Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
-
-
fagy53
nagyúr
válasz tomi95 #15519 üzenetére
Ha elég neked a 3GHz, akkor ok. Ezt az órajelet tudják a Q8xxx-ek, tudnának azok többet is, de az alaplapok nem bírják a magas FSB-t.
darál0w: megszoktam, hogy átlósan olvasok, így nem annyira zavaró, mert így is, úgy is két-három szóból kell összeraknom egy mondatot.
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz tomi95 #15529 üzenetére
a gigabyte lapoknál ha a típusszámban benne van az említett "L", akkor az adott sorozaton belüli gyengébb, butább verziót jelöli. nem véletlenül olcsóbb, emiatt több is fogy belőlük. de a tuning is gyengébben megy velük.
sajnos ha szép a színe a síneknek, és megvan az összes, ( ), és még jó a chipset is, nem feltétlenül jó lap.
nekem most egy asus p45 van, azon belül egy erős közékategória. a 3 fázisos, nvidia 650 (680?) lapok után megüröltem, hgoy ez majd jobb lesz a p45 chipsettel, 8 fázissal. tényleg jobb, de nem voltam elég körültekintő még így sem.....
most már tudom, hgy giga p45 extreme kell ide. (ahelyett, hgoy azt is megvettem vona q9550-el, most nem fájna a fejem: csask 1:1 átvettem volna az előző tulaj beállításait.) - ha meg azzal sem emnne úgy, akkor az már más jelegű kérdéséeket vetne fel. de így most marad a próbálkozás, és a mérföldnyi távolságok a várt eredménytől...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózatokról alaposan
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest