Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz KisTücsök #38019 üzenetére

    A "még egy" kérdésedet valójában már negyedszer teszed fel, negyedszer jelzem, hogy nincs mit csűrnöd-csavarnod azon, hogy hátha nem is hibás, hanem csak a Micromega hátha erre-meg arra érzékenyebb, stb. Nem, nem! Ez a készülék hibás!!! Tudomásul kell venned! (Csak azért nem teszek ki egy vigyorit, mert végül is gyászos dologról beszélünk.)
    Ezekután két lehetőséged marad, vagy visszafizetteted, vagy megjavíttatod. Ha olcsón vagy nem túl drágán sikerül megjavíttatnod, akkor még mindig jól jársz, hiszen kirívóan olcsón kaptad meg, az eredetileg 300ezer feletti árú (és szerintem hangú) lejátszót. Én eredetileg két hibát tartottam a legvalószínűbbnek, tobábbra is fennáll, hogy közel sem biztos, hogy az olvasófej optikájával-lézerével van a baj, könnyen lehet, hogy a szervó rosszalkodik, főleg, mivel az olvasófej a minap volt cserélve. Lehet, hogy a cserekor állítottak be rosszul valamit (pl. rossz az olvasási szög, vagy a lézer energiája túl kicsire van állítva...) ez a harmadik legvalószínűbb lehetőség.
    A készülék hibás, vagy javíttatod, vagy visszadod! Azt revideálom, amit korábban mondtam, hogy nem érdemes javíttatni, hiszen ha sikerül megjavíttatni épelméjű áron, és utána egy darabig nem romlik el, akkor még mindig nagyon jó vásárt csináltál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák