Új hozzászólás Aktív témák

  • csabyka666

    addikt

    Üdv mindenki!

    Vásároltam a Lidl-ben egy Parkside Cordless Drill PABS 20-Li D4 akkus fúrót. A gép maga szuper, de lehet kifogtam egy akkuhibás példányt?! Amikor megvettem, felraktam töltőre, de igazából nem is figyeltem a LED-eket (úgyis lekapcsol magától), pár órát fenn volt, majd betettem a gépbe. Másnap dolgoztunk vele kb 2 órát, de nem folyamatosan, bútorokat szedtünk szét, csavarok kihajtására használtuk. A fúró egyszercsak kikapcsolt, gondolom letiltott az elektronika. Kicsit vártunk vele, akkor megint ment, de üresjárásban is pár másodperc után lekapcsolt, szóval nem nyektettük. Furcsállottam, hogy ennyit bírna csak, de feltettem töltőre az akksit, viszont a gyári töltő nem tölti. Alapesetben ahogy a linkelt videóban is mutatja, úgy kellene világítania töltéskor, de itt egyszerre villog mindkettő - nem kezdi el a töltést.
    Üresjárásban a 20V-os akksin 18.5V mérhető, gondolom ezért nem indítja meg. A töltő + és - kivezetése között 2V körüli feszültség mérhető, a + és az ID között 0.75V, az ID és a - között 4.96V.

    A termék garanciális, de az a kérdés, hogy az akksi nem jó, vagy a töltő? Van egy IMAX B6 okostöltőm, az tud tölteni 20V Li-Ion akksit, de az ID kivezetést nem tudom hova kötni - vagy az csak a leállításért felelős?

    Mit gondoltok? Köszi a segítséget előre is!

    Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091

Új hozzászólás Aktív témák