Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
Na, tegnap volt az utolsó napom a cégnél. 17 év után váltok, hétfőn új helyen kezdek. A tevékenység hasonló lesz, és még városon belül is tudtam maradni. Fura volt pénteken a sok "utolsó": utolsó kávé, utolsó hibajavítás, utolsó e-mail küldés, stb.
A későbbi nejem is itt ismertem meg, szóval sokat kaptam a cégtől, de nagyon sokat is adtam. Vidáman és jókedvűen zártuk le ezt a pár évet. Hétfőn jöhet az új szakasz!
-
-Ben-
veterán
Biztosításban többször is cserélnek telefont, ha szükséges?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Gergőke88 #137364 üzenetére
Én tavaly év végével felmondtam, volt egy hónap szünet, majd februártól bevállaltam a kevesebb fizut, cserébe a nyugodtabb körülményekért.
Aztán szerencsére úgy alakult, hogy mégsem lett/lesz kevesebb.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leslieke #137367 üzenetére
Én is mehettem már volt több pénzért más helyre, de nem mentem, mivel ide úgy megyek be hogy jól érzem magam, szeretem az ottani embereket, azt a visszajelzést kapom hogy engem is csípnek, sose volt még gyomoridegem...stb. Ez nekem pl még +100 ezret se ér meg hogy máshol kitudja milyen lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #137372 üzenetére
Ha szívatnak ezzel a közel sem jó, nálunk ilyen nincs, amúgy én mindig megmondom a véleményem bent is ha nem tetszik valami úgy mint itt. Pár hete pl a főnököm mondta kell egy ember egy másik helyre, és rám gondolt...Mondtam neki ha engem innen átraknak bárhová, holnaptól már nem is jövök... Vette is a lapot.
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
Egyik adok-veszek csoportba egy csávó árult egy i6 16 gb függetlent, áron alul. Profilja nem tűnik kamunak. Privátba küldi a képeket, látom, hogy állítása szerint silver a telefon, az előlapja mégis fekete. Annyit kérdeztem, hogy törve volt-e, illetve miért feketére lett cserélve, miért nem gariba cseréltette (most múlt egy éves a teló). Erre, még válaszra se méltatott, csak elküldött melegebb éghajlatra, meg hogy ha én ennyit kérdezek, majd eladja annak, aki nem kérdezősködik.
Ok. pedig, már megörültem, hogy muternak veszek egy normális telefont.
erre azt mondja, hogy amúgy space grey, eldönthetné.
[ Szerkesztve ]
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Gergőke88
addikt
Facebook mesengerbol hogy lehet torolni embereket?
Ne lássam a napjukat stb? Tele van idegenekkel akik vmiko vettek tőlem valamit stb -
radi8tor
MODERÁTOR
Kéne már végre egy cross platform üzenetküldő alkalmazás. Amivel lehetne iOS és Android közötti hagyományos üzeneteket küldeni (iOS-en iMessage-ként kerülne kézbesítésre).
Ne kelljen már Messengert, Vibert, meg ki tudja mit használni. Hihetetlen, hogy ez nem érdeke a gyártóknak (összekössék az embereket natív üzenetküldővel).
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Totheground #137389 üzenetére
No meg ott van még a Discord is. Francbamár ezzel a sok platformmal.
Discordot főleg kockák használják, Telegramot főleg furry-k.Line-t nem ismertem eddig, de gondolom valami japán cucc lehet.
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Felraktam az Insta appot.
FB logint szeretnek, kérek is emailben kodot amivel elsonek belepek de eddig semmi.
Kb. 4x kertem mar.Mi lehet a problem?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik