Új hozzászólás Aktív témák

  • M@trixfan

    addikt

    Most nagyot csalódtam a Hifibarlang-ban! :((( Villamosmérnöki vagy zenei végzettség nélkül tirpák módon osztják az észt pusztán hangzatos kifejezéseket puffogtatva. Bementem szétnézni, hogy mit lehetne kihozni igényes kompakt 5.1 rendszerből zenei téren mert hely szűkében állok sajnos. Rögtön mondták, hogy az mind szar, sőt az erősítőm sem jó amit mellesleg náluk vettem még annó. Elkezdtek mutogatni több százezres lejátszókat, több százezres hangfalakkal, hogy ez igen. Meg milyen gagyi a KEF. Meg ne akarjak digitális forrásról zenét hallgatni mert nem lehet. Volt minden: audiofil, húdefontos hálózati kábel, optika deszar a koaxhoz képest, stb.

    Arrogáns módon összevesznek a vevővel, ráadásul mindezt végzettség nélkül. Konkrétan semmit sem tudnak, semmi teszteredmény vagy mérhető adat. Most komolyan mondom gratulálni tudok a toslink vs koax hitháborúhoz és a "színarany" tápkábel kultuszához. A Villásdugó fordítása és a hangfalkábel még rendben is lenne. Erőműtől hazáig jön a deformált szinusz ingadozva, össze-vissza eltérve a specifikált 230v-tól, de bezzeg az utolsó métren a kábel az isten, az aztán számít. Akkor már kanyar se legyen benne hanem legyen kifeszítve mert eltéved az elektron a célegyenesben. :W Hi-fi üzlet létükre azt sem tudják mit jelent egy komplett saját telepről menő forrás ami teljesen független saját szabályos jelet állít elő.

    Bunkók és arrogánsak. Attól még, hogy valaki kereskedik valamivel nem fog érteni hozzá és az sem aki ki van tömve pénzzel és megveszi a létező legjobbat. Nekem hiába durrogtatják azt, hogy ez audiofil (azt se tudják, hogy mit is jelent latinul valójában), "azér mer ez hájend", "higgyed el, hogy a tápkábel". Ez a szókincs és kifújt. Dilettáns banda...

    twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

Új hozzászólás Aktív témák