Új hozzászólás Aktív témák

  • Dißnäëß

    veterán

    válasz denesdr #117022 üzenetére

    Hát amúgy én sem méretném le a csövi fejest Amirral :D Mondjuk a tápzajt már elimináltam, de még jön 2 choke bele két kondival, azzal komolyan letolom a pincébe, aztán békesség. Valszeg új dobozt is kap, elfogytam helyben. De hülyegyerek-projektnek jó volt. Átépítem egy szép húzott aluba, cnc, stb. mint a nagyot. (Az meg kap +1 dobozt, egyik toroidot kiszervezem külön dobozba, annyira zsufi lett az is belül).

    Érdekes dolog ez a "mi a jó?"
    Számomra egyszerű:
    - elektromos szempontból üzembiztos és a komponensek nincsenek határra járatva, "kényelmes mindennek" az az üzemmód, amivel végzi a dolgát, bőven speckón belül
    - szubjektív szempontból kiváló hangzás, olyan, amit nem cserélnék semmi pénzért másra, ergo "megálltunk"

    Amikor átjöttél megfülelni, emlékszem, mondtad, hogy életet lehel a zenébe (pedig akkor még zúgott is picit). Én is ezt hallottam szubjektíven róla, meg persze mai napig, ezért is szeretem + a saját munka, az alkotás öröme.

    Na mindegy is, már alakul a következő kapcsolás, preamp, unity gain vagy 1:3 áttétellel, aztán majd kiv. leszek, mit hoz a konyhára. Egy analóg-elektronikus váltáson is gondolkodom, ha nagyon elborulok, csővel azt is, kizárólag orosszal. ;] Tudom ez kevesebb lehetőséget ad, mint egy Hypex FA szett, de szeretek kísérletezgetni, játszani, stb. Végülis bármikor lehet menni egyik irányból a másikba, vagy vissza. Meglátom, az analógból mit lehet kicsiholni anélkül, hogy rommá kellene DSP-zni majd az egészet.

    Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Új hozzászólás Aktív témák