Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sukta 95
aktív tag
Egyszer akarok igazi sportember lenni es eljovok gyalog edzeni, nyilvan olyan vihar van, hogy a hazauttal egyben a furdest is letudom.
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
B-L-A-C-K
titán
Gergőke88: Most is csinálja a TV, de vihar van így megint a Digire tudom fogni.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz leslieke #122910 üzenetére
III. ker, de fél percig csinálta most.
radi8tor1: Annyira nem érdekel, nem sokáig tartott.
br4adam: Igen, néha néha előfordul, csak Gergőke88-nak is ez volt, és a Ő TV hibára gyanakodott/gyanakszik, én meg már akkor mondtam szerintem nem TV hiba mert nálam is előfordul Digi miatt. Mondjuk azt mondta neki ilyenkor le is fagyott a TV, nekem nem.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
Jön RAW shooting az iOS10-zel 6s/SE telókra.
-
lacy86
addikt
ittakary!
OnePlus3-nal igen csunya aza kiallo kamera ...
-
w333
félisten
válasz r3dsnake #122913 üzenetére
Na pont ezek miatt fogom eladni a szifont ...
Lassan az Apple is ugyan az mint a Samu, ilyen nagy különbségeket tesz a telefonok között (hogy a régi tulajok véletlenül se kapjanak 1 új funkciót sem)
Nem azért mert hardveresen lehetetlen, hanem azért mert ilyen k*csög !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz Gergőke88 #122927 üzenetére
Nem ... de legalább akkora változást vártam mint iOS 6 és 7 közötti váltásnál, de biztosan velem van a baj és csak én várok el túl sokat, a jelenlegi 9.3 -hoz képest én max. egy 9.4 frissítésnek tudnám ezt elképzelni, de IOS 10 -nek biztosan nem nevezném (szóval nekem ez a véleményem az IOS 10 "nagy" frissítésről)
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz r3dsnake #122934 üzenetére
Leggyatrább ? szerintem inkább az idei év egyik legjobbja
Maradjuk annyiban hogy szifon kamerája a jótól szvsz. elég messze van !
Vártam valami Pro módot az iOS 10 -ben, de persze hogy nem került bele !
-
Sukta 95
aktív tag
Nem mondod, hogy ebben a kapitalista világban az az érdek, hogy újat vegyél minden évben? Elárulom, ez nem csak a két nagy telefongyártónál van így, ha nem a többinél és minden más elektronikai vagy nem elektronikai cikknél is. Fogyasztói társadalom. Bármilyen telót veszel, ez mindig aktuális lesz.
Abban viszont egyetértünk, hogy rengeteg egyre inkább alapvető funkció hiányzik az ios-ből és ezek miatt lassan egyre több ember fog átszivárogni androidra, feláldozva a smooth rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Sukta 95 #122936 üzenetére
Ez alól kivétel a Nexus és HTC (és még sok olyan gyártó aki normális) ... mert nekik a 3 éves telefon is megkapja az új funkciókat, Samu S6 -ról pont emiatt menekültem i6-ra, és szerintem tévedsz, de mondj 1 olyan funkciót amit tud az i6 és nem tud az i5S ? és akkor tényleg elhiszem amit mondasz !
feláldozva a smooth rendszert.
8.4 -el ez igaz is, 9.3 szerintem már jóval döcögősebb mint a Samu S6 volt !
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
Nem véletlenül kukázzák az i6-ot is már appleéknél. De most ezen mit nem hiszel el? Bakker, így működik minden, ez full alapvető dolog. Nekem is volt HTC-m, kap frissítést, meg király minden, mégis van valami gikszer állandóan a telóikkal. A nexus meg jó, hogy kap frissítést, az alap androidot nem nehéz megkapnia egy google prototípus telefonnak.
Volt htc m8-om, lg g2-öm, i5s-el egyidős telók, ha jól rémlik, mégis elmaradnak attól szoftveresen. Hardverben, akku időben nyilván nem és még csak nem is kaptak annyi frissítést.
Amúgy meg, eléggé költői kérdés, de ha te lennél egy világszintű multicég vezetője, neked nem az lenne az érdeked, hogy új telefont vegyenek a fogyasztók?
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
már megint a sok butaság.
I5 is megkapja az ios10-t ami már hány éves modell? Lassan 4 ha jól számolom.
Egyértelmu, hogy minden funckiot nem kaphat meg mert hardveres akadalya van.
Nem pont a HTC szokott beleszarni az uj android megjelenesekre?
Illetve miert vetted meg a 6-t ha szerinted ennyire szar a kamera? Szerinted egy profi mod miatt jelentosen jobb kepeket lonel vele? Ketlem... -
w333
félisten
válasz Sukta 95 #122938 üzenetére
De i6 és i5S között pontosan annyi 1 év különbség van köztük (mégis az előd modell minden új funkciót megkapott) mint pl. i6 és i6S között ami már az i6 szinte semmi újdonságot nem kap meg, és azt nekem senki se mondja hogy ezek a hardveres különbségek vannak mert ez nagyon nem igaz !
Biztosan a buta Amerikaiak ezt beveszik ... na de ne nézze már h*lyének az egész világot az Apple, innentől kezdve nálam leszerepelt, semmivel sem tartom nagyobbnak mint egy legutolsó Kínai gyártót !
Szerintem Tim Cook nem méltó a vezetésre, de ez hamarosan ki is derül !
(#122939) Gergőke88
Nem erre céloztam ...
Csak 1 olyan funkciót mondj amit tud az i6 és nem tud az i5S
Pontosan annyi "idő" különbség van köztük mint i6 és i6S modell között !
meg mert hardveres akadalya van
Live photos ? Felemelésre ébredő kijelző ? RAW képek ? stb.
De mindegy nem is vitatkozom, semmi értelme ... a "Fától nem látjátok az erdőt"
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
Elhiszem, hogy neked hihetetlen, de azért tudott minden funkciót megkapni az i5s, amit az i6, mert nincs lényeges különbség a hardveres felépítésükben? Vagy Tim Cook-ot csak azóta szállta meg az ördög?
Nyilván benne van az is, hogy, mint már mondtam, fogyasztói társadalomban élünk, ez meg nem újdonság.
Az ilyen apró funkciók, pedig részben lehet azért nem kerülnek bele, mert megakasztanák a rendszert az 1 gb miatt.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Sukta 95 #122941 üzenetére
Szerintem az van benne hogy 12% visszaesés volt a tavalyi évhez képest és most olyan trükköket alkalmaznak hogy mindenki váltson az újabb modellre !
Csak ez szerintem a "nagy" iOS 10 újdonságai után pontosan a fordítottjára fog elsülni és még tovább fog csökkenni, de ez hamarosan kiderül !
(#122942) ittakary
Részemről a témát zárom ... ez van ezt kell szeretni
Akik pedig véletlenül velem értenek egyet, azok úgyis váltani fognak
[ Szerkesztve ]
-
lacy86
addikt
Ria-Ria Hungaria
Hajra Magyarok!!!! -
Gergőke88
addikt
Altalaban az S modell es az azt koveto uj designu keszulek hardveresen egyeznek.
Mindig az S kap vmi uj hardveres ujdonsagot.
5-5s fingerprint
6-6s nyomos kijelzo
De peldaul a 6+ban van kepstabi 5Sben nem volt...
Live photos.. hasznalja valaki?
Raw photo megis minek? Te mire hasznalnad? Nekem aztan k.rvara nem hianyzik. Tovabbra sem fenykepezogep hanem okostelefon.
De remelem eladod, es akkor nem kell sirnod. Halkan megjegyzem eddig is megvoltunk itt nelkuled...[link]
Érdekes itt még profinak tartottad a kamerát...[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Gergőke88 #122945 üzenetére
Teljesen mindegy ... nem érzitek a súlyát az egésznek az a baj !
i6S felhasználóként én is biztosan sz*rnék az egészre és elfogadnám, de majd i7 megjelenésével és amikor majd az fog új funkciókat kapni szerintem az i6S felhasználók is ugyan így fel lesznek háborodva ahogyan most én is !
De tényleg a témát zárom, nem ér annyit az egész hogy beszéljünk róla
[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
tavaly osszel miert nem 6s-t vettél akkor?
Tehát mi nem ertjuk... Ertem...
Black a legjobb peldaja annak, hogy az 5s is boven hasznalhato a mai napig.
De hagyjuk. Veszel majd S7-t akkor az lesz a kiraly, utana meg majd elpanaszolod fel ev mulva hogy mennyire szar...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest