Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucumber87
tag
válasz andreas49 #1150 üzenetére
Emag és MM is
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
knox83
senior tag
válasz cucumber87 #1149 üzenetére
Ne agyalj sokat, én is p30prot váltottam le, nem bántam meg. Nekem semmi negatívum nincs. Kicsit nagyobb azt szokni kell de én a p30proval a zsebembe se tudtam lehajolni vagy beülni a kocsiba szóval tök mindegy.
Gyári fólia maradt és ez a tok bejött
https://rmobilepack.hu/RMPACK-Honor-Magic5-Pro-5G-Shock-Shell-TPU-Tok-Ute
Valamelyik fórumos kolléga írta hogy alin felébe kerül. Xundd vagy mi az isten a márkája.Ahogy nézem kezd jó áron lenni a telefon. A p30prot el tudod adni még 80-90 között.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
Én is így voltam a P30 Pro-val, azóta már volt pár telóm az állandó Mate 40 pro mellett. A Magic 5 pro köröket ver a P30 Pro-ra..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
cucumber87
tag
válasz Ferenczi Áko #1153 üzenetére
520 igy bundleben az jó ár ? MM-nál venném van 0%thm és adnak ugye hozzá egy padot.
Az hogy van rajta főlia jó infó mert akkor azt megspórolom köszi, sajnos P30 P-n nem volt és elég karcos lett illetve tok ide vagy oda a csücskei megrepedtek igy nem tudom jól eladni
Cooler Master MCS-S400-KN5N-S00 Silencio S400 FSP 550W HYDRO GE 550 AMD Ryzen 5 3600X MSI B450M MORTAR MAX Kingston 2x8GB HX432C16FB3K2/16 3200MHz DDR4 HyperX Fury Black Samsung 250GB 970 EVO Plus MZ-V7S250BW M.2 PCIe Be quiet! Pure Rock BK009 XFX GTS Radeon RX 580 8GB TripleX Edition
-
Aryon87
félisten
válasz cucumber87 #1154 üzenetére
MM alapból drága (és nem is csökkenti a cuccok árát évek múltán sem), tudtommal van bolt ahol jóval olcsóbb, majdnem fele áron kapható már. Hogy tablet van-e mellé azt nem tudom.
Én ezeket rendeltem be:
kameravédő
Ütésálló tok - évek óta ezt a fajtát használom a telefonokon, bizonyítottak is párszor. Ha megjöttek, írom milyen.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
knox83
senior tag
En az mmet elengedném, már az aquanál is 140el olcsóbb..
-
spect80
senior tag
Az szerencsétlen helyzet van, hogy vagy drágán kapod gyártó garival és tablettel, vagy olcsóbban tablet nélkül, szürke importban bolti garival.
Azzal a gyári fóliával azért ne számolj hosszú távon, hajlamos feljönni viszonylag hamar.
-
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Segítsetek !
Hol tudom beállítani, hogy folyamatosan tudjam görgetni a főképernyő oldalakat ?
Előre is köszönöm. -
cucumber87
tag
Igen pont ezért nem vetettem el amit irtok, szürke iportal már megjártsm, tablet lényegében pont jól jön és az MM garizással már pozitivan csalódtam.
Mivel a terv az hogy min 4 évig szeretném hogy teló legyen valószínüleg bevállslom.
Közben láttam hogy a telefonon van gyári fólia, gondolom az megbízható így azon nem kell gondolkodni vagy mégis ajánott?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz cucumber87 #1160 üzenetére
Én a helyedben rendelnék az aliexpressről, ne akkor kelljen ha már elkezd csereéretté válni.. Apró pénz,de jól jön tartaléknak
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
wwhy
veterán
Ha jó minőségű fóliát akartok, akkor ne sz@rozzatok aliexpresszes vackokkal, csakis aliensurf
Élettartam gari, kicserélik, ha felválna, leszakadna vagy bármi más sérülése lenne (tapasztalatból mondom).
Nem ócó, de tényleg jó, aki ennyit ad telefonra, ne sajnálja a minőségi fóliát se És most ha kettőt fizet 3-at kap akció van, szóval lehet bizniszelni[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
őstag
Nekem nincs eddig semmi negatívum, talán annyi hogy a vezérlő központ és az értesítési sáv külön van, én jobban szerettem a régi verziót és itt még vissza sem tudom állítani mint a Xiaomin.
-
őstag
-
őstag
válasz Old Gyfland #1159 üzenetére
A körkörös görgetés? Ha igen azt már nem lehet sajnos. Én Novát használok azon be lehet állítani.
-
andreas49
senior tag
-
ystuc
tag
válasz vlesi69 #1169 üzenetére
Volt egy akció az EMagon júliusban, 360-ért lehetett elhozni tablettal együtt. Egy nem túl hosszú akció volt, és én is lemaradtam róla akkor. De volt valaki, aki megvette, majd 1 nap használat után visszaküldte volna az EMagnak. Ekkor jöttem én, és megalkudtam rá. A tablet nekem nem kellett, így végül megegyeztünk 320-ban.
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
cucumber87
tag
Na ezt most fájt olvasni... Lehet várnom kellene a vétellel
-
ystuc
tag
válasz cucumber87 #1173 üzenetére
Az árát szerintem megéri. Csak ugye a lélektani határ nekem is sokkal lejjebb van. De ennyiért be tudtam vállalni. Valószínűleg még nekem sem lenne, ha nem sikerül így.
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
cucumber87
tag
válasz Technoman #1175 üzenetére
430ig kaptam kedvezményt szóval remélhetőleg nemsokára úton
-
Pandimakaay
tag
Sziasztok, utóbbi napokban tapasztaltam, hogy a facebookon belül megnézem mondjuk a hozzászólásokat, rányomok felugrik ugye a bill. és vagy 3 szor kell visszát nyomnom, hogy rejteve maradjon a bill. mert mindig visszaugrik automatikusan. Nálatok van ilyen?
-
wwhy
veterán
válasz Kovaratis #1177 üzenetére
Nem értem az ellentmondást
Ha 3 készülékre teszi fel 3 ember, akkor mindháromnak élettartam gari.
Persze, annak semmi logikája, h 1 ember 3 fólával, csak ha nincs vkinek 3 élete
De ha valaki(k)nek kell, akkor tudok segíteni, most éppen Bukarestben dolgozom, és ide rendelve jóval olcsóbb (annyira előre megy otthon az élet )ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
wwhy
veterán
válasz spect80 #1182 üzenetére
Dehogynem
Viszont kettő van a családban, és az öcsém nem békél a GMS hiányával. Próbáltunk GBoxot stb., de nem minden tökéletes.
Nekem a Mate40Pro után a GMS hiánya nem újdonság, szuperjó a teló.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
knox83
senior tag
válasz Pandimakaay #1180 üzenetére
Szia, szokott. A metas alkalmazások mint insta fb messenger annyira bugosak és szarok hogy azt elmondani nem tudom.
-
szultan
csendes tag
Valakinek lenne ötlete, hogy Honor Band 4-re miért nem jönnek meg az értesítések.
Huawei Health telepítve, párosítás megtörtént.
Lépésszám, edzés adat, alvás adat szinkronizálódik. Ébresztés beállítása is átmegy a karperecre. Karperecen Find phone-ra üvölt a telefon.
Szóval minden megy, kivéve az értesítések. Se a bejövő hívások nem jönnek át, se e-mailek, se Viber üzenetek. Pedig a Health-ben az értesítéseknél engedélyezve vannak az alkalmazások. És a Health-nek is engedélyezve van az értesítések megjelenítése.
Nekem már nincs több ötletem. Eddig sosem volt ezzel problémám. -
kiskun968
tag
válasz szultan #1187 üzenetére
A Honor Health-tal nem lenne jobb a szinkronizálás? Csak kérdem, mert nincs semmilyen Honorom.
De lehet hogy nem kompatibilis vele.[ Szerkesztve ]
Angyalföld a világ közepe***Samsung Galaxy S23 Ultra*** Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm ***Honda Civic E:HEV Elegance 2024 ***
-
Aryon87
félisten
válasz Ferenczi Áko #1190 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
szultan
csendes tag
válasz Aryon87 #1189 üzenetére
Fent van a Honor Health is (alapból fent volt), de hónapok óta olvasgatok róla a neten és mindenki panaszkodik csak rá, hogy kb. semmire nem jó, semmit fel sem akar ismerni.
Ferenci fórumtárs hozzászólása is megerősíti ezt.
Ettől még persze egy próbát megérhetne, de van még egy nagy gond vele. Eddig nem találtam lehetőséget arra, hogy át migráljam az adatokat a Huawei Health-ből a Honor Health-be. Márpedig abban van benne az elmúlt 4 év edzés adatai, az okos mérlegből a súly és testösszetétel adatok, alvás adatok, stb. -
Aryon87
félisten
válasz szultan #1192 üzenetére
Akkor ez igy eleg macera lesz..
Mas:
Megjott a tok es kameravedo, de vegul csak az elobbi kerult fel, a kameravedo az talan kesobb meg jol jon, ugyanis a toknak is van, bar vakuzaskor bezavarja az also 2 optikat.+ a tablet tokja is megjott, bar az hibas sajnos
[ Szerkesztve ]
-
szultan
csendes tag
válasz szultan #1192 üzenetére
Megpróbáltam hozzá társítani a Honor Health-hez is a karperecet, mondván nekem az is jó, ha az értesítések onnan jönnek, de meg sem találja. Úgy is megpróbáltam, hogy a Huawei Health-ről töröltem, de úgy sem találja, így töröltem is a Honor Health-et a telefonról.
Azért az elég gáz, hogy egy Honor telefonon a Honor Health nem ismer fel egy Honor karperecet. :-( -
LittleLombax
csendes tag
Sziasztok!
Gariztatással van valakinek tapasztalata - illetve van jelenleg a Honornak egyáltalán hivatalos üzlete itthon? Emlékszem hogy a Huawei esetében a szürkeimportos cuccoknál is volt rendes gari, mert a my huawei appban simán kiírta, hogy meddig van a készülékre garancia (3 év volt) és addig szó nélkül intézték a dolgokat a hivatalos üzletekben.
Köszi! -
-
szultan
csendes tag
Valakinek megjönnek az értesítések a karperecére vagy az órájára a Huawei Health-en keresztül?
Ha igen, akkor milyen eszközre?
3 napja ezt állítgatom, de már nincs több ötletem.
Többször le lett szedve a Health meg vissza téve.
Leválasztva a Band4, meg egy másik Band4 is párosítva, de semmi. Minden szinkronizálódik, kivéve az értesítések.Asszony egy Honor 90-et kapott, ahhoz a Watch Fit 2-je lett párosítva, az tökéletesen működik, megjönnek rá az értesítések is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest