Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matepal
friss újonc
Én s23u-at és s24u -t is próbáltam, de nekem nagyon fáradt tőlük a szemem (kb fél óra után szúró, száraz érzés). A honor M5 pro ezekhez képest szinte pihenteti a szemem, semmi problémám nincs, pedig ebookokat is olvasok rajta. Külföldi fórumokon sokan panaszkodnak a samsungokra akik érzékenyek a pwmre.
-
darkmann
őstag
Ha megjön a telóm, akkor szerintetek érdemes OP9Pro-ról költöztetni az adatokat/appokat, vagy inkább egyesével telepítgessek és állítsam be? Elég sok appom van, gyakorlatilag mindent a telefonról intézek (óraállás jelentések, számlák befizetése, banki műveletek, parkolás Simple appban, stb.).
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
andreas49
senior tag
válasz darkmann #2860 üzenetére
Appokat valamilyen pl. Super Backup & Restore' programmal, ezzel a telefon lévő híváslistát, SMS-T, névjegyeket tudod átvinni. App adatokat csak rootolt telefonon lehet menteni és visszaállítani.
[ Szerkesztve ]
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
GoneTom
tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kérdésem, ha szabad. Használtam a keresőt és valamire nem találtam választ.- Wifi6-ra való csatlakozás megy a telefonnak? Munkahelyen ki van építve és tényleg gyorsabb mint a többi WiFi hálózat. A jelenlegi Zenfone 7 Pro-m gond nélkül csatlakozik rá.
- Illetve ha esetleg másnak is volt ezen kívül Zenfone 7 Pro-ja, meg tudja nekem mondani, hogy mennyire erős ahhoz képest a Wifi antennája, illetve a térereje?
A Xiaomi Mi9T Pro-hoz képest sokkal erősebb a Zenfone antennája, mind a WiFi, mind a térereje.
Nem lenne szerencsés ha visszalépés lenne ezen a téren a Honorral.- Olvastam, hogy egyrészt vagy nincs megjelölve, vagy ha igen akkor a kijelző típusa Aluminosilicate glass. Próbáltam utánanézni, és a talált tartalmakból az jött le, hogy nem annyira ellenálló mint a Corning megoldása. Átlag felhasználói szinten van érezhető különbség...ejtette már le valaki csípő magasságából, vagy kb 30 cm magasról a telefont?
Nálam ezek fordulhatnak elő. A kérdés vonatkozik arra is ha van rajta kijelzővédő fólia/üveg és arra is ha nincs semmi plusz védelem. Én majd üveget vennék rá.- Belföldi webshopok kínálatából ki választott már ehhez a telefonhoz kijelzővédő üveget? Ha van ilyen köztetek, akkor tudna ajánlani olyant ami tényleg jó? Ráhajlik az oldalára és nem jön fel a széle ha napi szinten veszem egyszer leveszem és felteszem a tokot rá.
Munkahelyen tokban, otthon anélkül volt az összes eddigi telefonom. Csak ezért. Hajlított kijelzős telefonom eddig még nem volt, de olvastam, hogy ennél nem olyan zavaró mint mondjuk a Samsungnál.Hmm most csak ennyi ami eszembe jutott. Tetszik a telefon, kíváncsi vagyok a válaszokra!
Látom, hogy mások is most neveztek be egy ilyenre és én is nagyon szemezek vele. Más alternatíva meg nincs jelenleg. 2-3 évre terveznék.
A Zenfone 11 Ultrára lennék kíváncsi, de az biztos magas áron fog indítani.
Ez a Honor sem olcsó, de hátha még sikerül addig döntenem míg picit olcsóbb az Alzán. A Zenfone is onnan van.Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
-
GoneTom
tag
válasz vlesi69 #2868 üzenetére
Köszi!
Igen én is inkább itthonról rendelek, ezért is kérdeztem. A legtöbb esetben ebayről, vagy Aliexpress-ről szoktak a többiek rendelni, de mindentől függetlenül belföldről vennék inkább. Nézegettem már a hazai oldalakat, a Tokshopot is. Régebben fóliát rakattam a korábbi telefonokra, de a Honor 8-asomtól kezdve váltottam üvegre és nem egyszer védte meg a telefonjaimat. Sajnos nagy ritkán előfordult, hogy kicsúszott a kezemből egyik-másik telefonom, vagy a rövidnadrágom zsebéből.
A kérdéseim pedig továbbra is fennállnak! -
őstag
válasz koboldozat #2874 üzenetére
Nem azt kell írni hogy régóta nem úgy van, hanem segíteni ahogy írták!!!!
-
polk
csendes tag
Nos, ma megérkezett nekem is. Éppen húzom át az adatokat a régi telóról. ...csak kurva sok idő P30-ról váltottam, kicsit tartottam a P30 után a Honor méretétől, de meglepően kézbeálló teló. Majd megszokjuk egymást
-
-
GoneTom
tag
Sziasztok!
Sajnos nem kaptam úgy igazából a kérdéseimre válaszokat...
De @vlesi69 -nek az itteni és @koboldozat -nak a privát segítségét köszönöm!
A mobilt megrendeltem. Nem tudtam tovább várni... lesz ami lesz..., koplalás a hónapban mindenképpen.
Bízom benne, hogy nem bánom meg, hiszen amúgy úgy látom, hogy a legtöbben megelégedéssel használjátok, kompromisszumot meg mindig muszáj kötni, tökéletes, minden igényt teljes mértékben kielégítő telefon sajnos nincs, legalábbis nem volt még nekem.
Anno a Honor 8 és a Zenfone 7 Pro-m jelenleg azok amikkel nagyon meg vagyok elégedve összességében, a kisebb hibák és zavaró megoldások ellenére is!
A dupla koppos képernyő lezárás és felélesztés nagyon fog hiányozni!Az Asus-ban nem annyira bízom, hogy a 11 Ultra tényleg jó lesz (ettől függetlenül kíváncsi vagyok rá...), főleg, hogy elvileg ugyanazok a kamerák lesznek benne, mint a legutóbbi ROG-ban, az meg a tesztek alapján nem volt túl acélos...Ezt tegnap meg kellett néznem, mert már nem emlékeztem pontosan, hogy mit írtak. Aztán ki tudja, lehet fejlesztenek egy olyat a szoftveren, hogy jobb képeket készít majd mint mondjuk a Magic5 Pro...
Amúgy lehet tudtam volna még várni, ha lenne másik olyan alternatíva, ami akár most jelent meg és mondjuk 1 év múlva megvenném...de a Magic6 Pro nem tűnik sokkal jobb ajánlatnak. Ráadásul minden egyes évben egyre drágábbak ezek a telefonok és hiába csökken az áruk később, a csökkenő ár is minden egyes generációval magasabb lesz...és már ezt az összeget is rossz volt kifizetni. A Zenfone közben meg használódik...leginkább elfelé és na...előre gondolkodva inkább most vettem.
A másik ok, hogy mindjárt itt van az AMTS és egy kifejezetten gyors kamerás mobillal szeretnék kimenni. Az Zenfone meg olyan végtelenül lassú számomra, hogy az hihetetlen. Ráadásul az utóbbi időben a galéria is le szokott állni. Frissítés már nem jön rá, biztonsági sem. Plusz a kameránál kifejezetten zavaró a Flip mechanika lötyögése tok nélkül. Szeflizni meg nem szelfizek.
Előbányásztam a Honor 8-asomat, feltöltöttem és öröm volt kezelni (ismét). Gyors még mindig, a galéria is. A kamerája már nem olyan jó, anno azért is váltottam, mert ténylegesen kezdett elfáradni és homályosabb képeket készíteni. A hátsó ujjlenyomatolvasója pedig ennyi év után is emlékezett az ujjamra. A Xiaomi a regisztrációt követően pár nappal már nem nagyon...de a két megoldás teljesen más, így némileg elfogadhatóbb, de csak némileg. Az Asus-é szinte olyan jó mint a Honor 8-asé, bár sokkal kisebb sávban olvassa és néha, nagy ritkán azért nem mindig sikerül beolvasnia elsőre.Bízom benne, hogy rendben lesz a Magic5 Pro, idővel valószínűleg úgyis megszokom, a frissítések meg majd biztos jót tesznek neki.
Jól tudom, hogy még nincs rajta a Magic OS 8, de jönni fog majd rá valamikor?
Kíváncsi vagyok, az behoz-e majd új dolgokat.
Ha esetleg lenne majd használatba vételkor kérdésem, és nem találok választ a korábbi hsz-ek közt, akkor majd kérdeznélek Titeket és bízom benne, hogy kapok is majd válaszokat.
Sziasztok!
[ Szerkesztve ]
-
rolandg
tag
-
darkmann
őstag
válasz koboldozat #2874 üzenetére
OP9Pro-n így van/volt. Két évvel ezelőtt volt P30P-m, előtte Honor 8, szóval elszoktam az EMUI/MagicOS-től.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
darkmann
őstag
Tegnap jött meg a teló, és ahogy kézbevettem egyből megvolt az a WOW érzés, amit a Huawei P30 Pro-nál még 4 évvel ezelőtt éreztem, viszont a OP9Pro két éve nem váltotta ki belőlem. Úgy gondolom, hogy tényleg a P30 Pro méltó utódja, amit megint nehéz lesz űberelni. Már a teszteket nézegetve is az jött le, hogy ez egy igazi all-rounder teló, nem mindenben kiemelkedő, van amit egyszerűen csak jól csinál, van amiben pedig nagyon odatették magukat a Honornál, pl. a kamera. OP9Pro-n kénytelen voltam a Pixel Camera-t használni, hogy megfelelő (és nem kiemelkedő) eredményt érjek el, itt erre nem volt szükség, és mérföldeket ver a Oneplus-ra a fotós képességek terén. Tudom, eltelt pár év a két telefon kiadása közt. A másik szembetűnő dolog az a Snapi 888 és a Snapi 8 Gen2 energiamenedzsmentje közti különbség. OP-ra elég volt csak ránéznem, hogy merüljön 1%-ot az akksi, itt meg tegnap óta folyamatosan nyomkodtam, beállítottam, navigáltam, fotóztam, játszottam, stb. és így is több mint 24 óra telt el a legutolsó töltés óta. Ja, és OP-n én mindig kikapcsoltam azt a funkciót, amit éppen nem használtam, ezen meg bevan kapcsolva Wifi, mobilnet, BT, NFC, GPS, minden IS. Szóval eddig úgy látom, hogy jó döntést hoztam. A kamerasziget viszont élőben brutálisabb, mint amilyennek a videókon és képeken tűnt!
-
nikkor
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Hogyan tudok egy letöltött qr kód olvasót a gyárival szemben alapértelmezetté tenni? -
Tutu7030
veterán
válasz darkmann #2885 üzenetére
Nincs semmi baj azzal a kameraszigettel. 😃 Szuper a 3d-s arcfelismerés. Mondjuk pár hónapig néha a frászt hozta rám, hogy elcsesződött a giro a telóban, mert néha random forgatta a képernyő képét.. mire rájöttem, hogy csak lekövette, hogy honnan nézem a kijelzőt.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
polk
csendes tag
A K&H mobilbanknál nagyon meglepődtem, hogy nem kell ujjlenyomat-olvasót használnom, mint a P30-on, mivel elfogadja a 3d-s arcazonosítást.
-
koboldozat
senior tag
Ha mindkettő be van állítva akkor elsőnek az arc felismerés lesz ha az nem megy akkor kéri az új lenyomatot.
[ Szerkesztve ]
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
knox83
senior tag
Na ez érdekel! Nekem csak az arc van beállítva, és nem képes sokszor elsőre felismerni, nemhogy elsőre de van hogy 4*re. Ha csak arc van akkor ez az emberke fej jön fel, gondolom ez a sajátja a googlenek. Amikor be volt állítva az ujjlenyomat is akkor is az arc működött de sosem hibázott és nem is a kis arc jött fel...
Mindenhol jól működik szép kártya, revolut stb csak ennél a fos khnál nem jó..újra telepítettem, semmit se használt..[ Szerkesztve ]
-
zoleeno1
veterán
-
koboldozat
senior tag
válasz zoleeno1 #2894 üzenetére
Igen tudja szerintem , én amikor felveszem a telót kézbe már fel is oldja ha rá nézek.
De ha csak feloldom de nem nézek rá akkor kéri a jelszót vagy a képernyő kódot vagy uj lenyomatot míg rá nem nézek.[ Szerkesztve ]
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
zoleeno1
veterán
válasz koboldozat #2895 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam
Honor Magic5 Pro; konfig: http://zoleeno1.atw.hu
-
knox83
senior tag
Mindkettővel beállítva nekem is ment. Aztán töröltem az ujjlenyomatot és csak arccal egy fos a kh. Hiába töröltem az alkalmazást, hiába vettem fel újra az arcomat. Valamikor működik de sokszor másodszorra vagy akár negyedszerre lesz élő a megerősítés gomb. Minden más hibátlan csak a khval van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest