégítésére, hanem fényűzésre való árucikk.
2. Nagyon drága, értékes (áru)cikk.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz -Ben- #160175 üzenetére
Igen, mind az. Tévére sincs szüksége senkinek.
Egyáltalán nem mondtam olyat, hogy rossz lenne ha van. Egyszerűen nagyon sokmindenben megkönnyít nagyon sokmindent. De ettől még senkinek sincs rá szüksége.
szerk.: Látom a luxuscikk értelmezésével vannak problémák. (hint: nem az ára számít)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
-Ben-
veterán
válasz MasterMark #160177 üzenetére
Értem. Mindig tanul valamit az ember.....
Részemről luxus egy iPhone X, 8 Plus, 8, 7, Samsung Galaxy S9+, S9, S8+, S8. De egy SG S7, i6S, SE már nemigazán. [ Szerkesztve ]
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz MasterMark #160158 üzenetére
Ennek a diagramnak kb semmi értelme.
Alsó és közép kategóriában nem is biztos hogy stabil lesz mindig az Android P.Kisebb tudású hardveren a régebbi OS lehet jobban megy mint a friss.
-
MasterMark
titán
válasz aprokaroka87 #160180 üzenetére
Ez egy statisztika, semmilyen következtetés nincs odaírva. Akkor minek nincs értelme? Ez a statisztika tényszerű, nem lehet megkérdőjelezni. (A következtetést belőle igen, de olyan se ott nincs, se én nem írtam.)
Switch Tax
-
szekra
addikt
válasz MasterMark #160179 üzenetére
Én is az értelmező kéziszótárból másoltam ki, külön csak neked. A szükség fogalma meg relatív. Ki dönti el, hogy nincs rá szükség? Nem a XX. században élünk már. Abószolút nem mondanám luxuscikknek az okostelefont.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz szekra #160182 üzenetére
Melyik kiadásból?
Természetesen relatív a szükség, de amiről most beszélünk, az a szükséges az élethez. Egy luxuscikk nem szükséges, de megkönnyíti azt például. És ilyen szemszögből szerintem egy okostelefon beleillik a luxuscikk kategóriába. (Ha munkához kell, az más téma.)
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz MasterMark #160183 üzenetére
Egy Huawei Mate RS az luxusnak számít.
De mondjuk egy 30-40 ezer forintos okos telefon nem.A nyomkodos buta telefonoknak inkább már csak multjuk van.
Legalapabb dolgokra jó, de lehet 3-4 év múlva már arra sem lesz jó.Az hogy egy normálisabb buta telefonért elkérnek pl 10-en ezret, az meg egy buta telefonért luxus.
-
MasterMark
titán
válasz aprokaroka87 #160184 üzenetére
Szakadjatok már el attól, hogy a luxuscikk az csak drága lehet, mert nem erről van szó. De ezt próbálom magyarázni több hsz.-e már.
Illetve a luxus az nem egyenlő a luxuscikkel.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
SÖ
addikt
válasz MasterMark #160179 üzenetére
Egyet értek! LE A MELLTARTÓKKAL🕵️♂️
-
-Ben-
veterán
válasz MasterMark #160185 üzenetére
„Luxuscikk nem (csak) attól az, hogy drága, hanem attól hogy egyszerűen nincs szüksége rá az embernek, de könnyebbé teszi az életét vagy szórakoztat.”
Egyébként, ezt hol írja a szótár? Mert nem találom - bár az én szemem rossz.
Másrészt, ha már itt tartunk, maga a telefon is luxus akkor. Mi a fenének az?
-
r3dsnake
nagyúr
Nem érzitek cikinek milyen gyerekes dolgokon tudtok vitázni fél oldalon keresztül?
Rage47: 47 gigánál tartok májusra.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz -Ben- #160188 üzenetére
Sehol nem írja, ezt én gondolom így. Annyit ír, hogy nem szükséges. De egy luxuscikknek általában az a dolga vagy célja, hogy könnyebé tegyen valamit amit amúgy máshogy is meg lehet oldani.
Tehát luxuscikk a lift is, mert a lépcsőn is felmehetnél. De aki mondjuk nem tud lépcsőzni, annak meg szükséges a lift.
r3dsnake: A vita soha nem ciki, véleményeket ütköztetni lehet normálisan mint most is. Kár hogy itthon nincs ez divatban és mindenki személyes sértésnek vesz mindent és csak veszekedni tud. Normálisan vitázni nem.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
SÖ
addikt
válasz aprokaroka87 #160180 üzenetére
Nem lehet, hanem biztos. Az OS-t processzorra optimalizálja a készülék gyártó. Másik dolog az appok optimalizáltsága az adott OS-en. Ezért írtam hogy egy elavult 5.x-en ne akarjunk 2018-as beta szoftvertet futtatni.
-
aprokaroka87
nagyúr
"Ezért írtam hogy egy elavult 5.x-en ne akarjunk 2018-as beta szoftvertet futtatni."
Ennek kb semmi köze az Android verzióhoz.
A Google Play Services nem olyan hogy te választod meg hogy pl a 2015-ös verziót fogod használni.Nyilván az lehet user error hogy egy viszonylag hogy feliratkoztam beta programba, mikor a stabil verziójával se volt gondom kb 7-8 hónapja.
-
TechN7ne
nagyúr
Luxuscikk gyerekek , 16x ejtettem a betonba!
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest