Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz PitLee #78109 üzenetére

    Na ez lenne a tökéletes megoldás. JóGéza is mutatott egy hasonlót, de ott nem látom át hogy megy úgy a sín mögé mint a videón levő. Ha elé teszem akkor meg nem lesz jó.

    A másik ami még probléma hogy 3P betáplálás van és olyan jellegű volna a jó ami beépítés után három vezetéket egymás mellett párhuzamosan, de a sínnel derékszögben bevezet. A Traconba meg ha jól látom a sínnel párhuzamosan érkezik a vezeték és nem tudom van e elég hely tekergetni egymás mellett. Természetesen a Hager-nél sem látom hogy lehet ezt úgy a sín mögé tenni mint a videós verziónál.

    Jelen állás szerint marad az Agyturbina féle megoldás, ahol a sín és kengyel közé megy a vezeték. Elképzelésem szerint a sín éppen úgy viselkedik majd mint a biztosító belsejében levő kialakítás így logikailag nem valósul meg az hogy kettő kör alakú vezeték van ott és az egyik kevésbé lapult, másik jobban, aztán emiatt elkezd nem érintkezni/melegedni. Ha a vezetéket kis mértékben meghajlítom oda-vissza még az is elkerülhető hogy véletlen az egyik sarokba esik és ezáltal ront a helyzeten.

    De lehet az Eaton lesz a megmentő mert az 50mm hosszúsága és egyenes bekötése megfelelőnek tűnik erre a feladatra.

    Egyébként ma pontosan feltérképeztem a jelenlegi helyzetet és rögtön az az ág amin a csúcsfogyasztás van, úgy van megcsinálva hogy 2.5 és 1.5 egyszerre távozik a biztosítóból... 2.5 megy az utolsó helyiségbe 1.5 meg itt marad, ezen fogyasztok.

    Különben ha ezt előre tudom inkább vettem volna a kicsit drágább DC kompatibilis IC szériát, nem értem az IK szériába miért nem oldották meg a sín+vezeték egyidejű beköthetőségét.

    Közben felmerült még egy ötlet ami nem fontos de némileg csökkentené a bábeli káoszt. A nullák és földek most ismeretlen jellegű kábelösszekötőbe vannak közösítve úgy ahogy a jó ég megadta. Terveztem hogy saját összekötővel újraépítem, de lehet jobb ötlet lenne a kalapsínre tenni ilyet meg ilyet és akkor oda bevezetni a megfelelő vezetékeket. Erről vélemény?

    [ Szerkesztve ]

    IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.

Új hozzászólás Aktív témák