Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz #159716 üzenetére

    Ez így hülyeség, ha az S8+/Note 8 vs. iPhone X, akkor mindkét oldal 8/10 (ahol 10 a legjobb), csak épp másmilyen szempontok alapján. :D

    Maga a rendszer a sebességben, stabilitásban az iOS oldalára dönti a mérleget (erről beszéltem, mikor váltottam, a droid semmivel sem lassabb, de az animációk mások, úgy érzed, hogy szaggat/mikrolaggol, pedig csak anim nélkül odab*ssza eléd a kontentet).
    Ha a lehetőségeket nézem, akkor mindneképp android. Hiányzik a kép/videó egyszerű smart tv-ra dobálása, mobilfizetés (ez rohadtul), jack is jó volt, hogy volt, de azért jórészt ott is bt fülessel küldtem útközben).

    X mellett ott az üzemidő, a szinte nulla idle fogyasztás (példa: Samuk 10-13%-ot merültek éjjel 8 óra alatt, most X 1-2%-ot). Egyébként is baromira merült, amiből maga a droid vitt el a legtöbbet és nem az alkalmazások.

    Notch-ot sosem pártoltam, sőt, eléggé ellene voltam. Sokkal kevésbé zavaró, mint gondoltam, de azért oda-oda pillantok néha, hogy "mi a f*sz lóg már be felül a kijelzőmbe", illetve, pár nem optimalizált app baromi bénán néz ki.
    Face ID egész jó, bár még mindig jobban örülnék egy front ujjlenyomat olvasónak. Ettől még tetszik, kényelmes, ritkán hibáz, akkor is inkább verőfényes környezetben.

    A frissítések is az iOS mellett szólnak, ez is a baj a droid gyártókkal, a szoftverbe jórészt szarnak bele, valamit kiadnak és abban marad hiba, arra aztán várhatsz,hogy javítsák, ők megtették a dolgukat azzal,hogy kaptál még egy főverziót. Persze tisztelet a kivételnek.

    Érdekes, hogy BT-on keresztül mindkét esetben EQ nélkül sokkal jobban, tisztábban, szebben szól az iPhone, ezt nem tudom mire vélni, aki ennek a szakértője, mondja meg. :D
    Plusz az iOS kiírja a bt füles %-át, droid nem, mert ott csak 8.1-től van ilyen, Note-ra meg még csak a 8.0 van.

    Skype, amit annyit szidtam, iOS-en sokkal tisztább és a kamera képét sem homályosan küldi el. Ez persze nem a droidos telefon hibája, hanem a droidra írt skype a szar.

    Most ennyi jut eszembe egyelőre.

Új hozzászólás Aktív témák