Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • agabe

    addikt

    válasz B-L-A-C-K #155356 üzenetére

    Koszi.
    Nem meg csak az elso, szoval nem tudom meg hogy fogjuk birni a nem alvast az elso 1-2-3 het viszonylagos (allitolag lesz ilyen) nyugalma utan, de most meg a lakas kisebb atszervezese van folyamatban, meg beszereztunk mar halom dolgot, de meg mindig felmerulnek ujabbak.
    Most pl. rajottunk, hogy idomegtakaritas miatt szaritogep sem artana, vagy moso-szarito a sima moso helyett, nade abbol mar olyan ami gozol is, hogy fertotlenitsen az is pluszba viszont olyan nincs kombiban se gozolosben se gozoles nelkuliben ami hoszivattyus elven szarit azaz alacsonyabb hofokon es emiatt nem teszi tonkre az erzekenyebb ruhakat mint a kondenzaciosok. Csak a kulonallo szaritoknal van hoszivattyus, de akkor meg azt a mosogep tetejere kellene tenni, hogy ne legyen zsufolt a furdo.
    A szazerek meg csak repkednek ide-oda. Eloszor lassan de biztosan aztan most meglodulni latszanak. Sebaj, azert jo dolgunkban megprobalunk neha eszbekapni, hogy nem is igazi problemak ezek, csakhat annyi minden elerheto ma mar aminek a fele sem er semmit igazan, de mindennek utanajarni egy masodallassal er fel :DDD

Új hozzászólás Aktív témák