Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
-
GAMEPOD.hu
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz Integra #8902 üzenetére
köszi, a rota papucsokkal még szebb lesz meg vettem hozzá narancs indexet, jdm ködlámpát előre, hamarosan kristály első és hátsólámpa érkezik, az első felső és hátsó felső toronymerevítők már megvannak, csak le akarom őket majd kenni vmi normális színre. nomeg persze kellett egy mugen olajbetöltő sapi is
fóliázás ugye kész, a jövő héten elvileg megy bőrözésre a kormány és a váltó. összeáll hamarosan. egyébként meg vagyok vele elégedve, most mentem vele egy hosszabb túrát, első tank benyával 7,8-as fogyit mértem, a másodikkal 8,2-t abban már több volt a klímázás jóval.The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz Integra #8905 üzenetére
sajnos nem sikerült gyári feka merevítőket szereznem, az első ezüst színű és kopottas, a hátsó meg piros, ami nem tetszik. sztem lecsiszolom és lekenem a hétvégén otthon, talán fekára. természetesen nem angyalszem lesz, hanem clear első lámpi
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Integra
titán
igen, ilyenre gondoltam én is, ez a legjobb
szerintem nagyon jó dolog a légterelő, csak jót kell belőle keríteni.
ha gondolkodsz benne, a szatunát felejtsd el, egy nyeklő vacak az egész, kipattan helyéről, mert az ablaktábla kinyomja. van egy másik magyar márka, az talán sanszosabb.
vagy eleve ragasztottat venni ebay-ről.
én azért nem veszek az intire, mert a gyári ragsztott légterelő ebay-en is 180dodó... arra a 2-3 ezer km-re meg amit most megyek vele egész évben, nem fogom megvenni.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Winner_hun
titán
Végre csak halk suhanás van a jó minőségű aszfalton. 60-as tempónál. Gyorsabban még nem mentem
Ja a kerékőr leszedőjét meg elhagytam, fél óra alatt se találtam meg, csőkulcs segített...[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Integra
titán
válasz Winner_hun #8910 üzenetére
vegyél majd egy szett mcguard-ot. még ki is néz valahogy
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
veterán
-
NoLF
veterán
ja, úgy tűnik, hogy mivel most fent is van az autóm meg valószínű fent is maradok pöstön pénteken mert másnap suli van, lehet kinézek a Lurdyhoz pénteken. valakik?
-
NoLF
veterán
ilyen a ködlámpa.
-
VTI-Totya
tag
Hmm....
[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
VTI-Totya
tag
Jah.
Beneveztem a minirally-ra 175/70-es téli szettel......Nagyon jól csúszott, és jó volt bohóckodni.
Legalább is a többiek tuti élvezték akik mellettem ültek.Ui.ersze a frissen elkészült "beton kemény és überfasza" kézim nem fogott.........By Qkiii
Utólag is
Plusz lefényképeztettem Csepi kartársal a tutin lefényezett ajtómat is. ....... By Qkiii[ Szerkesztve ]
150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
Winner_hun
titán
Na csináltam egy rakás képet erre elfogyott a tárhelyem a ph-n. Baromi kevés ez a hetente 2,5 mega
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
TexT-BoY
addikt
válasz VTI-Totya #8921 üzenetére
de a Dalma popsija jó
Nolf azért akad pár elvetemült aki minden péntektn kint tölt, lásd tamásapám és diaanyám
meg sznupi is sokat van kint ahogyan tudom. De majd ha már rendbe jött az életünk, majd én is jövök ezerrel, meg lassan már sajáttal[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #8926 üzenetére
Addig is:
Civic ül a fűben és vigyázban áll a kavicson
Havernak mutatom a képet, azt kérdezi Opelra felmegy-e a felni mert jól néz ki...► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
xcbiker
addikt
Van valakinek ötlete, hogy mivel lehetne a tetőkárpitot frankón megtisztítani a kéznyomoktól, portól?
Notebook javítás, BGA chip csere. Adatmentés Sérült Adathordozókról.
-
TexT-BoY
addikt
válasz xcbiker #8930 üzenetére
auchanba kapható moritz vagy hasonlónevü koncentrált kárpit tisztitó, utána olyan lesz mint a vaacsi uj. De én a habos cuccokat nem ajánlom, amiket kárpittisztitóként adnak el, a Vanish is gyárt ilyen szönyeg és kárpit tisztitót, annak az illata is fantasztikus, ha a focus kész lesz, a szagokat én is valószínüleg egy (vagy 2) flakon Vanish segitségével fogom eltüntetni.
winer: Felmegy amugy a felni "GSI" opelen láttam már gyári honda VTI felnit (bár az 5gen volt)[ Szerkesztve ]
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
Snoop-y
veterán
válasz Winner_hun #8932 üzenetére
Ott van már csak még nem szedődött szét.
Ha minden igaz ma kiderül végreNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
VTI-Totya
tag
válasz Snoop-y #8935 üzenetére
Köhöm-köhöm-köhöm.........ma, jah. Nekem meg tollas......
Amúgy meg nem tök mind1??
Vagy te, vagy az anyag volt a hibás. Ő meg mint mindig a tökéletes, és szegény most mennyit bukik, meg bla,bla,bla.........150-nél tolok egy negyediket és a lehúzott ablakon dobom neked a fehér zsepit, hogy töröld szemed, szád.
-
NoLF
veterán
szóval pénteken lesz a parkolóban innen valaki, vagy ne menjek ki?
-
VTI-Totya
tag
válasz Winner_hun #8940 üzenetére
Én leszek, de pénzem az most nincsen.
-
veterán
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest