Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz qwertly #86880 üzenetére

    Nekem Intel 5300 wifi kártya van,cseréltem komplett fedlapot lcd panelel együtt,és nem három csatlakozás ment a wifi kártya felé csak 2 rá dugtam és működik így is a wifi van jelensége?

    A szürke wifiantennát a bal oldali csatlakozóra dugod, a feketét a jobb oldalira, a középsőt kihagyod (ha lenne még egy fehér antennadrót, azt kellene oda).

    Vettem 3G modemet is a "új" panelen megvan a kivezetés de nem tudom,hogyan tegyem be és hova.

    Hardware Maintenance Manual, 100. oldal a doksi saját oldalszámozása szerint; az antennák rádugása a WWAN modemre elég egyértelmű, mert a modemen jelölve vannak a csatlakozók az antennák színeivel. Sim kártya helye az akku alatt.

    NewmanHD:

    Vajon X200 PVA-ja ennyire jo vagy a T60 IPS-e marad el az elvartaktol? Esetleg mar oreg a T60-as panel?

    Öreg lesz az. Meg az a PVA nem led-es háttérvilágítású panel, jobb fényerővel, mint a T60 CCFL-je?

    Lőhetek hétvégén fotót egy jó állapotú 1400*1050-es IPS T60 és egy AFFS-es X201 összehasonlításáról.

    Azert kerdezem, mert meg megy a filozas egy PVA vagy AFFS kozott.

    Bő két és fél éve Tikakukacnál nézegettünk különféle paneleket egymás mellett. [link] Ha jól emlékszem a sorrendre, a bal oldali oszlop felülről lefelé egy TN paneles X200 + TN paneles X301, középen két AFFS panel X200-akban (mindkettő Boe-Hydis, de nem emlékszem a pontos modellszámokra), jobbra meg egy PVA panel volt X200 tabletben.

    [ Szerkesztve ]

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák