Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Tikakukac #105199 üzenetére

    Nem is az a lényeg, hogy menyit keresek. Természetesen a többszörösét is meg tudnám fizetni a 3200 forintnak is. A magyar aprót csak arra írtam, hogy onnan eleve nem is postáznának ide, vagy csak irreálisan magas költségért, ezért nem opció számomra. Utángyártottat meg nem sz@rrágásból vettem, csak mivel úgy jött le az írásotokból, hogy mindegy, ezért csak nem láttam értelmét mindenáron a gyárit erőltetni több pénzért, annyira nem vagyok Lenovo meg Thinkpad hívő, meg szektatag, hogy ez életcél legyen nálam az eredeti Lenovo ©® tartozék.

    Meg ugye ezek az X220, X230 gépek nem nagyon érnek már lópikulát se, nagyon régi gépek, ezért egy 30k-s gépnél ha nézed egy töltő árát, akkor te sem akarsz hozzá túl drágán venni. Mondom, most nem mást akarok hibáztatni, mert az rajtam már nem segít, csak visszajelzésként írom, hogy félreérthetően fogalmaztatok.

    Nem tudom mennyi itt a gyári, majd körbenézek. 3200-nál szerintem több, de lehet tényleg nem sokkal, és sok helyi eBay-es és Amazon-kereskedőnél valóban divat a díjmentes a postázás. Valójában nem díjmentes, csak bele van foglalva a termék alapárába.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák