Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz SchumiBácsi #81508 üzenetére

    Na újra itt vagyok és talán csak erősebb idegzetűeknek ;]

    A szóban forgó számítógépen módosítást eszközöltem, ami egy VGA cserét jelent. Ettől a ponttól az egész gép teljesen újnak számít. Ahogy arra számítottam a sercegős hanghiba ismét felerősödött, mivel a gépet ki kellett emelni a helyéről a VGA csere miatt.

    Na most a csavar annyi hogy előtte visszatettem a régi gépet ugyanoda, ugyanarra a konnektorra, ugyanarra a kábelhalomra, ugyanúgy visszadugdosva mindent és az égvilágon semmi zaja nincs, csak az erősítő természetes alapzaja hallatszik ami normális működés.

    Az új ugyanott és ugyanúgy, ismét serceg mint az állat ami még mindig nem érdekelne, csak mivel kiküldi a hangfalra ugyanúgy, ezért most várom, hogy pár nap múlva mérséklődjön ez a szar remélhetőleg. A zavarás újabb játékokban meglehetősen erős, egy réginél elhanyagolható - a frame sebességtől és a terheléstől függ ez most, akárcsak az asztalon.

    Mivel a régi gép hibátlan és az új szar, kijelenthető hogy a hiba csak és kizárólag az új PC-n belül jelentkezik. A táp már cserélve volt annak idején, az tuti jó. Mivel terhelésfüggő a zavarás, ezért én most az alaplapra gyanakodok.

    1ébként ez egy qrva drága alaplap, tegyük fel hogy jó. A szereléssel el lehet rontani valamit amitől a gép zajos lesz?

    Valahol itt írták hogy a tartóbakoknál lehet változást elérni azzal, hogy oda tesz e a szerelő külön műanyag alátétet, vagy sem.

    Érdekes adalék hogy a boltban annak idején amikor másik táppal próbáltuk először, ott nem sercegett vagy nem hallottuk, mert a tápot nem építettük be a gépbe, azaz nem érintkezett a burkolata a házzal.

    Ez utóbbi szerint érdemes lenne azt megpróbálni úgy beépíteni a tápot hogy a burkolata és ház közzé műanyag alátétet teszek, hátha történik valami alapon?

    Köszönöm a választ előre is!

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák