Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz icecave #121596 üzenetére
Remélem most már lesz. Csak újoncok érdeklődtek. Mikor mondtam a végén neki hogy értékeljen, kinevetett és azt mondta jól van Gyerekes dolognak tartotta. Na mindegy vigasztal az S7. Beleolvastam az edge topikba, és milyen jó hogy a simát választottam. Még mindig nem sikerült belaknom. Sokkal kevesebb adatforgalmat generál mint a Safari, még akkor is ha nem kapcsolom be a tömörítőt. Kényelmesen kibír egy napot. BBM fogyaszt a legtöbbet a háttérben Hangja zenén nem a legjobb de brutális képeket lő. Hyperlapste perfekt ma próbáltam pingpong közben csináltam egy börlextet 😆
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Totheground #121606 üzenetére
S7 is gyönyörű élőben nézd meg. Ennek a hátulja van legömbölyítve üvegből és a kijelző szélei lájtosan. Az enyém fekete, ujjlenyomat gyűjtő
-
madgie
titán
A Hyperlapse-et hétvégén csekkolom majd le (ismerő S7 Edge-e), mert b@ssza a csőröm, milyen rossz az S6E ebben
Legiaap: üveg a segge, jóhogy törik. De amúgy meg a szifont is tokba, tempered glass-ba bugyolálja az egyszeri ember...
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
-
SÖ
addikt
válasz Tibee86 #121623 üzenetére
Persze vannak gyökerekek akik ész nélkül töltögetnek. Ettől függetlenül a droidra jellemző kiszamithatatlansag jelen van de sokkal lájtosabban . Köszönhető a Google kém politikájának. Csak azért vállalom be mert - furcsa ezt mondani - deluxe az ios monotonitásához képest. Tagamochi filling. 😅 Ami nálam kiüti a biztiti a kijelző napfényben maxon fűti az aksit. Masik - ezt a billt sosem fogom tudni megszokni. Gyors gépelés mellett hülyeségbulyeseg javít. Fórumokra nem lehet 100% támaszkodni. Indulat érzelmi alapokon nyilatkoznak.
Pl. Widget naptáram egész oldalt betöltő és eseményekről kezdve az időjárásig mindent mutat. Egy pillanat alatt átlálom. Szerkesztése a BBnél is többréteg. Durva.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Hovagy kali ? Monnyá má valamit 🤗
Ez így szokott lenni. Kígyó is eltűnt hetekre aztán csak vissza ette a fene. 😍
-
B-L-A-C-K
titán
-
nagyúr
válasz Laca1212 #121642 üzenetére
Olyan nagyon egyiket sem, plusz változó is. Mikor procihűtőt akartam venni, azt követtem egy ideig, mikor vga-t akkor meg azt. Most, hogy újra vettem PS4-et, most azt követem és írogatok is oda. Hosszú ideje állandó követés alatt csak ez a topik áll. Szal mehetne a közös beb*szás lassan
A bátrabbak lejöhetnek hozzám falura, mikor megyek
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
r3dsnake
nagyúr
Nekem ezek vannak mentve. Meg ha épp érdekel valami, rákeresek.
Telekom OFFtopik
BestBuy Topik (Csak akciók)
Program promók
[Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
[Re:] Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Xiaomi Yi Sport Cam
Nintendo 3DS és DS topic
Xiaomi Mi Band karkötő
Anime filmek és sorozatok
BestBuy akciók, beszélgetések
Black Friday - 2015.11.27 / Cyber Monday 2015.11.30
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, kábel / műholdas TV, DSL, kábelnet, Optinet, áram)
Telekom mobil szolgáltatások
Kutya topic
Amazon Kindle
Nikon DSLR topic
iPhone topik
iOS alkalmazások -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Laca1212 #121642 üzenetére
Nem sokat.
Kedvenceim
Moderátort keresek a fórumhoz!
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok
Vigneau interaktív lokálblogja
Flash SSD
Haladó fotósok digitális fényképei
Mini-ITX
HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
Oakley topic
eBay
Hogy is néznek ki a gépeink?
DIGI LAN (PPPoE)
Canon EOS DSLR topic
Macska topicItt szóltam hozzá
iPhone topik
HP ProLiant MicroServer Gen8
[Re:] Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
Topikgazda OFFtopik
Filmvilág
LED világítás a lakásban
Milyen SSD-t vegyek?
Kávé topik
Topikgazda topik
Ford topic
Éjszakai műszak
HTPC (Házimozi PC) topik
[Re:] Gurulunk, WAZE?!
Asztrofotózás
Amazon
AMD AM1 "Kabini" platform (Athlon és Sempron)
Zöldturmixok, gyümölcsturmixok, magtejek készítése és hozzá való gépek⭐ Stella
-
nagyúr
Ja, plusz a "Milyen légkondit lakásba" topik. Ahol persze mindenki csak lebeszél a mobil klimáról, amit megértek, hisz hatásfokban messze elmarad a külső egységestől, de nem rakhatok az albiba olyat. Plusz nem értik meg, hogy nekem már az is jó lenne, ha a kánikulában a 33 fokos lakásból 28 fokost csinálni, tökmindegy, mekkora áram fogyasztással
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest