Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz BigBlackDog #43373 üzenetére

    Ha kiválasztod a pontos típushoz valót, akkor semmi nem kell hozzá. Nekem a yellow betétekhez volt a dobozokban hozzá való zajcsillapító lemez, a hátsókon már rajta volt, az elsőkhöz öntapadós volt mellétéve, beszerelés előtt csak rá kellett ragasztani a hátára. Olyan az anyaga érzetre, mint a vékony hűtőmágnes lapkák.
    A fészek ahova bemegy az egyrészt pontosan azonos méretű, mint a betétek sarkai, másrészt a fészek maga rugalmas rozsdamentes lemez. A régi betét hordozólemeze viszont nem rozsdamentes, ezért hajlamos kicsit összerohadni a lemezzel, ezért betétcserekor javasolt kipattintani ezt alul és felül is, és valami alkalmas eszközzel (kefe, drótkefe, lapos csavarhúzó) megtisztítani. Visszapattintás előtt pedig nagyon vékonyan megkenni a betét oldali felét hőálló zsírral (EBC ezt is mellékel, vagy ha nem akkor 490 Ft-ért ad egy kis adagot, amiből futja mind a 4 kerékre. Ugyanígy a betétek sarkait is ahol a lemezben mozogni fognak, szintén megkenni ezzel, de nem túl vastagon, nehogy átlökje a tárcsára.
    A többi a szokásos, nyerget szétvenni, megnézni mozog-e a csap szabadon és könnyen, ha nem, szintén zsírozni (javaslat, ha a gumibetéten keresztül dugod vissza a bezsírozott csapot, akkor a gumi lehúzza, és így nem jut zsír a hüvelybe bentre, ezért a gumit óvatosan ki kell venni, de be van ragadva, nehogy szétszakadjon, és anélkül dugni a bezsírozott csapot a hüvelybe, majd vissza a gumit, és be a csapot.)

    (Keresek képet hogy kb. mi volt nekem a szettben)

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák