Új hozzászólás Aktív témák

  • szazbolha

    addikt

    válasz krystman #96660 üzenetére

    Szerintem a VT erősítő önmagában nem mély szegény, vagy mihez képest nem az. Egy öblős hangú hangfallal egészen hallgatható volt emlékeim szerint.... akkoriban sok rádiót hallgattunk meg LP-t.
    A pici polk hangfaladhoz remélem találsz megfelelő erősítőt. De számíts arra, hogy bizonyos méret alatt egy polcsugárzótól sem lehet várni döngő mélyeket, semmilyen erősítő nem pótolja, legfeljebb szebben tisztábban fog szólni , mint a VT-vel... de ez sak egy megérzés.
    .
    Gedeon műsorából 3-4-et talán 5-öt láttam, de egy érdekelt igazán. Csak azért tippeltem rá, mert az általad választott cuccok googli találati listáján gedeon elöl szerepel,
    .
    Egyébként kezdetben zavart a stílusa, azt hittem a szokásos fennhéjázó nagyarc hifista, de nem az. A mondandójának műszaki tartalmát nem tudom megítélni, de úgy gondolom ö is egy szeletet lát a hifiből, nyilván sokkal nagyobbat mint te meg én. Talán jó segítség a videó csatornája... talán jobb mint fórumokat böngészni, mert elég konkrét és nem csapongó, hiszen egy ember véleményét tükrözi.

Új hozzászólás Aktív témák