Új hozzászólás Aktív témák

  • nemethbalazs

    tag

    válasz vicze #107942 üzenetére

    Köszönöm szépen mindenkinek a gyors segítséget. Nem gondoltam volna, hogy ennyit fogok gondolkodni egy laptop vételen, de hát nem kevés pénről van szó :)

    Remélem nem csak álom, hogy 8 év múlva is fogom használni, mint az X220-amat jelenleg. Igaz a gyári akkuja kezd behalni, már csak max. 2 órát megy róla, de ennyi idősen ez bocsánatos bűn. Egyébként meg elnyűhetetlennek tűnik. Főleg a billentyű zseniális még ma is. No meg egész élvezhető még i7 2640M a 8 giga rammal és IPS kijelzővel. De lassan meg kellene keresnem az utódját, gőzöm nincs mi legyen az :)

    Igen, erősen elkanyarodtunk sajnos a könnyűtől :) . Pedig egy T480s-et közben szemrevételeztem is, és valóban ügyes, könnyű, masszív kis jószág. Még megpróbálom meggyőzni... Bár ha azt mondom neki, hogy elérhető áron csak numpados van 15-ösből tuti elég a 14 col :D .
    Az ötlet onnan jött neki, hogy ma öcsém hazahozta a céges 15-ös Zbookot, és szerinte sokkal jobban látja mert nagyobb... :)

    XPS 15? Nem ismerem, de ha ajánlod, valószínű jó lehet, megnézem mi mennyi belőle :R

    Tudom, nem megfelelő hely, de közben egy ph-s eladónál érdeklődtem TP felől, és lifebookot ajánlott. Az előbb meg is néztem egyet (ismerősi körben van egy 15-ös) És meglepően ügyes masszív, átgondolt cucc. Hogy milyen hosszútávra, nem tudom. Meg hát 2002 óta TP-m van, csak nem veszek Fuji-t ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák