Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
válasz bajnokpityu #1450 üzenetére
Akkor nem túl népszerű?
Akkor ha meg jön az új honor lehet nagyobb akciók lesznek hogy szabaduljanak a készlettöl?Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Aryon87
félisten
válasz spileraaa #1451 üzenetére
Jövőre várható a Globális megjelenés, Kínában még idén bemutatják asszem. Globális forgalmazás olyan tavasz környéke, április lehet kb.
Jól sikerült a jelenlegi is, csak drágán indult (végülis mindent belepakoltak amit csak lehet), na meg a Huawei mizéria miatt megingott a bizalom és ugye a Honor is szorosan kapcsolódik hozzá.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Magyarországon kik a hivatalos Honor forgalmazók? -
r3dwo0d
tag
Sziasztok!
Lenne egykérdésem, amire nem találtam meg az egyértelmű választ. Az infra képes tanulni is számára ismeretlen eszközöket, mint anno a P30Pro vagy csak az előre beállított dolgokkal tud működni? Előre is köszönöm a válaszokat! -
sajby
senior tag
válasz Old Gyfland #1440 üzenetére
Kapcsold ki az intelligens aszisztens-gyorsinditók és gesztusok-google segéd dolgot.
Hátha ott van valahol, mint a p30pronál 😁 -
cucumber87
tag
Csak egy kis update:
Ugye szóvá tettem hogy az Emagon keresztül én Csehországi szolgáltatós telót kaptam, tehát nincs Dialer se Contact kiváncsi voltam mit lép az emag
Konkrétan szó nélkül rögzitettek egy cserét bevizsgálásra és köteleztek hogy a tabletet is csomagoljam mellé amit természetesen már rég továbbadtam.
Tettem fel emellett releváns kérdéseket: pl biztos most már szabadpiacos készüléket kapok, kapok e cseretelefont mivel jelenleg nincs másik opcióm és kell a munkámhoz, illetve mégis milyen alapon kellene a tabletet is mellé tennem
Természetesen semmi korrekt válasz egy autómatátol kaptam értesitést hogy jön a futár, megirtam hogy ilyen hozzáálással legyen tárgytalan a csere és válaszoljanak kérem
Semmi válasz továbbra is, de szegény futár már kétszer járt itt, ezen úgy felhúztam magam hogy tegnap öszegeztem az egészet a fogyasztóvédelemnek
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
ADAM1337
nagyúr
Időközben elbúcsúzom a topiktól, jó kis telefon ez. de pár dolog miatt nekem nem maradt meg.
(Értékvesztése hatalmas, support kérdéses)
Honor magic6 pro topikba lehet majd benézek addig más vizekre evezek. -
knox83
senior tag
Kíváncsian várom milyen lesz honoron az A14.
https://www.telefonguru.hu/hir/dave_burke_elmagyarazza_az_android_14_nagy_akkumulator-_es_teljesitmenyfejleszteseit_2023-10-24
-
ADAM1337
nagyúr
Már váltottam 15 pro max-ra, fold3 óta keresgélem az utódot de fold-oknál még nem kiforrott pár dolog.
Van ami szubjektív: méret nekem túl nagy fejnehéz már a telefon, plusz extra védelmet se tudok rá rakni már ennyiért.
Objektív: Honor nem nagyon volt híres a frissítések gyakoriságával honor4 lite stb. illetve hatalmas értékvesztése van a telefonnak, sajnos a piacon nincs értéke a készüléknek így 1-2 év múlva a harmadát fogja érni, mivel eu-ban nincs megbecsülve a márka.
Ezt leszámítva, nagyon tetszett a telefon és remélem ehhez hasonló készülékeket hoz a honor eu-ba, mert ezt eltalálták akit nem zavar a 6,8 col az imádni fogja, brutál kamera nagyon fluid gyors rendszer jó üzemidő és a töltés is marha gyors, meg a 3d-s arcfelismerő gyorsabb mintha ujjal oldanám fel.[ Szerkesztve ]
-
knox83
senior tag
válasz ADAM1337 #1465 üzenetére
Igen ebben sajnos igazad van. A mérettel még most sem tudtam megbarátkozni 100%ig illetve ez a kamera miatti nehézség, vigyázni kell nehogy átbillenjen teljesen jogos.
Én mondjuk ezért nem váltanék másra, majd megszokom.
Lassan három hónapja van meg és három frissítés vagy négy jött, ez miatt nem aggódom. Egyébként ahol havonta jön (pixel, samsung) ott meg azért kárognak mert javítanak valamit, mást meg elrontanak, vagy hirtelen elkezd merülni a telefon stb.
Nekem szerencsére 250be megállt az egész és 4-5 évig nem tervezem a cserét..
Viszont ahogy az egész működik az valami parádés. Most voltam Zebegényben, olyan videókat képeket csináltam hogy én sem hittem el.. -
ADAM1337
nagyúr
250-ért bestbuy ez a telefon annyiért én is megszoktam volna, de 420-ért már erősen kérdéses tablettel, a 15 pro max 470 volt kpra kifizetve.
Nekem samsungon nem volt problémám fold3- után cégesként s23-mat használok mai napig és az is egy remek telefon lenne, ha nem lenne a kamera banánozása. -
knox83
senior tag
válasz spileraaa #1468 üzenetére
Áfa okosság volt (cégre vettem) + a p30proból még elég jól ki tudtam szállni. Illetve bevállaltam hogy szürke importos volt de ahogy nézem aqua ipon már olcsóbban adja mint ahogyan én vettem augusztus közepén.
Ez a banánozás érdekes ugyanis a p30proval ugyanaz a jelenség volt, feltettem az s23as fórumba is korábban...szerintem ezek a nagyfelbontású lencsék ilyenek.. többen raktak iphone xiaomi képet azok is produkálták..
[ Szerkesztve ]
-
knox83
senior tag
válasz ADAM1337 #1467 üzenetére
K.sok az a 470 is..Nem okozna gondot teli áron megvenni de egyszerűen nem vagyok hajlandó se 600at se 530at de 450et se adni egyik gyártó telefonjáért se. Elvből nem. Azért mert háború infláció covid whatever van, mindig meg tudják magyarázni miért.. Szóval okoskodni kell meg várni egy 6-8 hónapot megjelenés után..
-
ADAM1337
nagyúr
Hát sajnos egy összegbe vettem én is, sajno a muszáj most nagyobb úr volt.
Céges telomat távolról múltkor kivették msintune-ból és buktam 3-4 hónap mentését így nem akartam már céges telon lenni. De egyik telefon se éri meg az árát 250-ért viszont a magic5 pro tényleg best buy. -
-
ADAM1337
nagyúr
válasz Kovaratis #1474 üzenetére
Amikor átvettem derültek ezek ki, mivel kiállítva csak lopás gátlóval volt bárhol is. így közel azonosnak tűnt, a súlyelosztást nem tudtam meglesni, illetve a fogását se.
Elég fszság, hogy sehol nem lehet megnézni, de érthető ungarisztánba.Nekem számít, mivel kb 2 évente váltok telefont, így nem szeretném ha akkora áresése lenne, ha már luxus cikk kevesebb veszteség legyen a 2 év alatti elhasználódás számomra.
[ Szerkesztve ]
-
knox83
senior tag
válasz spileraaa #1473 üzenetére
Ha nagyfelbontású kamerával közelről csinálsz képet akkor homályos foltok vannak benne, ami a samsungnál egy ív alakot adott ki. (innen a banán elnevezés)
Pl
https://eu.community.samsung.com/t5/image/serverpage/image-id/1609866i5BE879EABE1C6045/strip-exif-metadata/true?v=v2 -
borcsella
csendes tag
Sziasztok! Hol találom azt a funkciót, hogy a lezárt képernyőn folyamatosan megjelenjen az óra, értesítés, stb. Azt hiszem Always ön display a neve.
Előre is köszönöm a válaszokat -
koboldozat
senior tag
-
-
knox83
senior tag
Ilyet látott már valaki?
-
-
knox83
senior tag
Hm a google frissítés a rossz! Ha az üzenetre rányomok hogy eltávolítás rollbackkel és megjelenik a play storeban. Rápróbáltam tesztből, hogy újra felrakom és amint feltelepül jön az üzenet.
14.43.28.28.arm64 a verzió
-
knox83
senior tag
Csak hogy legyen egy csavar még, van egy fos p30 lite céges telefonom, ott lefrissült rendben és semmilyen üzenet nem jött.
-
spileraaa
senior tag
válasz mjani1172 #1486 üzenetére
Nekem pedig ép pár perce szintén Mate 20 pro telefonra.
Nem inkább az van hogy a Huawei a Goggle ellen így lép fel?
Mondjuk a Honort ebből ki hagyhatta volna. De ezek után nem tudom menyire jó ötlet majd a Huawei Honora cserélni!Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
natë
nagyúr
Nálam semmi.
-
knox83
senior tag
https://stackdiary.com/google-app-being-flagged-as-a-virus-by-huawei-phones/
https://support.google.com/android/thread/241207833?hl=en&msgid=241244032
Ezeket találtam.
-
ystuc
tag
A vírus figyelmeztetésre elméletileg ez a megoldás:
"Törölni kell a telefonkezelő alkalmazás (optimalizáló) adatait, újraindítani a telefont és akkor eltűnik a vírus figyelmeztetés."
De én nem próbáltam, nálam nem jelentkezett a probléma.
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
spileraaa
senior tag
válasz mjani1172 #1495 üzenetére
Fb csoportba írták már Samsung esetében is jelentkezzet akkor ezek alapján a Goggle szúrt el valamit
A megoldás pedig ez:
"Nekem is volt ma reggel Mate 10 Pro. Menj be a Play Áruházba, keresd meg a Google appot, menj rá az eltávolításra (csak az utolsó frissítést törli ami miatt adja be Trójai fertőzöttnek) és az előző frissítés kerül rá, aminél nem adja ezt a hibát. Google-nál elcsesztek valamit"Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Aryon87
félisten
Huawei topikok mind ezzel vannak tele FB-n, főleg a P30Pro tulajoknak dobja fel. Párom még nem visított emiatt, nekem meg jó dolgom van a 2 Google mentes telefonnal
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
bajnokpityu
félisten
Alzaban akciozzak.
[link]
50~60 korul adhato el a tablet, igy 290 korul megall. Ha 3 napja akciozzak, akkor en is ezt veszem..eladó topping dac
-
surgery
senior tag
válasz bajnokpityu #1499 üzenetére
Hát a Google mizéria tükrében nem biztos hogy jó ötlet. Ugyan az ára nem rossz de nekem a leg főbb bajom hogy nincs Gorilla Glas üveg, fólia és tok beszerzése macerás. El gondolkodtam rajta főleg ilyen ár mellett én is szerettem a Huawei t is nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest