Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz magyarzoltan #84909 üzenetére

    az X300-ban csábítóbb a a nagyobb és nagyobb felbontású kijelző.

    Az X300/X301 kijelzőjéről el is mondtad az egyetlen előnyt, a nagyobb felbontást. Amúgy az egyik legpocsékabb betekintésű szögű kijelző, amit notebookban láttam.

    Egyébként ha már lehet válogatni, inkább X301-et vegyél, az már DDR3-at használ, olcsóbb a memóriabővítése.

    Az1.8-as hdd hely annyira nem viccces

    Veszel eBay-ről egy microSATA to mSATA átalakítót, illetve egy mSATA SSD-t olyan helyről vagy eladótól, ami/aki szimpatikus és meg van oldva a kérdés.

    a felesleges optikát ki lehet szedni és lehet oda beépítő keretet rakni(elvileg :D ez működik?)

    Gyakorlatban is, viszont olyan keretet keress, amit kifejezetten X300-hoz, X301-hez árulnak.

    Valamint bármelyik gépnek is volt valami széria hibája amire ügyelni kell a vásárláskor?

    X220: reped a palmrest (touchpad alatt alul, illetve az Express Card foglalatnál a sarok), kopik a touchpad, illetve a kijelzőfedlap sarkainál is hajlamos a műanyag kijelzőkeret repedni. Majd Tikakukac mond többet, ha erre jár, nekem most ennyi ugrik be.

    X300/X301: meglepő módon nem nagyon van típushibája, inkább csak hiányosságai (nem dokkolható, nem bír túl sokat akkuról, vacak TN a kijelző). Ha ezek nem lennének (és folytatta volna a Lenovo a termékvonalat mondjuk legalább Sandy Bridge-s belsőig), akkor kb. ez lenne az ideális gép nekem.

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák