Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
őstag
-
Sumptuous
senior tag
Sziasztok! Teszt jelleggel szereztem egy ilyen kütyüt én is... 23 Ultrát vált, egyelőre vegyesek az érzelmek..
A fejlesztői beállításokban a dpit hiába viszem 500 körüli értékre, ujraindítás után visszaáll 441-re. Lehet ezzel valamit kezdeni?
Illetve ha fentebb viszem, eltűnik az óra a kapszula mögé.. -
Legendas
aktív tag
Sikerült az Alzabol rendelnek egy boltban kinyitotta 3 év garival 293 ezer Ft ért. Nagyon bejön. Nem gondoltam volna. Ennyiért ajándék.
Jelenleg Honor Magic 5 pro
-
natë
nagyúr
Valakinek update?
-
gretzky77
veterán
Nincs, sajnos lehet, hogy csak ígérgetés volt a gyártó részéről a normális támogatás. Nagyon jó kis készülék amúgy, de azért ha már flagship és az árát is megkérik illene normálisan foglalkozni vele! Nem vagyok update függő, sok csodát úgysem hoz, de azért na!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
koboldozat
senior tag
-
Gomez1984
aktív tag
válasz koboldozat #1813 üzenetére
Gondolom nem a készített kép minőségére gondolsz
7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
natë
nagyúr
Én nem örülnék ha azt tudná, amit a P30 Pro.
-
-
Gomez1984
aktív tag
-
natë
nagyúr
link update hír
-
natë
nagyúr
válasz koboldozat #1819 üzenetére
Képminőségre gondoltam
-
Aryon87
félisten
Nekem csak a fényfestés funkció hiányzik belőle. Nem is értem miért nincs benne
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Legendas
aktív tag
Sziasztok! Az értesítést és az állapotsort csak úgy lehet lehúzni, ha felnyúlok a képernyő tetejére? Nekem ez zavaró csak. Nem találok rá beállítást.
Jelenleg Honor Magic 5 pro
-
sting2
addikt
AoD off, akkumulátor menü - készülék alszik no értesítés off és bakker 2 napot vígan kibir!
Imádom.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Falconer
aktív tag
Sziasztok!
Az akksi statisztikák szerint a personal hotspot viszi a fogyasztás felét, pedig ki van kapcsolva. A futó alkalmazások közt sincs, semmi jel, hogy futna. Újraindítottam de ugyanez a helyzet.
Valami tipp, hogy mi lehet a megoldás? -
Kovaratis
senior tag
C431-re elindult a 7.1.0.188.
-
Gomez1984
aktív tag
Egy kérdés:
Ha megválltoztstom a háttérképet az eszközön, a google appok követik a színsémát, és a gmail, google bill, chrome színei is megválltoznak.
Valahogyan ezt ki tudom kapcsolni?7800X3D , 4070TI , 32GB DDr5 , MSI B650 Tomahawk, Bitfenix Whisper 750 Gold, DELL S2721DGFA
-
andreas49
senior tag
Sziasztok,
Nem egészen a telefonnal kapcsolatos a kérdésem:
az 'Itt szóltam hozzá' részben kb 10-12 fórum címe van és mindegyik jelzi, ha új hozzászólás történt.
Sajnos a 'Honor Magic5 Pro.. ' fórumnál nem, pedig korábban volt saját hozzászólásom is. Mi lehet a probléma? -nincs fórumgazda, akinek a kérdést fel tudnám tenni[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest