Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    Sziasztok!

    Adott egy hangfalpár, ami egy ideje mondhatni csak porosodik, és úgy döntöttem, kicsit helyrehozom, befogom a laptopom mellé. Van mellé egy szintén nem mai darab UHER gyártmányú böszme nagy erősítő/lejátszó (meg nem mondom most a pontos típusát, de valami hasonló), ami iszonyat mód búg, a kapcsolójával is vannak gondok, meg hát nagyon sok helyet foglal (gondolom nem lenne olyan rossz, ha helyrehozatnám, de tényleg rohadt nagy, és nincs szükségem kazetta-cd-bakelit lejátszóra).

    Valami kompaktabb eszközre lenne szükségem, ami összeköti a hangfalat a laptopommal. Nagy igényeim nincsenek, tudja meghajtani, működjön, ne búgjon.

    A másik: vállal valaki kábelcserét háznál (Bp.)? A hangfalakból kilóg egy kb. 30cm-es darab, ami elég igénytelenül van rákötve egy hosszabb kábelre (én így kaptam, azóta nem is foglalkoztam vele), azt kellene igényesebbre cserélni.

    Hifi témában nem vagyok otthon, így bármilyen tippet szívesen fogadok :) :R

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger

Új hozzászólás Aktív témák