Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz kandtito #57038 üzenetére

    Szia,

    Aki nem ért hozzá, ne használjon bizalmas szlenget, - lehetőleg az se, aki ért hozzá, hehe.

    Nos. Általában, jellemzően, hifi körökben jobban becsülik a komponens készülékekből összeállított rendszert, kivétel a kivétel. Tehát elvileg inkább arra terelnénk, hogy hifi célokra egy sztereó erősítő plusz egy hangdobozpár valószínűleg jobb eredményt hozna, mint egy aktív hangdobozpár - a szubbasszussugárzót ugyebár már elfelejtették veled a kollégák, különösen egy ilyen semmi méretű szobába.
    De mivel te nem igazán hifi célokra akarod használni a berendezést, könnyen lehet, hogy egyszerűbb, praktikusabb és eredményesebb lenne olyasmi aktív hangdobozpárt kipróbálnod-venned, mint az említett, általam még nem hallott Polk, amely a hallgatott műfajaidhoz akár még ideális is lehet - ha úgy szól, ahogy a Polkok szoktak (tudni kell, hogy a Polkok jellemző hangkaraktere elég véleményes hifi körökben).
    No de. Kicsit visszaolvasva találkozhatsz a témaösszefoglaló tervezettel, azt elolvasva kiokosodhatsz is, hogy mi merre hány óra, és legfőképpen találkozhatsz márkanevekkel az adott készülékkategóriákban, amelyek típusaiból legnagyobb eséllyel találhatsz Magyarországon eladandó példányokat, és ilyen orientáció mentén már el tudsz indulni az apróhirdetések böngészésében. Nézd végig a megfelelő fórumok (Hi-Fi Piac, AVX, Prohardver... apróhirdetéseit, ismerkedj a közeggel, és a jónak tűnő ajánlatokra kérdezz rá itt a topikban, hogy mi a véleményünk.

Új hozzászólás Aktív témák