Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz BlacKSouL #24123 üzenetére

    Páromnak akármikor szó nélkül odaadom az autót mert normálisan vezeti. De zusammen rá nem bíznám hogy tartsa fent. De ott van a nővére aki szerintem kb annyit tud hogy benzinnel megy de azért hajtja a Suzukijukat. Na alóla egy idő után tuti kidőlne még az is. :DDD
    Kolléganőmnél meg volt a csörömpölős dolog egy Opel Astrával. De azzal úgy volt a csaj hogy megy amíg meg aztán ha lesz pénze majd megnézeti. Mondjuk ő eleve egy rakás fémhalmazt vett azzal a géppel.
    Szóval ismerősi körben sajna kevés a pozitív női példa bár az is igaz hogy elég kevés nőt ismerek akinek saját tulajdonú autója van. :)

    Tavaly mentünk céges teambuildingre 4-en egy autóval (Opel Zafira). Én hülye a kalandparkban leamortizáltam az ujjaimat így mivel a kolléga ivott (én vezettem volna haza) kénytelen volt az egyik csinos kollegina vezetni. Na azt hiszem többet ő nem fog menni a Zafirával. Szegény autót már én sajnáltam, az a kuplung-gáz-fék kezelés valami brutál volt a német technikának. Előtte kicsit tudtam menni én is vele így azt mondhatom hogy nem nagy ördöngősség a Zafira kezelése mielőtt valaki elfogultsággal vádolna. :B

    vbbb: tuti ki lehet nőtől is jót fogni csak az eladók azt hiszik automatikusan jó vételnek tűnik egy női tulajos autó pedig ez nem mindig igaz.

    [ Szerkesztve ]

    Més que un club!

Új hozzászólás Aktív témák