Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz Tim82 #107650 üzenetére

    Szerintem kifejezetten jó kártyák voltak, főleg a használt áraikon, és főleg, hogy akkoriban még a mostaninál is rosszabbak voltak az integrált megoldások.
    Az utólagos driverekkel pedig gyakorlatilag kategóriát lépett a hangjuk.
    Jó, ma már egy 15k-s kínai dac lenyomja őket, de én nagyon szeretem ezt a kis kártyát.
    Egy csomó notimhoz jó, a Frankiban pedig napi szinten használom éjjelente, és csak jót tudok róla mondani.
    Megvan még az E1 is, amit tőled vettem, ez a jóval régebbi kártya fül alapján lazán tudja azt, amit az, csak jóval kisebb, támogat 5.1-et, és van optikai ki és bemenete.

    Egyedül az ősrégi, bomladozó csillió Ohmos AKG-mat nem tudja normálisan megszólaltatni (a csöves fejeserősítőmmel nem tudom próbálni, mert a munkahelyemen ragadt hónapokkal ezelőtt :\ ) de az Ath-m40x-em szerintem egy marha jó páros ezzel a kártyával.
    Meglepő tere van, egyedül talán a középtartomány alját mossa kissé össze, de elnézem neki. Felváltva hallgattam ugyanazokat a lossless Tangerine Dream számokat a noti Audigy2-n, az E1-en, az SB X-FI HD-n, és egy Fiio Q1-en, és nem kell szégyenkeznie szerintem. (Ezeknél jobb cucc most nincs a háznál).
    Ha tudom, hogy ilyen menő, veszek egyet 10 éve. :D
    És akkor ott az előny ugye, hogy tudtommal ezekbe a régi notikba ez a létező legjobb hangkártya, aminek nem kell kanócon lógnia. És ez a kényelem sokkal jobb hangkeltőket is kiüt az én szememben. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák