Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Hmm lehet hogy a fekete i5 hibájába futunk megint, érdekes lenne, hogy megint bakot lőnek ezzel. 5S/6 esetében nem volt ilyen. Az én szürke 6 Plus-om sem kopott 2 év alatt, pedig nem tokoztam.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyen még nem tapasztaltam...i6S+ cserélném el az enyémre, minden szép és jó, kipróbáltam, visszaállítjuk, aktiválom a SIM-emmel, nem jó, kiírja nem támogatott, mondja ez lehetetlen, hát mondom látod. Jó, vissza rakja az övét, erre is ugyan azt írja ki...Wifivel, mobilnettel, mindennel néztük nem ment...Nem is értem ha az övével használta hogy nem mehet utána.
-
ittakary
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #136404 üzenetére
ugyanez volt velem is tavaly januárban
függetlenként volt hirdetve 6S+, ott helyben felhívtam Apple-t bediktáltam IMEI-t erre mondják Telenorfüggő. (telenoros kártyáról hívtam őket)
mondja a csávó az lehetetlen, itt a számlája, hogy GSMboltból vette függetlenként
azonnal átraktuk a SIM-et (Tmobil), beaktivált rendesen, újra tárcsáztam őket, újra bediktáltam, és mondták hogy független
-
szekra
addikt
Na 6s gariban cserélve, kíváncsi vagyok így vajon érdekli-e a népet.. Csak azért mert fólia van rajta.. Egyébként is makulátlan volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
-
Arcképgyáros
válasz madgie #136142 üzenetére
2. évadot is befejeztük, az első évadot meg sem közelítette... elején volt egy kis izgalom de a vége már szenvedés volt.
Mondjuk Vince Vaughn karakterét a végére megkedveltem, az elején nem volt szimpatikus. Remélem (ha lesz) 3. évadban visszatér Matthew és Woody Harrelson a főszerepbe.
[ Szerkesztve ]
-
szekra
addikt
És a Stranger Things-et nézte valaki? Szerintem baromi jó lett. Alig várom a 2. évadot októberben.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz hdanit610 #136427 üzenetére
Most attól hogy szerverhiba volt náluk ez pont véletlen, arról hívott előtte is, mikor találkoztam vele azt használta akkor is szóval tényleg véletlen volt nem vette be egyik kártyát se aktiválásnál, de másnap meg is oldott, ilyenek engem nem tántorítanak el. Ha úgy lett volna pl ha az én kártyámat nem veszi be, az övet meg igen akkor tudom nem független és hagyom, de így nem fogom, mert jól kijövök belőle, mert úgyis eladom majd.
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
-
szekra
addikt
Megtapiztam a huawei nova-t, eleg premium minosegu volt es az a kijelzo hozza
-
GALARDO
addikt
Na, PS4 mellé beszereztem egy One S-t is. Hiába, a Forza nagy úr. Ez az új kontroller baromi kényelmes, a konzol pedig eszméletlenül szép így fehérben.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
nofi
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz szekra #136447 üzenetére
Csináltam egy kis ide statisztikát is hogy említetted ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest