Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz nitro16 #136848 üzenetére
Miert tunne el barki ? Azert meg a nagyon kis eselyu max 40milla sem annyi penz, hogy gyokeresen megvaltozzon az eleted, meg amugy is elment mar egx, max 1,5 milla meg mar csak egy kis extra lenne az evhez )
Nem is a nyeremenyert csak, de legalabb kiprobaltam legalabb milyen a tippmix.
Magamtol ugyse tudnek ilyeneket kitalalni (marmint aminek legalabb valamicske eselye van)(#136854) B-L-A-C-K:
Azert hagymara meg jo kis teara meg futja[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz nitro16 #136857 üzenetére
Persze lehet mar kezdeni valamit 40millaval, de nem alapjaiban forgatja fel az eletet.
Ha valaki rafekszik a temara 1 milliobol is fokozatosan par ev alatt tud 10-et csinalni amibol a kovetkezo 10-et mar rovidebb ido alatt stb, csak ha van bevetel akkor nagyon kicsi azok szama akik meg tudjak allni, hogy ahhoz ne nyuljanak, nameg elni is kell valamibol es ha csak halmozod a penzt viszont nem elvezed annak sincs sok erteleme.
40milla nem ugy valtoztatna az eleten barkinek, hogy azutan mar nem kellene ugyanugy (vagy akar mas formaban, de hasonlo mennyiseget) dolgoznia mint addig, vagy allandoan egzotikus utakra tudna menni evente 2-3 alkalommal, meg nagyobb labon elni, mert ha igy tesz par ev alatt eltunik az a 40milla siman.[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
sotetbe sikeresen neki tolattam egy nagy ko darabnak. erdekes modon az auton egy kisebb karc van, illetve alul a tolatolampa kiesett a foglaltabol, a burkolata sertetlen, remelem lehet ragasztani.
igy vegkepp draga lesz a ma esti romantikus vacsi. gratulalok magamnak!
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
radi8tor
MODERÁTOR
4Motion 2.0L 16V Turbo street car with 1233HP & 1094Nm @ 64psi on E85 fuel. Turbocharger from extreme Tuners.
NG-Motorsports CNC cylinder head porting
Don Octane 6 speed dog ring TransmissionPerformance Box:
0-100km/h in 2.3s
100-200km/h in 3,0s (60-130mph in 3,4s)
200-250km/h in 2,1s1/4 mile: 8,99s @ 265km/h
car weight: 1180kg (2601lbs)
top speed: 350+km/h⭐ Stella
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #136866 üzenetére
Az is valami
Technikailag ok, de tuti nem tudnék összehozni semmi értelmeset, szal marad nekem a lottó(#136864) radi8tor:
Elég durva. A negyed mérföldesen 1-esben kb 1 másodpercig csak leszabályozás körül pörög...ott miért nem váltott már hamarabb kettesbe ? 0,3-0,4 másodpercet simán otthagyott a végeredményből[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz -secret- #136868 üzenetére
sima alap 5-ös lottó.
Hetenete ikszelgetek ami jön, aztán csá. Se fix számok, se 5 hét, csak egy (vagy max 2 mező ha párommal egyótt töltjük) és azis csak akkor általában ha már 700-800 milla fölötti a nyeremény, de nem vagyok nagyon rákattanva, csak megadom a lehetőséget még ha igen-igen csekélyke is az esély -
szekra
addikt
válasz -secret- #136874 üzenetére
Az elég jó, szerencséje volt és nem sokan találták el.. Én anno tv-be nem néztem de már tudtam, hogy nyertem ezért rátenyereltem az F5-re, hogy mennyit fogok kapni.
Black: köszi, persze, örültem neki, de ilyenkor benne van az emberben, hogy mi lett volna ha. Kaparóson én még sose nyertem leszámítva ilyen 500-1000 Ft-os nyereményeket.
-
Arcképgyáros
Egyik ismerős srácot kb. 1 éve elkapták drog árulásért, állítólag nagyban nyomta, erre tegnap volt a tárgyalása, 8 évet kapott... letöltendőt. Durva... gyilkosságért nem kapnak ennyit...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz -secret- #136884 üzenetére
Fészen ez a videó már pár éve terjed. Elég jó kocsiban ül a csaj (CLS 63AMG akkor volt vagy 30-40 milla a kocsi), megtaláltam a gyereket fészen akié. Egy 25 alatta kis fiatal cigány gyerek, mindig utazgatások posztolva, nagy kocsit stb...Gondoltam nem tescoban árufeltöltő, őt is most kapták el, olyan 10-12 évet fog kapni.
-
Arcképgyáros
válasz snooze #136890 üzenetére
Ne offolj légyszíves! Offtopikba vagyunk...
Nem olyan drogokról van szó amit ingyen osztogatnak általában.
"A rendőrök tavaly február 19-én Nagykanizsán a Rózsa utcában igazoltatták a 30 éves H. Rolandot. BMW típusú gépkocsijában a pótkerék helyén dobozba rejtve, műanyag tasakokba csomagoltan 191 gramm – nettó 43 gramm – nagy tisztaságú amfetamint találtak. Ez a jelentős mennyiség alsó határának 290 százalékát jelentette. A gyorsteszt pedig kokain fogyasztását jelezte a férfinél. Mint a nyomozás feltárta, H. Roland többeknek adott el kábítószert, ezek összhatóanyag-tartalma minimálisan 30,25 gramm volt, ami a jelentős mennyiség alsó határát 300,2 százalékkal haladja meg."
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
Ez mi jópofa.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
B-L-A-C-K
titán
De fel tud b@szni ha valakinek írok privátot, azóta 5x volt fent és baszik válaszolni...
-
GaborGh
őstag
Sziasztok!
A 2. evi garanciat a szolgaltatonal, vagy az Applenel kell intezni, illetve eleg hozza a garanciajegy, vagy szamlara is szukseg van?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest