Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz sutszi #86461 üzenetére

    Ja ha jól tudom T420-ba hivatalosan is volt qm-es procis. A T520-T530-ba is van hivatalosan. A T430 maradt ki a szórásból. Egyébként a 2 magos 35w-os helyére egy 4 magos 35 wattoson is gondolkodtam, ami aztán tényleg bele kell férjen (max a 2 magos alulról, a 4 magos felülről van a fogyasztási sávban). Viszont virtualizálást erősen nyomatom a munka során, így olyat választottam, ami vt-x-et is tud. A vpro-hoz is kell egyébként. Ez 45w-os, annak az alsó-közepes szintjén. Ha 2 magos + nvidiás nem fő meg, akkor remélhetőleg 4 mag + intel is el lesz valahogy :)

    Nézegettem egyébként mostanában, hogy w530 előfordul-e. Egyszer talán egy olyanra is beruházok. Bár egyelőre az i5-3320m is megy, de a fejlesztőeszközök amiket a munkához használok egyre erőforrás éhesebbek. a 16GB ram még egy darabig elég lesz, a 8 már kevés volt. A procit megnézem, hogy mennyire jól megy vele. Egyébként lehet linuxra kellene váltanom inkább, mert a t61-esen 8GB ram + ssd mellett még azért elég jól megy vele. A win lemezkezelésének gyengesége rengeteg erőforrást elvesz. Múltkor kipróbáltam, hogy linux + t61-en (t8300) ugyanannyi idő volt a projekt lefordítása, mint win10-es t430-on (i5-3320m).

    szerk:
    linux alatt van olyan tool, ami megmondja, hogy milyen hálózati adapter van a gépre kötve?

    Lol, hülye ez a gép. Most, hogy panaszkodok a kijelzésre, elkzedte 90W-osnak mutatni a lenovo settings a hozzákötött tápot. Lehet, hogy nyitva kell tartani a programot egy darabig, mert előbb csak azt írta, hogy "hálózati adapter csatlakoztatva", aztán átváltott "65W hálózati adapter csatlakoztatva" szövegre és miközben itt írok, most meg már "90W hálózati adapter csatlakoztatva" lett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák