Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keny.
tag
Az Oppoval vezeték nélkül nem tudtam a tv hez csatlakozni, otthon nincs eszközöm Dex hez, de most a munkahelyemen jobban teszteltem a Honorral. Lenovo dokkolóval, rajta monitor, egér, billentyűzet, pendrive, minden működött. Asztali módban is mentek a nem gyári programok is. Van amire konkrétan kíváncsi vagy?
-
szaszko33
csendes tag
Sziasztok! Elég vegyes érzelmein vannak a telefonnal kapcsolatban! Régóta oneplus telefonokat használtam, 7t pro, 8 pro, 9 pro, 11. Szuper térerő, elfogadható fotók, a 11 már akár 2 napot is bírt töltő nélkül az én használati szokásaimmal, de nem tetszett az alacsony napfény alatti fényerő! Kipróbáltam fiam s23 ultráját a saját sim kártyámmal, vicc, hogy a snapdragon ellenére a samuknak semmi térereje! Csak városi használatra valók😃 Így kötöttem ki a magic 5 pro mellett! Jó kamera, nagy aksi, szuper fényerejű kijelző! A kamera tényleg szuper, az aksi oneplus 11 tovább kitart, gondolom optimalizáltabb oxigenos (color) kisebb fényerejű kijelző miatt. Az oxigenos (color) nekem szimpatikusabb. A nagy csalódás a kijelző! Egyszerűen gyönyörű ! 🥰 DE! Pont a napfény alatti olvashatóság miatt vettem, nagy fényerő! Ha nagyon süt a nap nagyon világos van😀 és nagyon meleg😄 kiveszem a zsebemböl a telefont és az is indokolatlanul meleg, és mit csinál? Leveszi a fényerőt mert melege van Kb 2 hete használom, és már többször tapasztaltam. 1 miért melegszik ha nem is használom? 2 így nem nagy értelme van a nagy fényerejű kijelzőnek, ha pont akkor nem tudom használni amikor kellene! Egy hűvös, sötét szobában viszont mutogathatom hogy pirít🤣 Más is tapasztalt ilyet? Azért vagyok szomorú, mert részben a jó kijelző miatt választottam, de így pont olyan mint egy gyengébb telefon ami nem szabályoz vissza!☹️
-
spect80
senior tag
válasz kazsmerlaca #1297 üzenetére
Igen, müködik. Annyi problémát tapasztalok hogy bejövő hívásnál a felvétel után kell várni két három másodpercet mire meghallom a hívót és ő is engem. Hívásindítás, sms jól müködik, sőt a telefonon lévő alkalmazásokat is meg lehet a monitoron jeleníteni
-
maszmata
csendes tag
válasz koboldozat #1280 üzenetére
MI az a fénnyel festés?
-
freeapro
senior tag
Egy primitív windows szerű felületet kapsz, amihez a telefon kellően gyors, a megjelenítés kínai usb-c - hdmi kábelekkel is működik. Az egér és a billentyűzet miatt nehézkes a dolog. BT kapcsolódás nekem mindíg nehézkes, USB-hez meg újabb adapter kell.
Nézegess róla Huawei-es videókat, amit ott látsz az igaz erre a Honorra is. -
sting2
addikt
Köszönöm a válaszokat!
Minden értelemben a Honor magic 5 pro tetszik jobban az S23 Ultránál - csak neki meg a kijelzőre kötés és annak használata, amiben feljebb van.
Viszont hosszabb is 100K magasságában..(nincs PC a lakásban, a néha jelentkező feltőltés, archiválás, kisebb office melók, meg talán elketyeg ilyen formában is, pl : monitorra kötve)
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Aryon87
félisten
válasz maszmata #1306 üzenetére
Pl ilyen képeket lehet vele csinálni (igaz ez a fotó Mate50Pro-val készült és már utómunkázott kép természetesen)
Fénnyelfestés, azon belül fénygrafitti mód.
Honor is képes lenne ilyenre, ha benne lenne ez a mód.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
freeapro
senior tag
Nekem most települt egy 174-es FW
-
cucumber87
tag
Kérdeztem az ügyfélszolgálattól:
isztelt,
Kedves emlékeztető, hogy küldjön nekünk visszajelzést/megkeresett információt a megkeresésével kapcsolatban.
Kellemes napot kívánunk.
Tisztelettel,
Steven
Honor Magyarország ÜgyfélszolgálataNa most ez mi???
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
spect80
senior tag
válasz cucumber87 #1317 üzenetére
Egy angolul megfogalmazott automatikus emlékeztető levél Google translate fordítása magyarra, hogy értékeld őket. Kindly reminder...
Írta Steven aki annyira angol, mint én tálib[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Sziasztok ma vettem egy ilyen telefont alza-ba akcióba a tablettel.
Hol tudom beállítani hogy a főképernyőn csak sima lehúzásra is lejöjjön az értesítési sáv ? (ne kelljen a legtetejéről lehúzni) -
maszmata
csendes tag
Sziasztok!
A True Phone Dialerhez vajon lehet felkutatni valahol promóciós kódot? Lejárt a reklámmentes változat, megvásárolnám, de nem lehet, így marad a promóciós kód. -
cucumber87
tag
Kis update azoknak akiknek hiányzik a honor tárcsázó stb: " A Honor Magic 5 Pro SN-je szerint ez az eszköz a Cseh Köztársaságból származó szolgáltatói verzió"
Szóval jeleztem az Emag felé kiváncsi vagyok mi lesz a végeredmény
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
őstag
válasz kazsmerlaca #1321 üzenetére
Nem vagyok egy számítógépes zseni, én csak bemásolom és kész, néztem már más hozzászólásánál hogy így csak egy link van, de ha leírod hogy kel akkor kipróbálom. Elfér amúgy így is, akit érdekel kijelöli és ugrás.
-
Rolee.
csendes tag
Sziasztok! Lehet volt már kérdés. Fotó felbontást hol tudom állítani? Nem találom a kamera alkalmazásban. Köszönöm
Dávid Roland
-
spect80
senior tag
válasz cucumber87 #1327 üzenetére
ezt hol tudtad ellenőrizni?
-
M@Db0Y
senior tag
Sziasztok. Csatlakozok egy ilyen készülékkel, P30 pro-t váltott.
Felment a legutolsó 176os végű frissítés, minden kiváló. Gyári hívásrögzítőnél nincs megoldás, hogy látszódjon a kereső amikor lejátszom, jól gondolom?
Kamerától egyelőre elájulva nem vagyok, de osszeségében egy kiváló telefonnak tűnik. -
M@Db0Y
senior tag
válasz Tutu7030 #1334 üzenetére
Én is így gondolom. Nézegettem az S23 ultrát, de annyira nem jött be. pixel vonalon a támogatás hiánya riasztott el.
Ez a típus legalább kapható a magyar szolgáltatóknál és remélhetőleg teljes 5G és VOWIFI támogatás is elérhető lesz hamarosan.
Egyébként parádés, hogy pont ugyanúgy be tudtam állítani, mint a huaweit.. már annyira megszoktam az ikonok helyét meg a kinézetet...
-
tete12
csendes tag
Sziasztok!
Pixel 7 pronal meglehetősen szerény térerő találást találok.
Mi a tapasztalat főként vidéken/vasúton a magiccel, vagy más gyártó telóival?
Van erről valahol valami összehasonlítás?
Köszi -
knox83
senior tag
válasz Tutu7030 #1334 üzenetére
Persze, alap. Ha a huaweit nem csinálják ki sosem vettem volna mást és szerintem vagyunk így páran. Szerencse, hogy van a Honor, remélhetőleg a gyökerek nem fogják kicsinálni ezt a céget is.
A pixel 8 elég jónak tűnik most, talán a g3 már jó lesz. Itthon továbbra sem hivatalos de előbb venném így is mint a samsungot vagy iphonet.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Érthető is. Főleg a Google függők
De azért akárhogy is nézzük, ez a telefon egy méltó utód lett Google vonalon. A másik vonalon pedig a Mate50Pro/P60Pro idei évből (Mate sántít egy kicsit, mert az tavaly ilyentájt jelent meg).Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
kazsmerlaca
senior tag
Srácok! Ezek hogy jönnek a Honor Magic5 Pro témához?
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
szaszko33
csendes tag
Szia! Nagyon sok telót kipróbáltam, mert hasonló lehet a problémám! S23 ultra snapdragon ellenére is gyenge wifi is. Nekem a megváltást az oneplus telefonok hozták el, 7t pro, 8 pro, 9 pro, 11. Brutál mobil és wifi térerő. Volt egy Oppo find x5 pro az hasonló mint az oneplus (egy cég). Magic 5 pro szerintem az s23 ultra és az oneplus telók között van valahol térerőben. Járt még nálam iPhone 13 pro max, de az is felejtős városi telefon s23 al együtt.
-
Imike55
kezdő
Sziasztok!
Jelenleg egy hibamentes p30 pro-val rendelkezem immár több mint 4 éve. Ideje nyugdíjaztatnom.
Opciók: Xiaomi T13 pro, vagy a magic5 pro.
Huawei sajnos kilőve a guglik hiánya miatt, én sokat használom.
Viszont a magic kijelző üvegének védelmi hiánya miatt tartok tőle egy picit, hogy könnyen sérül alapból. Védőüveget nem szeretem, csak a fóliát, de így ezt kevésnek tartanám.
Köszi a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest