Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Szerintetek egy törött kijelzőjű Iphone 4-et érdemes megvenni mondjuk tartalék telónak? Ismerős oda adná 5K-ért elvileg. Mindenképpen cseréltetném a kijelzőt, ez i4 esetében 8-10K, azon kívül semmi baja, független 32GB-os.
-
radi8tor
MODERÁTOR
"...pár évvel korábban például egy szegedi cég tulajdonosa kapott csillagászati összeget.
Csak a harmadik nekifutásra tudtam kiolvasni, mennyi pénzt utaltak a számlánkra
- mondta a lapnak az érintett férfi.A vállalkozó számlájára akkor ezer milliárd forintot utaltak tévedésből, amit jelzett is a banknak, így három hónapon belül vissza is vették tőle a pénzt."
⭐ Stella
-
Rage47
veterán
Ezt hogy lehetne használni amúgy? Hozzáérsz a széléhez és már arrébb is ugrik stb. -
Sukta 95
aktív tag
Vicc, hogy mateszalkan nincs egy autoszerelo, aki hozza merne nyulni egy 2005-os citroen c4-hez. A kocsi nem indul, most kajakra vontassam el debrecenbe, vicc..
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #121443 üzenetére
"Folyt az olaj ott, amit megjavítottak 2 hónapja"
Ha megcsinálják normálisan, kicserélik ami kell akkor ennek nem kellett volna előfordulnia.
Én tudnék mesélni mekkora lehúzások vannak szakszervizben, de akinek ez kell vigye oda, nekünk ha lesz saját (nem céges) biztos nem fogom oda vinni (természetesen ha nagyon tele leszek majd leszarom ).
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
Most rosszul tudom, vagy tényleg az a helyzet, hogy szifonhoz a Safarin ezer konfigurálható adblock plugin van, a fene nagy szabadságú ződrobot Chrome-jához meg semmi. Nem, nem szeretnék más böngészőt használni és nem, nem a PH-t blokkolnám (meg alapvetően elvagyok nélküle, csak mókás tény, ha ez tényleg így van).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz B-L-A-C-K #121444 üzenetére
Persze megcsinálhatták volna elsőre is jól ezt nem vitatom. De úgy hallottam a sufni szervizekben mindenért pénzt kérnek.
Akkor jó volt mikor megcsinálták? Igen. Akkor ez már egy másik hiba. Fizess érte.Haver dolgozik az alkatrészes pultnál, jó árakat szokott adni. Régi autóm van, munkadíjból is jár 20% automatice.
⭐ Stella
-
Gergőke88
addikt
válasz B-L-A-C-K #121444 üzenetére
Mindenhol van lehúzás, nem csak márkaszervizben.
Ha új autót veszel, és nem akarod bukni a garanciát akkor is csak márkaszerviz jöhet szóba.
Nem beszélve arról, hogy a céges autóknál (nekem is az az egyik) minden szart kicserélnek, és szarnak az árra, de egy magánszemély esetén azért már normálisabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs