Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    Ma megjött a Grundig V4-es torony! :DD

    Hú, gyönyörű, a fotón elég sukárnak nézett ki, de a szembevakuzás messze áll a kellemes szobai fényektől, ahol nagyon mutatós ez a pacsmagolt eloxálás az aluminium előlapokon. Leginkább a kalapácslakkra emlékeztet (bár a Grundig ezt márványnak szánta), ami régi kapcsolószekrények szokásos festése volt, és ez kellemes emlékeket idéz bennem.

    Ha lesz időm átnézem egy kicsit belülről is, egyelőre csak hallgatom. Mindene működik hibátlanul, legjobb a kazettás deck :D Megtalálja a számok elejét! Tudom nem újdonság már, de amikor még kazettáztam akkor az ilyen technológia nekem megfizethetetlen volt, csak tudtuk, hogy létezik. Aztán jött a CD, számítógép. Ez meg most itt van, és tényleg tudja. :D Persze először egy olyan kazettával kezdtem amiért úgymond nem kár, de a deck is hibátlannak tűnik.

    Az erősítő tényleg jó, részletes, kontúros, dinamikus. A tere mintha kisebb lenne, mint a Sharp SM-23-nak, de most hallgatom ezt egy ideig, tesztelgetésre úgysincs időm, aztán majd visszaváltok a régire, és meglátjuk. De részletességben már most sokkal jobb. Amúgy kell neki bemelegedési idő sajnos, legalább egy óra. :\
    Lehet, hogy időkapcsolóra teszem,
    mire hazaérek, üzemkész legyen.

    Amúgy nem tudom mennyit állt ez előtt, eléggé állott szaga van, lehet hogy még kell neki újrabejáratódási idő is?

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák