Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz embe #102474 üzenetére

    Na, így már egyszerűbb. A válaszom is hasonlóan egyszerű: mindennek lehet baja és lesz is baja. Itt is volt róla szó, hogy vannak gondok és ez csak a jéghegy csúcsa.

    Én abban az esetben mennék bele ebbe, ha megvan a kapcsolati hálód. Az ebayes kijelzők 99%-a valamilyen szinten átverés. Van, amikor nagyon durván vernek át és van, amikor csak kicsit. Igazán tuti és gyári-gyári minőségű panelt én baromi keveset tudtam venni. Volt amikor tényleg impresszív volt egy panel bemérésre, de a furatok pölö el voltak mászva. Állj neki fúrni egy olyan kijelzőt, ami a ránézésre is képes tönkremenni...

    Én amikor garin kívül mertem ilyen kvázi drágább gépeket venni, előtte mindig megkerestem a megfelelő embert a HP-nál és Dellnél. Ha gond volt, lett valóban tuti alkatrészellátásom nem sokkal az ebayes cuccok ára fölött. TP, nos, az rohadt macerás.
    Ezen kívül csak garis cuccokban gondolkozz. Marha idegesítő tud lenni, hogy rendeled az Alis meg ebayes kijelzőt, megjön, kiderül a turpisság és rendelsz megint, na, ekkor leszel 2 hónapig gép nélkül és nem tuti nem fosimosi-e a következő is.

    Én sokáig rendeltem 1 sráctól, nem olcsóak voltak a kijelzők, de elég jók, legtöbb panelt ebből építettem be. Erre volt egy TN-es szopó, aztán egy átvezető-törött és végül valami totál random. Ennyit a bejáratott helyekről, itt mondtam azt, hogy okés, akkor ezt befejeztük.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák