Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Huawei P30 Pro-mat lassan cserélnem kéne. Ez a teló is képbe került (a másik kettő az S23U és a Pixel 8Pro). Így -lassan egy év- piacra kerülése után- Ajánljátok ezt a telót. Esetleg egy Pro és Kontrát hálásan fogadnék.
Főleg a fotó, amire venném, rendszeres vásárlásokra (kártyáimat digitalizálva), havi banki utalásokra. No játék. A GPS és a térereje milyen verőfényben mennyire látható a kijelző (gyakran túrázok)?
thx -
Aryon87
félisten
válasz Technoman #2601 üzenetére
Fotókat érdemes a fotós topikban keresned, Nate kolléga rendszeresen tesz fel képeket. S23U is van, ahogy én látom a Honor megeszi. Pixel se remekel annyira képalkotásban, asszem azzal is van ott pár kép.
Banki cuccok mennek (OTP tuti) elvégre Google-s ugyebár.
Igaz a miénk németországi területen tartózkodik, térerővel nem szokott gond lenni, kivéve ahol a szolgáltatónak nincs antennája. GPS ugyanígy (mivel hálózat és mobilnetfüggő - Waze)
Egy szó mint 100, P30pro-nak remek utódja, és ugyanazt kapod meg. Annyi hogy fotónál a fényfestés módot nem fogod megtalálni, valamiért kivették a szoftverből. Ja és videózásnál dedikált zoomgombok vannak, nemcsak a csipkedős módszert lehet használni.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
xentrix
csendes tag
Én ezt használom amit linkeltél és tökéletesen megfelel, de valóban bemegy a kijelző alá. Sajnos nem valami jó a tok felhozatal ehhez a telóhoz. Korábban egy mate20 volt és ahhoz UAG tokot hasznaltam. Nagy volt de kb olyan érzés, hogy egy robbanást is kibír. Rengetegszer megvédte a telefont. Ehhez is ilyet szerettem volna, sajnos nem gyártanak.
p8 - mate20 - mi11ultra - magic5pro
-
jegenye77
addikt
Yettelnél vásárolt HM5pro készülék az független?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jaszy76
aktív tag
Sziasztok!
Ki lehet valahol kapcsolni a nagy fogyasztású alkalmazásra figyelmeztető értesítést? Sehol nem találom. Köszi! -
Technoman
őstag
Jut eszembe, nektek milyen órátok van a Magic 5 Pro mellett? Milyet "szeret" a teló?
-
ystuc
tag
válasz Technoman #2610 üzenetére
Nekem Huawei Watch 4 Pro van. De sajnos nem minden funkció működik vele. Az ébresztőt nem tudom leállítani az óráról, illetve a fényképezőt sem tudom távvezérelni. Huawei telefonokkal ezek működnek. Ezeken kívül minden jól működik a telóval.
Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
AlfaGyuri69
csendes tag
Sziasztok!Ha lassított felvételben videózok azt,hogy tudnám úgy tovább küldeni,hogy lassított maradjon?
-
spileraaa
senior tag
válasz rolandg #2572 üzenetére
először ezt akartam JBL CLIP 4 de valószínűleg hamisítvány így végül belföldről se vettem ilyet mert ahol gyanúsan olcsó lehet az is ugyanolyan utánzat
így végül ezt rendeltem meg Tronsmart Trip Portable
kisbarack igen a mate 20 pro után ezt egyből észrevettem menyivel erősebb a hangszórója
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata, hogy milyen kamera beállítások kellenek egy kijelző fényképezésre, hogy a jelzett felirat látszódjon? Mert a kamera vibrálást mutatja és így is fotózza. A felirat pedig nem látszódik a fotón.
-
Kovaratis
senior tag
válasz ekrisztian #2621 üzenetére
Gyorsan lőttem hármat, én nem tapasztalom.
-
Kovaratis
senior tag
-
Tutu7030
veterán
Aki a True Phone dialert használja hívás rögzítésre, ne engedje frissülni, mert a Google kivetette velük a hívás rögzítés opciót!
Ha mégis frissült volna, akkor töröljétek és az App Gallery-ből telepítsétek újra (az automatikus frissítést pedig ne engedélyezzétek az alkalmazásra).
Elvileg így működik továbbra is a rögzítés.[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
njnl
aktív tag
Van egy érdekes észrevételem. Véletlenül találtam egy opciót a Beállítások keresőjében. Viszont "manuálisan" a menüpontok között kutatva nem találom sehol. Ti tudjátok, hogy ez hova van "eldugva"?
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
-
Roland8622
aktív tag
Érdekes: munkahelyin IP-ről mindig van készleten a Vodánál, itthoni IP-ről készlethiányos
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
greyslay
aktív tag
Messenger mindenkinek működik? Nyilván tudom hogy egy f*s alapvetően, de azért ilyen szinten nem hallottam még róla hogy rossz lenne. Nem töltenek be az üzenetek, ha kilövöm újra indítom akkor megjavul de utána ismét... Képeket nem tölt be, csak feketeség, ha kilövöm utána jó.. de kb 2 megnyitás után sz*r. Próbáltam cachet üríteni és már azóta volt frissítés is...
"embertelen ember munka"
-
őstag
válasz greyslay #2632 üzenetére
Sajnos van mikor jó van hogy nem, aztán egy frissítés és egy darabig jó. Én most úgy jártam hogy feltőltöttem a marketre eladó cuccaimat ugyan azok mint itt vagy a Jófogáson és másnapra korlátozták a hozzáférésemet a markethez egyáltalán nem tudom használni és törőlték a hirdetésemeit. Amit írnak hogy mit csinálhatok hát egyáltalán nem tudom és a fiam sem tudott segíteni. Írtam nekik hogy mi lenne a gond? mert még csak értesítést sem kaptam hogy mi nem lenne jó, csak annyi üzenetet kaptam hogy korlátozták a market hozzáférésemet. Már azon gondolkodok nem kell nekem a face törlöm magamat. Járt már így valaki?
-
knox83
senior tag
válasz greyslay #2632 üzenetére
Nekem össze vissza jönnek az értesítések, kapok olyanokat amit tegnap írtak. Mióta automatikusan bekapcsolták a két végpont közti hitelesítést totál lassú az egész, mintha valami 8 évvel ezelőtti húsz forintos telefonról használnám. PC-n pénteken nem lehetett bezárni a chat ablakokat. Képeket üzeneteket valamikor nem jeleníti meg ahogy írtad stb. Ez minden csak nem jó. Érdekes se WhatsApp, se signal, se viber nem ilyen szar.
-
zazenke
őstag
Üdv kedves fórumozók ! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy szerintetek a magic 6 pronál milyen hivatalos itthoni nyitóárra számolhatok ? Mert ha elkéri az s24 ultrra árát vagy mégtöbbet akkor felesleges várnom 3 hetet .
-
knox83
senior tag
válasz zazenke #2639 üzenetére
530 körülre mint tavaly, de lehet ráugrik még egy pár tízezer. Az a helyzet hogy nem sokkal lesz jobb mint az 5 pro, én legalábbis egy 5 prot vennék most ha nem az lenne a kezemben arról nem beszélve hogy borzasztóan bazári a kamera körül az a sáv, annyira jól néz ki az ötösön amennyire nem a hatoson...tudom tokba nem látszik, szubjektív stb stb. Vélemény sd gen 3 se nagy dolog, majd az igazi előrelépés a gen 4 lesz ha valakit ez foglalkoztat.
-
őstag
Én sem váltanék a 6-osra. A 24 U tesztben leírták hogy melegszik, ki kell várni a nyarat akkor lehet hogy még jobban fog. Mikor ki jött a SD 8-1 melegedett, fogyasztott, aztán nemsokára ki is adták a 8+1-et ami már jobb lett, de ez a 8-2-t negyon eltalálták. Volt 23 U és Xiaomi 13 Prom, de a H M 5 P ugyan azzal a felhasználásommal kevésbé melegszik.
Zazenke inkább a 23 U mint a 24, vagy ez. -
zazenke
őstag
-
njnl
aktív tag
Van bárkinek tapasztalata akár másik készülékről, hogy duál simnél a normál vagy az e-sim az akkumulátor kímélőbb?
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Tibko8
senior tag
Én nem vettem észre különbséget 1 hónapja váltottam e-simre
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
Mr9333
újonc
Sziasztok. Yettelnél honnan lehetne tudni hogy melyik firmware van? C430 vagy c431? 431 a jo ugy tudom igaz? Illetve van e valami komolyabb hibaja a magic 5 pronak? Kerdeztem a yettel de nem tudtak ra valaszt adni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest