Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Penguin95 #95879 üzenetére

    A T42-es alaplap pontos típusát sajnos nem tudom.

    BIOS-ba belépve meg tudod nézni.

    Így tehát az lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen kártyára lenne érdemes vadásznom, amihez nem kell mahinálni a no1802-vel?

    Anélkül kb. semmilyenre, talán valamilyen gyári Atheros/Philips kártya van, ami stabilabb lesz, de gyorsabb nem. A no-1802 alkalmazásával némileg több lehetőséged van, pl. TP-Link TL-WN1861 (N-es kártya, 2,4 GHz, Atheros chipset, több revízió is van belőle), vagy Broadcom BCM94321MP (N-es kártya, dual-band, Broadcom chipset). Amúgy nem tudom, mi a gondod a no-1802 hackkel, nem bonyolult használni.

    Bár FRU alapján antennát találtam, viszont ha jól sejtem, ezzel nem jutottam sokkal előrébb, mivel a T41 még nem volt felkészítve a bluetooth támogatásra, szóval más alkatrészek is kellenének.

    Igen, egy modem/bluetooth daughter combo card kellene (ha az alaplapot leszámítva minden más a T41-edből van, akkor ott sima modem daughter card van csak).

    Illetve még az is érdekelne, hogy ha megérné a nagyobb felbontású kijelzőt választanom, akkor kellene-e mást is cserélnem (például invertert)?

    Szalagkábelt biztosan kell cserélned, mert az alapján kezeli le az alaplap a kijelzőfelbontást. Arra nem emlékszem, hogy invertert kell-e, de utánanézhetek.

    FoxiestFox: ha a T41-e gyári speckóira rákeresel, abban nincs BT (de antenna meg jó eséllyel igen).

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák