Új hozzászólás Aktív témák

  • Sukta 95

    tag

    válasz radi8tor #137752 üzenetére

    Persze, nem akarom vitatni, hogy így van. Szimplán, nekem alapból kevesebb gondom van azokkal, akik megelőznek, mint a mazsolákkal. Ebből a szempontból Románia sokkal jobb. Rugalmasabban veszik a szabályokat, ezerszer gördülékenyebb a közlekedés.

    Mellesleg, személyes problémám van a közutak felügyelőivel, miután anyámat elütötték, és ő lett a hibás és fizetett kártérítést, valszeg azért, mert a másik fél a "mátészalkai többség" volt. Illetve egyszer azért is megbüntettek, mert kint álltak az út szélén a rend éber őrei, elém pedig egy kis utcából kifordult egy autó, ami nem adott elsőbbséget, nem jött szembe senki, így kénytelen voltam átmenni a másik sávba, vagy belepukkanok, erre, azt mondja nekem, hogy akkor ír csekket 15 000 Ft-ról, csak pislogtam..jelentős részüknél az az arrogancia is elfogadhatatlan, ami lerí róluk.

    Mindettől eltekintve, nem helyes az, ahogyan trafiznak. Nem a veszélyes szakaszokon állnak, hanem ahol lehet sarcolni az embereket, a fix trafik ugyan ez. Amúgy le is sz.rnám, ha legalább az úthálózatra, stb fordítanák, nem az, hogy az M3-on Polgárnál halálfélelmem van kora tavasszal a kátyúk miatt..ajj, már megint naív vagyok. :D

    [ Szerkesztve ]

    www.maon.hu Online marketing. Neked.

Új hozzászólás Aktív témák